من هرچی که تو فولدر کرک بود ریختم تو جای نصب بازی.
من هرچی که تو فولدر کرک بود ریختم تو جای نصب بازی.
آقا این بازی ارزش گرفتن داره؟
ممنون.
ماشین ها رو که با رفتن مرحله ها باز میشه
به عنوان جایزه
بعضی هاشون هم باید یک چیز هایی رو map هست به اسم maverik که بنفش رنگ هست
باید بری دنبالشون با ماشینت بکوبی بهشون تا اونها رو هم تو جمع گاراژ داشته باشی
یک سری دیگه همه که chalenge ها رو بری بعضی هاشون طورین که حتما باید ماشین بخری که اونها هم اضافه میشه
شما صفحات قبل رو خوندی ؟
به نظر من که الان 3 روزه همه بازی هام رو به حالت تعلیق در اوردم لقبی که براش گذاشتن برازندشه
revolution in racing
واقعا.این بازی خیلی ارزش داره.
از برو بچ می خوام که یه کاری برا ما بکنن مردم دیگه سیو نننننننممممییییییییییییکک ککککننننننننننههههههههههه ههه.
از برو بچ می خوام که یه کاری برا ما بکنن مردم دیگه سیو نننننننممممییییییییییییکک ککککننننننننننههههههههههه ههه.
تو ویستا هم نصبش کردم لایو بالا نیومد.
من لایو داخل دی وی دی بازیو نثب میکنم اپدیت لایو چجوری هست شاید اون لایو داخل دی و ی دی قدیمی هستش بازی من از شرکت boysteampc هستش.
ای بابا.کرک رو که نصب کردی.لایو هم که داشتی . پروفایل رو هم که ساختی.پس ایراد از کجاست؟
به نظر من ببر به فروشنده نشون بده.
بابا پاش میشینی نمیتونی پاشی
فقط بدیش اینه که بعضی race ها رو میشه با legend بدون Restart تمام کرد
بعضی ها هم اینقدر میره رو مخ ادم که حتی رو rookie با 10 بار restart بازم تو یک نقطه خاصی با سر خوردن یا گیر کردن به یک چیزی میشی اخر
مخصوصا اگه موتور باشه
فرقی هم نداره موتور ضعیف داشته باشی یا قوی ترینش رو خریده باشی
منم از شرکت boysteam pc هست و دقیقا همین مشکل رو داره ساده ترین راه اینه که یکی از دوستان بیاد یه پروفایل کاملا جدید (منظورم اینه که سیو نداشته باشه) بسازه و بزاره تا کسانی که این مشکل رو دارند(از جمله خود من) بتونند اون رو دانلود و درجای خودش سیو کنند محل کامل سیو و پروفایلها هم اینجاست:
در vista :
Users\\Documents\My Games\FUEL
xp:
Documents and Settings\\My Documents\My Games\FUEL
اگه لطف کنید متشکر میشیم (لااقل من یکی...)
Last edited by mehdy.z; 15-07-2009 at 13:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)