ولی خیلی بازیه باحالو خفنیه داستان جالبی هم دارم من که باهاش حال میکنم
ولی خیلی بازیه باحالو خفنیه داستان جالبی هم دارم من که باهاش حال میکنم
با سلام
من دیروز بازی رو گرفتم:
1- وقتی نصب کردم بازی 8.18 گیگ فضای هارد رو گرفت و از این نظر خیلی خوشحال شدم چون از بازی های دو DVD هم فضای بیشتری رو گرفت.
2- وقتی وارد بازی شدم از همون آرم اول Konami تا منوی بازی خوش ساخت بودن و گرافیک زیبای بازی قابل حس بود.
3- دموی اول بازی خیلی قشنگ بود. اگه توی منوی اول بازی چند ثانیه موس را حرکت ندید میتونید دموی اول بازی رو ببینید.
4- با شروع بازی واقعاً گرافیک خیره کننده بود من با گرافیک 8600 روی تنظیمات High و وضوع بالا بازی می کنم.
5- سیستم کنترل با موس و کیبورد واقعاً عالی کار شده و به نظر من یکی از زیباترین بازی های سوم شخص از نظر کنترل همین بازی هست.
6- سیستم آوردن اسلحه و خون واقعاً عالی کار شده چون دگمه های Q و E به راحتی قابل دسترس است.
7- از همون مرحله اول معلومه که بازی داستان خوبی داره.
8- تا اینجای کار که کشتن دشمنا خیلی خوب بود مخصوصاً اون سوسک هاش.
در آخر هم باید بگم این سری از سایلنت هیل نه تنها با اختلاف زیاد بهترین سایلنت هیل بود بلکه یکی از بهترین بازی های امثال بود.
حتماً این بازی رو بخرید و بازی کنید.
بازی واقعاً استثناییه.
تا بعد
سلام
من يه جاي بازي گير كردم جايي كه اون عروسكه ميشه يه قولو بايد كشتش البته مرحله اول كشتن قولو انجام دادم ولي بعدش ميشه مثل يه عنكبوت خيلي سخت ميشه كشتنش چون هيچ تيري هم ندارم يكي از بدي هاي اين بازي همينه كه زياد تير نيست كه برداري البته شايد هم از مزيتاش باشه
سلام:
من یه مشکل دارم با این بازی.
اول از همه وقتی که همینجوری وارد بازی میشم بازی فریز میشه و نمیشه بازی کرد.
من رفتم و Sound Card رو Disable کردم. بعد به راحتی وارد بازی میشه ولی صدا ندارم + افت فریم شدید.
این بار به قسمت کنترل پنل ویندوز رفتم. به قسمت Sound and Audio Devices و بعد در قسمت Speaker Setting روی گزینه Advanced کلیک کردم. بعد هم تب Performance رو باز کردم و Hardware Acceleration و Sample Rate Conversion Quality رو تا آخر کم کردم.
حالا وقتی وارد بازی میشم بازی به راحتی اجرا میشه بدون افت فریم. ولی هر چند ثانیه باز هم بازی فریز میشه!!
چه کار باید بکنم؟
آقایون سلام
ممکنه منو درباره ی بازی راهنمایی کنین؟
من اول بازی گیر کردم...همون جایی که میای خونه و می ری تو زیر زمین...زیر زمین پر آبه...یه موتوری هم هست که روغن نداره...باید برم از گاراژ سطل روغن رو بیارم...اما مسله اینجاست که سطل روغن خالیه...نمی دونم از کجا باید پرش کنم؟...کسی می دونه؟؟
دوستان نسخه ي pal براي x360 كي مياد ؟؟؟ february 2009 ؟؟؟
دوستان باید در شروع کار چیکار کرد همونجایی که دره رمز میخواد و پسره کوچیکه میگه الکس
سلام منم مشکل بالا رو دارم
لطفا کمک کنید
ثواب داره
یه سوال موقعی که یه چیزی پیدا میکنیم برای استفاده از اون وسیله باید چه کلیدی رو فشار بدیم
من هر کاری کردم روی کیبورد اون کلید رو پیدا نکردم
سلام..بچه ها من هم امروز بازی رو گرفتم ولی وارد بازی میشم صدا ندارم ..چی کار کنم حالا؟!..مرسی..
دوستان مشکل صدا رو فهمیدم (برای من مقداری مشکل گرافیکی و اشکالاتی که تو بازی بد رفع کرد) از چیه این یه اشکال ساده هست و دلیلش هم اینه که کارت مودم اکثر ما ها مجهز به یه سوند هست
برای حل مشکل در xp :
میرید تو divice manager و از زیر منوی صدا (sound,video game,controller) گزینه Unimodem Half-Duplex Audio Device رو انتخاب میکنید و روش راست کلیک کرده و اونو Disable میکنید
همین کار مشکل رو حل میکنه
اینم متنش از فروم silent hill 5 :
I had the same problem but my problem seemed to be a conflict with the modem and sound card. It was solved by:
Windows XP:
1. Start>Control Panel>System>Hardware>Device Manager
2. Under "Sound, video and game controllers" I noticed I had a UniModem Full-Duplex Audio device there that I had installed a long time ago but was no longer using. Right clicked on it and select "disable".
If you have other audio devices on your PC besides your sound card you can try this. But make sure to install the drivers and try that first.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)