قیمت امروز 700000 تومان...
شما که خیلی حالیته بگو استاد تا ما درکت کنیم...
ز گهواره تا گور دانش بجوی...
لطفا دنبال علی یا هرکس دیگه که یک زمانی این کلوپ هارو یک تنه میچرخوند اینجوری صحبت نکن...
من زیاد پست نمیدم جدیدا...سعی میکنم بیشتر استفاده کنم...
لطفا شما هم بگو تا توجیح شیم...
ممنون...
9کرممم...
کمی ادب بد نیستشا !!!! اگه یاد نگرفتید متاسفانه بنده کاری از دستم بر نمیاد.
دیگه همه میدونن که سیمبین چیه !!
از N70 تا N96 همه ی اینترفیس ها یکی.
همه ی آیکون ها یکی. (حالا جون مادرتون یه تغییر جزیی رو نیاید تغییر حساب کنید)
همه ی کی پد ها یکی (شامل یه دکمه ی منو - یه دکمه ی C - دو تا دکمه ی سبز و قرمز)
همه ی منو ها یکی
و...
حالا شما بگید مثلا سیمبین 9.3 با 9.1 چه فرقی داره مثلا؟؟؟
البته باز میگم نیاید تغییرات جزیی رو تغییر حساب کنید. منظورم ماهیت کلی سیمبینه که همش یه جوره...
خلاصه که نوکیا تا شماها باشین و بگین که همین بالا بردن سیمبین کلی کاره دیگه به خودش هم زحمت نمیده !!! من هم یه زمانی 5700 داشتم. ولی واقعا خسته شدم از سیمبین با منو های تکراری و خشک. چون قبلش هم 5500 داشتم که اونم سیمبین بود...
الان نوکیا فقط دو تا دسته بندی داره:
1- گوشی هایی که زیر 270-280 هستن جاوا هستن...
2- گوشی های بالای این قیمت همه سیمبین !!!
حالا به یکی دو تا استثنا کاری نداریم...
مثلا تو سامسونگ شما ببینید چقدر تنوع هست. بین 500 تا 700 تومن هم سیمبین داره هم جاوا و هم ویندوز موبایل !!!!
تازه جاواهای سامسونگ هرکدوم یه مدل هستن !!! مثلا F480با Armnai یا F400 زمین تا آسمون فرق دارن !!!!!
الان با همین 700 تومن کسی باید عقلشو از دست داده باشه که Omnia یا F480 رو ول کنه بره اینو بخره.
البته I8510 & Pixon هم هستن که اولی هنوز قیمتش کاذبه و دومی هنوز نیومده...
حداقل نوکیا یه دونه برای تنوع هم که شده یه تنوع اساسی بده به همین سیمبینش یا حتی جاواهاش. الان تو هر برندی که ببینین مثلا جاواهایی که داره حداقل چند تا مدل بینشون هست که با بقیه مدل ها تفاوت اساسی دارن. اما نوکیا همونطور که گفتم دو دسته ست. جاواها همه یه شکل و سیمبین ها هم یه شکل !!!
شخصا خسته شدم از بس منوهای تکراری و خشک سیمبین رو تو انواع و اقسام نوکیاها دیدم.
تازه خبرش تو همین انجمن هستش که قراره N97 رو هم با سیمبین تاچ بزنه !!!!!
در ضمن از این جهت پست ندادم چون میدونم که نه آخرش من قانع میشم نه علی عزیز...![]()
Last edited by Maziar_69; 17-10-2008 at 23:09.
با سلام.دوستان چرا این تاپیک جای کل کل و دعوا شده؟ببینید هم n95 معمولی و هم n95 8gb وهم n96 گوشیهای واقعا خوبی هستند.ولی باید قبول کرد که تو این تاپیک شماها هر چقدر هم سر موبایل بحث کنید و بگید که مثلا n95 8gb از فلان لحاظ به n96 برتری داره یا برعکس بالا خره چون n96 بعد از n95 8gb در اومده و یک شماره بالاتر از n95 8g هست بالاخره از نظر مردم بهترینه.البته واقیتش هم همینه که بهترینه.برای ماهایی که n95 8gb داریم شاید n96 تکراری باشه ولی برای کسانی که مثلا n73 دارند یا n90 و... n96 میتواند بخاطر هم نامش و هم امکاناتش بهترین گزینه بجای n95 8gb باشد.من دقت کردم وقتی مغازه دارها جلوی ویترین مغازشون هم n95 8gb و هم n96 گذاشته اند وقتی مردم به اون دو تا گوشی چششون میفته میگند n96 از n95 8gb خوشکلتره.و واقعا همینطوره.این شرکتهای مشهور و بزرگ همچون نوکیا و سونی اریکسون و ... بلدند محصولاتشون را یکی پس از دیگری وارد بازار کنند و بفروش برسانند.به نظر من بجای دعوا و پستهای اضافی بگذاریم کسانی که n96 دارند اینجا در مورد برنامه و کارایی گوشی با همدیگر همکاری کنند.موفق باشید.
سلام
اگه ميدونستي كه اين حرفو نميزدي..چون سيمبيان باز نيستي...درسته...من حرفتو قبول دارم منو ها همش يكيه ولي واسه من مهم نيست...يه تم عوض ميكنم كلا" گوشي زير و رو ميشه..اين سليقه ايه..
هر شركتي در كل يه جور طراحي داره صفحه كليداش...چه سوني چه نوكيا چه سامسونگ...حالا جديدا" سامسونگ دست به ابتكار زده و طراحي جديد داده بيرون...
اگه فرق جزيي حساب نكنيم چي حساب كنيم پس؟ ما كه انتظار نداريم چند وقت يه بار كلا" يه سيستم عامل جديد معرفي كنه...بهترين سيستم هم بعد از ويندوز موبايل همين سيمبينه...
فرقشم تو سرعت اجراي برنامه ها....عمر بيشتر باطري(شارژ)...منو هاي زيباتر...و...
شاد باشي![]()
سلام
من شنیدم این گوشی قطعاتش مال فنلاند هست ولی تو چین بستنش به نظرتون مشکلی نداره؟؟؟
چون تحت نظارت خود نوكيا هست و تو چين فقط مونتاژ ميشه...نه. مشكل نداره...![]()
ببین دوست عزیز اگر اینطور که شما میگی باشه الان همه ما باید از ویندوز 98 باضافه فتوشاپ ورژن 4 و .... استفاده میکردیم چون 99% نرم افزارها پایه و هسته شون ثابته و ورژن های مختلف تو لایه های بالاتر برنامه با هم فرق دارن. درستشم همینه چون قرار باشه هر شرکتی تو هر ورژن بیاد از بیخ همه چیز رو عوض کنه اولا هزینه زیادی داره براش دوما کاربرا تا بیان با محیط جدید آشنا بشن مدتها زمان لازمه. شما برای مثال همین فتوشاپ رو در نظر بگیر. کسی که با ورژنهای خیلی قدیمی فتوشاپ هم کار کرده باشه الان آخرین ورژن رو بزاری جلوش کار خودشو راه میندازه شاید نتونه از همه امکانات استفاده کنه ولی با محیط و کارایی آشنایی داره.
پس دلیلی نداره این منوها از بیخ عوض بشن. هر چند تو ورژن ها جدید تغییرات مناسب داده شده . مثلا شما که نمیخوای بگی منوی n70 دقیقا مثل n78 ... در ضمن اگر از این جور منو خسته شدی میتونی تو personalisation تغییرات زیادی تو حالتشون بدی...
یه نکته دیگه که در مورد منوی گوشی های برندهای دیگه گفتی. راستش من 90% گوشی های سونی اریکسون اونایی که جاوا هستن رو دیدم منوهاشون شکل همن. سامسونگ هم شبیه همن شاید آیکون ها رو یه تغییری داده وگرنه مسیرها یکی هستن. تو نوکیا هم براحتی میتونی آیکون ها رو با یه تم ساده تغییر بدی.
دوستان لطفا یکم رعایت کنید.تاپیک مربوط به ان96 هستش...در ضمن ، لحن صحبت برخی دوستان هم خوب نیست.
ممنون
=======
جناب Maziar_69 ، اولا اینجا جای مقایسه برند ها نیست و اگه در مورد ان96 مطلبی یا سوالی داریداینجا پست بدید با سایر دوستان هم هستم. ثانیا ، تغییر یک گوشی فقط به اینترفیس نیست ، شما از نظر سخت افزار داخل گوشی اگه بررسی کنید تفاوت ها و تنوع ها رو می بینید ، گرچه از نظر ظاهری هم خیلی خیلی عوض شده گوشی ها . من از سیمبین 6 تا سیمبین 9.2 ، همه گوشی ها رو داشتم و پیشرفت و تغییر رو کاملا دیدم...
کاملا تایید می شه.ببین دوست عزیز اگر اینطور که شما میگی باشه الان همه ما باید از ویندوز 98 باضافه فتوشاپ ورژن 4 و .... استفاده میکردیم چون 99% نرم افزارها پایه و هسته شون ثابته و ورژن های مختلف تو لایه های بالاتر برنامه با هم فرق دارن.
========
بحث رو تموم می کنیم تا تاپیک از موضوع خودش خارج نشه
با تشکر
قیمتش الان چنده ؟
پیش بینی میکنید تا دو -سه هفته دیگه چقدر پایین بیاد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)