تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 200 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1996

نام تاپيک: Batman: Arkham Asylum

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوباره سلام
    (شرمنده دوستان من زیاد سوال میپسم )
    اقا من اون جا رو که گفته بودم رد کردم رسیدم به جایی که بتمن میره پیش ماشینش و ژل انفجاری رو میاره از اونجا به بعد دیگه رو نقشه هم هیچی نیست فقط یک عالمه علامت سوال تو نقشه است
    دوستانم اینجا باید چی کار کنم؟
    ممنون
    فکر میکنم باید رد گوردون رو بگیری اونجا برو تو حالت detective و رد تنباکو ها رو پیدا کن
    ببینم دوستانی که این گیم رو بازی کردن کلا ارزش خرید داره یا نه؟
    بازی شاهکارهست و اصلا خسته کننده نمیشه مراحل متنوع و لوکیشن های زیاد گرافیک عالی
    ولی مهمترین قسمت بازی داستانش هست که عالی هستش
    100 درصد توصیه می شه بعد این دوره بدون بازی

2. این کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

این بازی چند وقته منتشر شده؟
    خوب هست بگیرم؟
    ممنون

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

بازی کم نظیره ! واقعا هرکی نگیره این بازیو کلا دیگه به خودش نگه گیمر : دی ! همه چیز عالیه ! دیگه دوستان به اندازه کافی توضیخ دادن در مورد این شاهکار !

من خودم رفتم تو بازی 3 ساعت شایدم بیشتر تو بازی بودم ! واقعا جذاب و گیراست !

این بدبختارو خفت میکنی بعد لنگ در هواشون میکنی کلی حال میده !

5. 7 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بازی کم نظیره ! واقعا هرکی نگیره این بازیو کلا دیگه به خودش نگه گیمر : دی ! همه چیز عالیه ! دیگه دوستان به اندازه کافی توضیخ دادن در مورد این شاهکار !

من که هنوز بازی نکردم ولی تجربه میگه حرفهای تو برعکسه .
    یعنی اگه میگی خوبه یعنی بده (مثل mirrors edge ) و اگه میگی بده یعنی خوبه (مثل call of juarez)

این که میگی خیلی خوبه قاعدتا یعنی افتضاحه مگه اینکه یه تغییری تو اون سلایقت داده باشی
    (شوخی)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما این بازی رو روی PC انجام دادید؟

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

واکنش های منتقدین به Batman: Arkham Asylum
    -------------------------------------------------------

پس از مدت ها بازی ای توسط Eidos انتشار پیدا کرد که می توان آن را یک اثر world acclaimed نامید.دومین بازی ساخته شده توسط Rocksteady،اثری بود که به شدت نظر منتقدین را جلب کرد و در اغلب موارد توانست امتیازاتی بیشتر از %90 را از سایت ها و نشریات مختلف بگیرد.بخشی از نظرات منتقدان نشریات مختلف را با هم می خوانیم.

IGN

Batman: Arkham Asylum بزرگترین بازی ویدئویی است که تاکنون از روی کتاب های کمیک ساخته شده.این یک داستان پخته درباره ی شوالیه ی سیاه است که به خوبی روایت می شود،المان های گیم پلی واقعاٌ جذابی را همراه خود دارد و از نظر صوتی در سطح بسیار بالایی قرار دارد.طوری که در مجموع احساس می کنید جزئی از داستان اصلی خود سری بتمن است.اگر بخواهم به نکات منفی ای هم اشاره کنم باید یادی از cut scene ها کنم که می توانستند ظاهر بهتری داشته باشند و ظاهر نه چندان خوب آنها سبب می شود که بازیباز از داستان منحرف شود.هوش مصنوعی هم کمی بیش از حد مسئولیت پذیر است اما این مشکلات،کوچکتر از آنند که شما را از اصل قضیه و موفقیت بازی منحرف کنند.Rocksteady نشان داد بتمن بودن چه حسی دارد.طرفداران بتمن،شادمان باشید.

نمره: 10/9.3

GameSpy

در واقع Rocksteady باید سریعاٌ نامش را به Batman Studios تغییر دهد و Paul Dini را استخدام کرده و از او بخواهد داستان ادامه های بازی را بنویسد!سیستم مبارزه ی گاهاٌ کم فروغ بازی به هیچ وجه باعث نشده است آن را کنار بگزارم،بلکه بر عکس به تلویزیونم چسبیده ام و به شدت تلاش می کنم که بازی را در حالت 100 درصد به پایان برسانم(چیزی که فقط درباره ی محبوب ترین عناوینم رعایت می کنم).اگر شما از طرفداران بتمن هستید این بهترین برخوردیست که با بزرگترین کاراگاه جهان در یک بازی ویدئویی صورت گرفته و اگر طرفدار بتمن نیستید،Arkham Asylum نظر شما را درباره ی بتمن تغییر خواهد داد.این است اصول ساخت یک بازی لایسنس دار!

نمره: 5/5

1UP

این تم کلی بتمن است.مکانیسم های بسیاری،Arkham Asylum را به یک "شبیه ساز بتمن" واجد شرایط تبدیل می کند و احساس بتمن بودن،نواقص اندک بازی را جبران می نماید.بله،bossfight انتهایی بازی کاملاٌ از شخصیت های بتمن،جوکر و Dini دور است.بله،عجیب است که استودیوی انگلیسی Rocksteady برای پرش بتمن دکمه ای را پیش بینی نکرده است.بله،تنوع دشمنان نیاز به کار بیشتری داشت.اما می دانید چیست؟Batman: Arkham Asylum همچون یک فیلم سینمایی از سری انیمیشن بتمن است که شما در آن کنترل بتمن و ویژگی های فوق العاده اش را به دست می گیرید و در نهایت،این بهترین بازی ویدئویی بتمن تا به امروز است.

نمره: +A-/A

Gamespot

مهم نیست که جذب مود داستانی بازی شده باشید یا اینکه در مود challenge،برای کسب امتیازات بالا تلاش می کنید.در هر دو حالت،Batman: Arkham Asylum کار فوق العاده ای را برای قرار دادن شما در نقش بتمن انجام داده است.همه چیز درباره ی این بازی از جلوه های بصری تأثیرگزار گرفته تا soundtrack های مهیج،از معماهای شیطانی گرفته تا سیستم مبارزه ی پر ضد و خورد،این حس را به شما منتقل می کنند که کار ساخت بازی توسط تیمی انجام شده که هم دانش کافی درباره ی خواستگاه اصلی این بازی دارد و هم برای آن ارزش قائل است.این را از دست دادن همان و مضحکه ی دیگران شدن همان!

نمره: 10/9

PlayStation Official Magazine UK

کل بازی یک نمایش حرفه ایست.مبارزه هرچند مصنوعی اما آرکید آن هم از نوع اعتیادآورش است،جلوه های بصری زیبا هستند و جستجوی لارا کرافت گونه به خوبی انجام گرفته است.به علاوه حضور DC همه جا احساس می شود.Arkham Asylum بهترین بازی ساخته شده از روی یک کمیک بوک است که بر روی کنسولی از برند پلی استیشن منتشر شده و در ردیف بهترین بازی های اکشن و قابل رقابت با برترین های این ژانر قرار می گیرد.

Play.tm

آیا Arkham Asylum همان بازی ای است که شایسته ی بتمن بود؟بله هست به علاوه ی خیلی چیزهای دیگر.voice acting فوق العاده حرفه ای،جلوه های بصری هیجان انگیز و سیستم کنترل درگیرکننده سبب شده است که Arkham Asylum همان بازی بتمن ای باشد که مدت ها در انتظارش بودید.Arkham Asylum همان کاری را با بتمن در بازی های ویدئویی کرد که Batman Begins و The Dark Knight با فیلم های او کردند.بدون تردید این بهترین بازی ای است که درباره ی این شخصیت محبوب ساخته شده است.

نمره: %94

Teamxbox

وقتی بازی را گرفتم روی صندلی ام نشستم و خودم را برای شکست یک ابرقهرمان دیگر در عرصه ی بازی های ویدئویی آماده کردم اما Arkham Asylum مرا به شدت درگیر خود کرد.اگرچه مشکلات اندکی در بازی وجود دارد اما بدون تردید یکی از نقاط درخشان تابستان امسال است و شما را برای طوفان انتشار بازی ها در پیش از تعطیلات آخر سال آماده می کند.

نمره: 10/9.1

Eurogamer

وقتی Arkham Asylum در مجموع این مقدار موفق است اغلب مشکلات گیم پلی بازی کوچک به نظر می آیند.به ندرت بازی و یا کارکتر یک بازی توانسته است تا این حد رضایت بخش عمل کند.Arkham Asylum برای تمامی امکانات فوق العاده ی بتمن جایی پیدا کرده است و این قدر این کار به خوبی انجام شده است که حتی بدون حضور بتمن هم نتیجه فوق العاده می بود.طرفداران caped crusader به هیچ وجه نباید تردید کنند.این تنها بهترین بازی بتمن نیست بلکه بهترین بازی ای است که از روی یک ابَرقهرمان ساخته شده است.

Last edited by sasanjfr; 26-08-2009 at 22:22.

9. 9 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

یعنی اگه میگی خوبه یعنی بده (مثل mirrors edge ) و اگه میگی بده یعنی خوبه (مثل call of juarez)

این که میگی خیلی خوبه قاعدتا یعنی افتضاحه مگه اینکه یه تغییری تو اون سلایقت داده باشی
    (شوخی)
    mirror's edge که یکی از بهترین و موفق ترین بازی هایی بود که تو چند سال اخیر ساخته شد
    ( البته به این تاپیک ربطی نداشت )

کلا نوید هر وقت هرچیزی رو Recommend میکنه بی دلیل نیست
    چون یک gamer حرفه ای هست
    دوست عزیز به نظر شما به ایشون و مشخصاتش میخوره pc gamer باشن اصولا ؟

11. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

(شوخی)
    خدا وکیلی ME فوق العاده بود ! یه تجربه ی کاملا جدید و عالی ! من تا برا بار اول تمومش کردم سریعا بار دوم رو شروع کردم !

ازون سوالا بودا : دی ! نویدو PC ؟!

mirror's edge که یکی از بهترین و موفق ترین بازی هایی بود که تو چند سال اخیر ساخته شد
    ( البته به این تاپیک ربطی نداشت )

کلا نوید هر وقت هرچیزی رو Recommend میکنه بی دلیل نیست
    چون یک gamer حرفه ای هست

دوست عزیز به نظر شما به ایشون و مشخصاتش میخوره pc gamer باشن اصولا ؟
    قربونت پدرام جون ! کلا کنسول گیمر ها سلایقشون خیلی به هم نزدیکه : دی !

13. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

رفقا این بازی رو دانلود کردید یا از مغازه خریدید؟
    آخه چند جا گشتم می گفتن هنوز نیومده!

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

رفقا این بازی رو دانلود کردید یا از مغازه خریدید؟
    آخه چند جا گشتم می گفتن هنوز نیومده!
    ميشه گير آورد ... مثلا نكست جن داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •