به قول حمید فقط درسا !!!!!
عکسی از بازیگر نقش درسا ندارید؟
به قول حمید فقط درسا !!!!!
عکسی از بازیگر نقش درسا ندارید؟
البته من قبلا هم گفتم نمیشه مدیری را با عطاران مقایسه کرد چون کارهایی مدیری 90 قسمتی هست و به خاطر مشکلات زیادی که اینجور مجموعه ها داره کمتر روی کیفیت سریال کار میشه...مديري هميشه تو كارش يه جور نوآوري هست
به خاطر همين هم شايد بعضي مواقع كارش دلچسب نشه
ولي عطاران هميشه تكرار!!
اما مدیری نشون داده اگه تحت فشار نباشه ایده های بکری داره...
اما عطاران من هم موافقم کارهاش تکراری هست اگه به کارهای قبلیش مثل خانه به دوش، متهم گریخت نگاه کنی تمامشون داستانشون یکی هست اگه الان هم این سریال نسبت به سریال های قبلیش چندان مورد توجه طرفدارانش قرار نگرفته به نظر من علتش اینه که سنت شکنی کرده و کمی داستان سریالش را تغییر داده...
Last edited by Alireza Taji; 12-09-2008 at 17:34.
تو صفحات اول چند تايي عكس از درسا جون هست!
عليرضا جون لطفا اين بحث رو اينجا باز نكن چون نظر خودم بود و به اينجا ربطي نداره ولي به نظر من اون برنامه علني شعور همه نوع قشر مثل شاعر و پليس و .... همه رو برده بود زير سوال. لطفا اين بحث رو ادامه نده.سریال مرد هزار چهره که بهترین بود کجاش به کسی توهین کرد؟
عطاران رو انقدر با مديري مقايسه نكنيد. مديري خيلي خيلي با تجربه تر از عطاران توي طنزه! عطاران هنوز خيلي جاي پيشرفت داره.مديري هميشه تو كارش يه جور نوآوري هست
به خاطر همين هم شايد بعضي مواقع كارش دلچسب نشه
ولي عطاران هميشه تكرار!!
Last edited by InDepEndEnCe; 13-09-2008 at 00:54.
نگيد اين حرفا رو!
ديگه عطاران خودش اوج تمسخر افراده!
این قسمت شنبه شب که خوب تیکهایی به بعضیها ! مینداخت حال کردم .. دمش گرم
یه سریال هست به یارو زنه به جای نرگس هی میگن نرجس نمیدونم اسمش چیهدیروز هر چی از دهنم دراومد به سازنده هاش گفتم من موندم اینا چه جوری مردم و مچل کردن اخه چی فکر کردن که یه همچین چیزی ساختن با پولی که باسه هر کدوم از این سریالها میدن میتونن سه سریال خارجی بگیرن اون وقت یه همچین چیزی رو به خورد مردم میدن فقط حیف اون دختره که تو همچین سریالی بازی میکنه
جای این حرفا تو این تاپیک نیست عزیز ...
موفق باشی ...تحليل و بررسي مجموعه بزنگاه مخصوص شبهاي رمضان
عذر میخوام فکر کردم تاپیک بای همه سریالهاست، اینا اعصاب واسه آدم نمیزارن که
منتقلش کردم به تاپیک مربوط
دیشب اون سوسک کشتنش خیلی باحال بود!
خداییش خیلی طبیعی درست کرده![]()
دو قسمت اخیرش بد نبود...
بخصوص وقتی رفته بودن سالن بدنسازی خیلی پایه بود...
این صابر هم که انگار میخواند بفرسندش اون دنیا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)