با تشكر از شما دوست گرامي
با تشكر از شما دوست گرامي
سلام
میخواستم ببینم این notes کجای گوشی ذخیره میشه
گوشیم 5500 سیمبین سری60
من این برنامه رو نرم افزار Auto Sis Installer - سيمبيان ويرايش سوم یه جایی دیدم ولی توضیحش فقط این بود :
با استفاده از نرم افزار Auto Installer کافیست هر برنامه یا بازی را که می خواهید همگی آنها را در آدرس E:\ThinkChange بریزید و برنامه را اجرا نمایید که به سادگی تمامی فایل های شما به صورت اتوماتیک نصب خواهند شد. این برنامه از فایلهای Sis و Jar پشتیبانی کرده و بر روی گوشی های نگارش سوم از سیمبین سری 60 قابل نصب است .
میشه شما بیشتر توضیح بدین که چطوری کار میکنه ؟ آخه توش 2تا برنامه هست . بعدم یعنی چی ؟ یعنی برنامه هارو ساین میکنه ؟
سلام
عزیزان من bCalc رو نصب میکنم ولی اجرا که میکنم رنگ صفحه ی نمایشم کبود وسیاه میشه و برنامه رنگ اصلیش نشون داده نمیشه این مشکل رو تو برنامه ی fullscreen clock و بازی های فیفا 9 و فیفا 7 نسخه ی sisx هم دارمگوشیم N73 me هست لطفآکمکم کنید.
تصویر اصلی:
این هم تصویری که مشا هده میکنم:
Last edited by ma@@#; 24-02-2009 at 23:55.
منم دقیقا همین مشکل رو با همین بازی ها و همچنین اسپور دارم
ولی دیگه قیدشون رو زدم
این بازی هارو هم فقط تو N.gage بازی میکنم
دوستان راه حلی دارین بگین
دوست عزیز من خودمم N73 me دارم
فقط برا بازی با N.gage بازی میکنم
اینا اصلا حال نمیده
اینم آدرس انجمن N.gage :
مشکلی هم داشتی با N.gage بچه ها کمکت میکننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
انتقال بدم؟ Inbox رو به Draft های ذخیره شده در کامپیوتر یا پوشه SMS و یا هک کردن بتونم PC Suite دارم و میخواستم بدونم
با تشکر فروان
.خیلی عالی بود N-Gage II در ضمن باید بگم راه هک کردن و نصبراهی هست که از طریق N81 8GB من نوکیا
ممنون ولی من که n gage ندارم که
کسی هست بگه چیکار کنم؟
سلام
عزیزان من bCalc رو نصب میکنم ولی اجرا که میکنم رنگ صفحه ی نمایشم کبود وسیاه میشه و برنامه رنگ اصلیش نشون داده نمیشه این مشکل رو تو برنامه ی fullscreen clock و بازی های فیفا 9 و فیفا 7 نسخه ی sisx هم دارمگوشیم N73 me هست لطفآکمکم کنید.
Last edited by ma@@#; 06-03-2009 at 10:23.
با سلام به همه دوستان
یکی از دوستام گوشی n70 داره و اون رمزی را که اول گوشی هست ( برنامه ای که همه گوشی ها حتی 1200 هم داره ) را یادش رفته . میخاستم ببینم باید چه کار کنه ؟؟؟؟
ممنون
من برنامه ی کویک آفیس 6رو می خوام نصب کنم این خطا رو می ده.
گوشیم هم ان 73 موزیکاله...
[IMG]File #1: http://upload.--------.com/1/1236273077.jpg[/IMG]
سلام
من برنامه ی handy wi رو مینصبم وقتی میخام اجراش کنم ارور میده و از نرنامه خارج میشه گوشیم n73me هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)