با رتبه 5000 منطقه يك هنر ، چيزي ميشه قبوليد ؟؟؟
بيچاره دپرس شده ، منم كه از كنكور هنر سر در نميارم .
با رتبه 5000 منطقه يك هنر ، چيزي ميشه قبوليد ؟؟؟
بيچاره دپرس شده ، منم كه از كنكور هنر سر در نميارم .
تهران و اطراف به هیچ وجه! حتی شهرستان ها رو هم بعید میدونم
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
والا تهران بعید میدونم، اگه دختره شاید به الزهرا امیدی باشه. خود دانشگاه تهران میدونم به رتبه زیرگروه خیلی توجه میکنند. پارسال فکر میکنم که بیشترین رتبه ی زیرگروه 1 که برای طراحی صنعتیه 38 تو منطقه 1 بوده. دانشگاه هنر هم معمولا تا 200 اینا برای شبانه ممکنه بگیره و علم و صنعت هم همین حدودا. اصفهان و اهواز رو راستش اصلا نمیدونم. ولی امیدش رو از دست نده و تلاش کنه.
فکر می کنم کاردانی غیرانتفاعی شهرستان قبول شه...من تا 3000-4000 دیدم کاردانی مرمت محمودآباد قبول شدن.
ee!
هنر تاپیک داشته!من ندیده بودمش تا حالا! : دی
کنکور هم نتایجش اومد...
دوستای من که راضی نبودن: دی
امیدوارم شماها راضی بوده باشید
داشتم چند صفحه ی آخر رو میدیدم یکی گفته بود سوالاش توی کتاب نبوده یا یه چیزی شبیه این..هیچ سالی شبیه نبوده اصلا اونم هنر!!از هر جا گیر میارن سوال میدن...تازه سوال هایی که بعد از اینکه دانشگاه هم قبول شدی اصلا به کارت نمیاد!حتی به عنوان اطلاعات عمومی هم نمیشه نگاه کرد بهش.. فقط یه سری چیز میدونی که ندونستنش هم زیاد فرقی نداره به حال آدم
حالا کیا توی فروم کنکور هنر دادن؟من که 1کارنامه بیشتر ندیدم هنر باشه
من شدم 788 منطقه 2
زیر گروه 4 برام مهم بود که شدم 499....که اونم به لطف این سیستم آموزشی مزخرف، دانشگاه هنر امسال نه تئاتر داره نه سینما...می تونستم شبانه تئاتر قبول شم.
فکر می کنم شما منظورتون به من بود...سوالات درک عمومی و نمایش امسال فوق العاده متفاوت بود...هیچ سالی سابقه نداشت که اینقدر پیچیده طرح شه...چند کارنامه از بیرون دیدم...هیشکی درک عمومیش بالا نبود...یه کارنامم از رتبه ی 25 دیدم که درک عمومیش رو 35 زد...خود منم 35 زدم.
البته این حرفا مهم نیس...کنکور که گذشت...امیدوارم همه به چیزی که می خواستن رسیده باشن و مثل من از هر طرف بدشانسی نیاورده باشن.
امسال سینما و تئاتر و نمایش نداره دانشگاه تهران چرا؟!!!
نیمه متمرکز فقط ارتباط تصویری داشت!
چه جوریاس امسال چرا هیچی نداره؟!!
سلام
کسی میدونه من با رتبه 94 تو زیر گروه 5 و رتبه کل 110 میتونم آهنگسازی دانشگاه هنر یا نوازندگی دانشگاه تهران قبول شم یا نه؟ طراحی صنعتی زیاد دوس ندارم ولی باز میتونم؟ نقاشی چه جوریه وضعیتش؟؟!!
دوستان منم رتبم دورور 5000اومد ایا اصلا امیدی هست حتی برای غیر انتفاعی کارشناسی؟
کسی می دونه دانشگاه علم و فرهنگ تا چه رتبه ای پذیرش داره؟یعنی رتبه ی 2300 می تونه علم و فرهنگ بیاره؟
سلام دوستان ...
من رتبه 125 منطقه 2 و 381 کشوری تو زیر گروه 1 و 107 منطقه 2 و 343 کشوری تو زیر گروه 2 آوردم ...
به نظرتون طراحی صنعتی شبانه دانشگاه هنر و یا رشته تلویزیون وهنر های دیجیتالی دانشکده صدا و سیما تو مرحله اولش قبول می شم ؟
ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)