تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 96 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 953

نام تاپيک: FIFA Manager 09

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایــــــران

پيش فرض

من دیگه زدم به سیم آخر.میخوام نسخه ارژینال بخرم بجه های تهرانی اگه میخواین دنگی بگیریم.
    من ارجینال گرفتم و آپدیت 1 هم نصب کردم هنوز باگ داره بازی و حالا منتظر آپدیت 2 هستم
    مطمئن نیستم بشه دنگی خرید چون باید بازی آنلاین اکتیو بشه و سریال تو سایت ea ثبت میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

حق با شماست نمیشه.البته حتی نسخه ارجینال هم باگ زیاد داره و من تو فرومهای خارجی دیگه هم دیدم حتی رجیستر شده ها هم این مشکل اخراج شدن رو دارن.ea هم برای اینکه آبروش نره داره ماست مالی میکنه!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من ارجینال گرفتم و آپدیت 1 هم نصب کردم هنوز باگ داره بازی و حالا منتظر آپدیت 2 هستم
    مطمئن نیستم بشه دنگی خرید چون باید بازی آنلاین اکتیو بشه و سریال تو سایت ea ثبت میشه
    راستی ببخشید این مشکل اخراج شما با رجیستر شدن حل شده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

رفیق این ارجینال رو چطور خریدی؟ما هم تو ایران می تونیم بخریم؟به خدا استخون درد مردیم از بس خمار این بازی هستیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایــــــران

پيش فرض

آره مشکل اخراج که نداره ولی یه سری باگهای دیگه هست که هنوز حل نشده مثلا وقتی تو 3d match بازی را کنسل کنی نتیجه عوض میشه!ولی کلا آپدیت 2 هم در راهه و جای امیدواری هست
    من از طریق یکی از فروشندگان سایت ebay خریدم فقط سریال رو مبلغش هم 14 پوند شد که باید از طریق paypal پرداخت کنی که میشه حدود 22000 تومان نیازی هم به دیسک اصل بازی نیست با همین دیسک های موجود در بازار هم میشه فقط باید هنگام نصب اون سریال ارجینال که گرفتی رو وارد کنی و بعد از نصب اولین بار که بازی را اجرا می کنی باید به اینترنت متصل باشی و خودش بازی را اکتیو می کنه
    اگه بخواهید ایمیل طرف رو بهتون می دم

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

ooooooooppps نه 22 هزار تومان!!!!؟بذار این گندی که زدم رفع و رجوع بشه بعد...(می دونی منظورم چیه؟رفتم به دور از چشم همسر محترم یه PSP گرفتم با مخلفات شده 253 هزار تومان حالا موندم چه جوری ته حساب رو سر هم کنم تا بو نبره.الآن یه قرون هم برام کلی ارزش داره برای فرار از قهر و جنگ و جیغ.البته می دونه PSP خریدم اما گفتم 150000 هزار خریدم!!!! فعلاً دارم از جنگولک بازی خودم می زنم یه قرون یه قرون جمع می کنم تا کسری جبران بشه)
    این هم آخر و عاقبت ما عشق گیم های زی زی

ببخشید بی ربط پست دادم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من يه چند ساليه كه اين بازي رو استفاده ميكنم ولي معمولا تو هر باشگاهي 10 سال كمتر نميموندم .
    از وقتي كه اين نسخه جديد رو گرفتم نگرشم نسبت به منيجرينگ فوتبال تغيير كرده چون مجبور شدم خودم رو با بيشتر ليگهاي دنيا تطبيق بدم.
    شما حساب كن ياد گيري اين اصل كه در هر ليگي سيستم خاصي كارايي بيشتري داره.
    اين زياد هم بد نيست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تمام مره بازی از بین رفته!!! توی هیچ باشگاهی نمیشه 2 فصل موند!!!تحت هیج شرایطی

سلام . تمام نمره. مي توني هرچند فصل خواستي بازي كني. فقط لم داره. تو يه forum روسي پيدا كردم.

بچه ها کسی تونسته دو فصل با یه تیم دوام بیاره؟
    طبق اعلان سازنده بازی اخراج بعد از فصل اول برای نسخه های کپی پیش میاد متاسفانه!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1. Pirated Version
    If you play with a pirated version you get sacked at the end of the season, that's for sure. If there will be a new pirated
    version without this problem, we have other things that won't work. Enjoy
    تازه گفته حتی اگه این مشکل با کرک دیگه حل بشه یه سری امکانات دیگه هست که کار نمی کنه!!
    باید منتظر کرک جدید بمونیم
    من تازه امروز بازی رو گرفتم ولی بدجور ضدحال خوردم
    این طوری بازی برای ما عملا تبدیل به دمو شده و فقط یه فصل با هر تیم میشه بازی کرد!!
    البته میشه بعد از اخراج با یه تیم دیگه قرارداد بست ولی باز سال دیگه همون آش و همون کاسه!
    نکته جالب اینکه دقیقا روز 4 جولای اخراج میشی!!

راه داره پسر خوب. من فقط بخاطر اينكه تو يكي از camp هام بازيكني با level 11 متولد شد دنبال قضيه رو گرفتم.
    يعني يه level بالاتر از مسي و كاكا و ... . اگه خواستي بدوني چطوري ميشه بازيو ادامه داد دوباره پست بده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

راه داره پسر خوب. من فقط بخاطر اينكه تو يكي از camp هام بازيكني با level 11 متولد شد دنبال قضيه رو گرفتم.
    يعني يه level بالاتر از مسي و كاكا و ... . اگه خواستي بدوني چطوري ميشه بازيو ادامه داد دوباره پست بده.
    خوب داداشی این لمشو بگو دیگه.اینجا همه دارن از خماری می میرن(یکیش خودم)
    راستی این قضیه چه ربطی به اون بازیکن کمپ و لول 11 داره؟منکه شدید گیج شدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

روزهای انتظار...خوب چی شد پس رفیق.جناب Ali-Beppe راه اخراج نشدن چیه؟
    منتظریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •