اقا یعنی من بازی رو اول نصب کردم کرک کردم بعد آپدیت کردم ولی کرک نکردم حالا بازم باید از اول نصب کنم ؟
اقا یعنی من بازی رو اول نصب کردم کرک کردم بعد آپدیت کردم ولی کرک نکردم حالا بازم باید از اول نصب کنم ؟
نه.فکر نکنم.
وقتی آپدیت میکنی فایل game.dat (که همون کرک هست ) عوض میشه.
بنابراین احتمالا نیازی نیست دوباره نصب کنید.
بازیش باحاله !!!!!!!!! فقط یه مشکلی که داره اینه که دسته جمعی هستن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی وقتی یه تیرکمون دار میزنی !!!!!!! یهویی یه گله تیرکمون دار می رسن ! یعنی یه لژیون !
بازی بر اساس فیلم و داستان ساخته شده..
توی داستان هم سربازها تنهایی به جنگ نمیرن و گروهی عمل میکنن.
فقط هیروها تنهایی میجنگن.
نه !! منظورم رو نفهمیدی !!! مثلا توی بازی وارکرافت وقتی می زنی یه سرباز بسازه فقط یه یونیت می سازه !!!!!!!!!! ولی این جا وقتی می زنی یه سرباز بسازه به جای یه یونیت 10 تا یونیت می ده بیرون یعنی یه لژیون !![]()
البته بازی خیلی باحالیه !!!!!! من تازه راه افتادم !!!!!!!!!!! ولی اون قسمت حلقه رو درست نفهمیدم !!!!!!!! مثل یه بازی شطرنج می مونه اون قسمتش !
Lol !!!!!!!!!!!!
این سری هم به مصطفی باختم !!!!!!!!!!!!!!!! البته با این تفاوت که حداقل این سری یکم بیشتر دووم آوردم !!!!!!!!!! حدودا نیم ساعت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
می گم یه سوال ! من می خوام آرچر بسازم می گه فقط می تونی 3 تا بسازی این در صورتیه که مصطفی که من می دیدم کلی نیروی یه مدل داشت که مطمئن ام از 3 تا یونیت بیشتر بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن این عقاب ها رو هم نفهمیدم چه طوری بازید بسازم !!!! این عقاب ها رو به هیچ روش نمیشه زد !!!!!
ولی در کل خوب بود !
اون کماندارهای 1500 تومانی! رو فقط سه تا میشه ساخت.
عقاب هم جزو پاورها هستش.
اگر fortress هم آپگرید کنی میتونی یک عقاب بسازی که البته خرجش خیلی زیاده.
سلام مصطفی هنوز بازی میکنی که
دارم میرم یک جای احتمالا با لرد انلاین برمیگردم حتما جاتو خالی میکنم
این مصطفی هم حال میکنه داره برسم رو میبره
برسم غصه نخور.این مصطفی از بس از من باخته دیگه حاضر نیست با من بزنه،همش میگه بیا باهم باشیم با کامپیوتر بزنیم.
حسین پایه ای؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)