دوستان من چند روز پیش ویدوز را عوض کردم...و پس از نصب این برنامه دیگه آپ دیت نشد که نشد.نوشته شده توسط alaodin1
فکر کنم فاتحشو خوندن و فهمیدن که دارن دو دره میشن !!!!
دوستان من چند روز پیش ویدوز را عوض کردم...و پس از نصب این برنامه دیگه آپ دیت نشد که نشد.نوشته شده توسط alaodin1
فکر کنم فاتحشو خوندن و فهمیدن که دارن دو دره میشن !!!!
عزيزان اگر آپديت براي نرم افزار باشه حتما ميشه پس نگران نباشيد. شما نسخه اصلي رو داريد و حتي خودشون هم نمي تونند ثابت كنند كه شما اين نسخه رو خريداري نكردين. درضمن هنوز اين باگ در سايت وبروت فيكس نشده و دوستان دارند دانلود مي كنند...
اقا الان مامتحان کردم جواب داد
باید نا امید نشی و سعی کنی
پس دوستان مشكلي نيست و انشاا... آپديت ها هم به زودي راه ميفته...نوشته شده توسط hamid_badboy64
پس ديگه مشکلی نيست، البته خودم به شخصه هيچ مشکلی با آپديت ها ندارم ولی اگر يکی از دوستان که در ايران هستند خبره آپديت شدن رو هم بدند خيلی بهتره ...
سلام دوستان
من برنامه رو از نو با سريال جديد نصب كردم (اين كارو چند بار تكرار كردم) همش موقعه آپديت كردن ميگه آپديته در صورتي كه اين طور نيست. ( ورژن Definition 556 است). مي خواستم بدونم دوستان ديگر هم اين مشكل رو دارن يا نه؟ در غير اين صورت چه كار كنم اين مشكل حل شه؟ (ويندوز رو هم عوض كردم درست نشد.)
مرسي
دوباره سلام
دوستان من نسخه Trial اين برنامه رو نصب مي كنم به راحتي آپديت مي شه ولي وقتي نسخه Full رو با سريال معتبر كه از Webroot ميگيرم نصب ميكنم موقع آپديت كردن پيام خطايي نمي ده يا نمي گه كه سريال معتبر نيست
(مثل سريالهايي كه در سايت هاي كركر ها موجودند) فقط مي گه كه برنامه به روزه و آپديت نمي كنه در صورتي كه اين طور نيست چون برنامه رو تازه نصب كردم (ورژن 4.5.5 وBuild 607 )
لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر
سلام
من هم چند بار زدم ديدم آپديت نمي كنه. اما من بدون اين كه سريال رو عوض كنم يا اينكه دوباره نصب كنم تونستم باز هم آپديت كنم. چند بار كه دكمه آپديت رو زدم كم آورد برنامه و مجبور شد آپديت كنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)