کسی میدونه چه توری میشه اسم ان پی سی رو تغییر داد.
من از دستور .npc name استفاده میکونم کار نمیکونه
کسی میدونه چه توری میشه اسم ان پی سی رو تغییر داد.
من از دستور .npc name استفاده میکونم کار نمیکونه
با تشکر از دوست عزیزیم ice lord
من این patch 2.4.3 رو که نصب کردم دیگه نمی تونم کاراکتر Draenei و Blood Elves بسازم و همچنین کدهای گرفتن warsong gulch mark of honor و arathi basin mark of honor و alterac valley mark of honor نیاز دارم.لطفا مرا راهنمایی کنید.
لطفا در مورد این دو دستور اگه کسی میدونه توضیح کامل بده.
.wp modify
.wp show
اگه اجازه بدین من کمکتون کنم
وقتی سرورو اجرا شود تو قسمت mangosed.exe باید اکانتتو setbc username 1 کنی.
با اجازه از icelord
من میخوام یه teleport بسازم مثل fun server .به نرم افزار احتیاج داره یا نه.اگه کسی میدونه توضیح بده.
کسی میتونه اینو دان کنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که منظورتو نمیفهمم.مینی منیجرو چطوری میشه باز کرد؟ نرم افزار خاصی داره؟
من که دان کردم فایلاش همش .php
اگه لطف کنی واضح تر توضیح بدی خیلی ممنون میشم.من یخوام ایتم هم بسازم.واسه اینم بگو.![]()
وقتی شما برنامه ی mangos رو باز می کنید قسمت سمت چپ پایین 3 چیز وجود داره یکی از اونا نوشته مینی منیجر وقتی روش کلیک میکنی یه صفحه مثل یه سایت باز میشه که باید ای دی پس بدی و وارد بشی
شما هم همین راهی می بالا گفتم و برو بعد از یکی از قسمت ها که اسمشو الان یادم نیست میتونی تمپورت بسازی ولی ساختنش به همین آسونی هم نیست
شما نیاز نیست همه ی دستور هارو بدونی و استفاده کنی از جمله همین 2تای که خودت گفتی
شما از مینی منیجر میتونی این کارو بکنی از قسمت کاراکتر و حتی میتونی یه npc دخواه واسه خودت بسازی
این دستورات برای حرکت کردن NPC ها مورد استفاده قرار میگیره مثلاً فلان NPC از اینجا بره اونطرف بعد برگرده همینجا امیدوارم متوجه شده باشی
از نرم افزاری به اسم quice استفاده کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)