تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 18 از 482 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

من تازه این دوماهه 64 داتک گرفتم که اگه خوب باشه ارتقاش بدم

اما یه مشکل پیدا کردم. تو ساعات شلوغی و مصرف برق، خط پشت سر هم آنپلاگد می شه. می خواستم ببینم مشکل از خط از داتک از مودم یا از پرتغال فروشه؟

جدی کسی براش این مشکل پیش اومده یا نه؟

برای من که اینطوری نیستش

برای بقیه این طوری میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

کسی نیست بجای کل کل جواب من و بده؟

مشکلاتی را که شما عنوان کردید من نداشتم ! برای اطلاعات بیشتر با پشتیبانی تماس بگیرید ! (ولی من حدس میزنم مشکل نرم افزاری و از سیستم خودتونه)

در مورد1 ماه رایگان دانشجو که درست بودنش درسته من که 27 اسفند خریدم این امکان بود و با صحبت کردن با مدیر داتک نوبتش را عقب انداختم و امروز دقیقا آخرین روز مجانی استفاده کردن از داتک هست و فردا باید پول بدم بهشون !

برای چی گفتم عقب انداختن ؟! چون طبق قوانین داتک اولین ماه را پرداخت میکنید دومین ماه را هم پرداخت میکنید ولی دفعه ی دوم دو ماه سرویس میگیرید ! کپی کارت دانشجویی نیاز است !

حالا اینکه الآن با توجه به به چنیدن مرتبه پرداخت توسط شما باز هم این امکان را برایتان فراهم میکننند یا نه را نیمدانم! بهترین کار اینه که حضورا در شرکت اقدام کنید و با مدیر مربوطه صحبت کنی !

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اينم بهترين تست منه ساعت 2.20 شب گرفتم واقعا عاليه :

256
    البته سرعت آپلود رو اصلا speed test خوب نميگيره .

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوست عزیز اگه اون ساعت هم دیگه خوب نباشه که دیگه به درد نمیخوره اصلا!!

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

دوستا باید بگم که طبق تجربه ی شخصی این سایت اسپید تست بسیار چیز چرت و مزخرفیه !

من در یک زمان 5 مرتبه اینو تست کردم و در هر مرتبه عددی بسیار متفاوت با قبلی به دست میامد و به طور کلیبازه ی اعداد زیادی را هر 5 عدد اختیار کرده بودند که خب این صعف دقت سرعت گرفتن را میرسانه !

پیشنهاد میکننم به نتیجه ی تستها اعتماد نکنید و اینها نمیتونه سندی برای خوب یا بد بودن سرویسی از سرکتهای ای دی اس ال باشه !

6. 2 کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من در یک زمان 5 مرتبه اینو تست کردم و در هر مرتبه عددی بسیار متفاوت با قبلی به دست میامد و به طور کلیبازه ی اعداد زیادی را هر 5 عدد اختیار کرده بودند که خب این صعف دقت سرعت گرفتن را میرسانه !

پیشنهاد میکننم به نتیجه ی تستها اعتماد نکنید و اینها نمیتونه سندی برای خوب یا بد بودن سرویسی از سرکتهای ای دی اس ال باشه !
    mostafaeshghi
    سایت speedtest.net فرقش با سایت های دیگر اینه که بیشتر از 100 تا سرور داره و می شه با هر کدوم تست کرد.
    نتیجه تستی که شما می گیری بجز سرعت خود تست کننده و شلوغی پهنای باند داخل .به شلوغی پهنای باند ان کشور و ترافیک سروری که تست می کنی بستگی داره.
    در تمام سایت های تست از یک سرور استفاده می کنند که نتیجه فقط بدرد کسایی می خوره که یا بیشتر سایتهاشون با مسیر ارتباطی ان سرور و شرکت پشتیبانی کننده ان مشترک است.مثلا اگر شما بگید یک سرور سرعت را 120 و دیگری 90 نشون میده که مسیر و ترافیک رو سرور اولی کمتر از سرور دومی است.

8. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام
    دوست برای اندازه گیری سرعت میتونی سایت زیر رو هم امتحان کنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سرعت چند روزه افتضاح شده زنگ زدم میگه مشکل پهنایه باند داریم داریم مشکل رو برطرف میکنیم واقعا سرعت نابوده .

سرعت اینترنت 512 منو ببنید واقعا باعث آبروریزی هست .

Last edited by milky way; 03-09-2008 at 11:57.

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سرعت چند روزه افتضاح شده زنگ زدم میگه مشکل پهنایه باند داریم داریم مشکل رو برطرف میکنیم واقعا سرعت نابوده .

سرعت اینترنت 512 منو ببنید واقعا باعث آبروریزی هست .

منم موافقم چند روزیه سرعت اومده پایین.البته به این سرعت گیری ها زیزاد اعتقاد ندارم اما سرعت اومده پایین
    Last edited by sms11; 03-09-2008 at 13:42.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم موافقم چند روزیه سرعت اومده پایین.البته به این سرعت گیری ها زیزاد اعتقاد ندارم اما سرعت اومده پایین
    سرعت پایین نیومده نابوده سرعت من تورنت معمولا دوروبر 40kb دانلود میکردم الان به 6kb هم نمیرسه از ساعت 6 به بعد مثلا میشه 10kb .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •