تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 24 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 237

نام تاپيک: ✔ تحصیل در رشته های مرتبط پزشکی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان یه سوال
    میزان درآمد یک جراح متخصص قلب برای مثال در ایران که از دانشگاه های بسیار خوبی نظیر تهران فارغ التحصیل شده باشه چطور هستش؟منظورم اینه که بعد از طرحشون و وقتی هنوز شروع به کاری نکردن در کلان شهری مثل تهران و صرفا در اون شهر و به انتخاب خودشون برای اولین بار شروع به کار میکنن چطوره؟و بعد از کجا باید شروع به کار کنن؟آیا بیمارستان های خیلی خوب چنین پزشکی(که در دانشگاه هم از بهترینا بوده) رو قبول میکنن؟و چحور عمل هایی رو بهشون میدن؟(سطح پایین تر در ابتدا؟)و در کل درآمد این شخص چطور خواهد بود؟(صرف نظر از مطب چون فکر نکنم در ابتدا مطب بگیره چون سابقه کار چندانی نداره این شخص.)
    برای کسی میخوام این جوابارو.
    به قول دوستمون جراح قلب با متخصص قلب خیلی فرق داره و فرقش اینه که متخصص قلب که با بیماری های قلب سروکار داره و عملای سنگین قلب انجام نمیده ولی جراح قلب که یه رشته فوق تخصص نه تخصص خالی عملای سنگین قلب مثل پیوند، تعویض دریچه انجام میده و واسه گرفتنش باید بعد پزشکی عمومی تخصص جراحی عمومی بگیری بعد فوق تخصص جراحی قلب که اونم چون ظرفیتش کمه به امثال من بدون سهمیه نمیدن حتی اگه نفر اول آزمون فوق بشم اما درآمدشون تخصصص قلب شما بذارمتوسط به ازای هر روز مطب رفتن 1 میلیون ولی جراح یکم کارت پیچیده میشه باید توی دانشگاه تدریس کنی بیمارستان دولتی عمل کنی تا چند سال که اونم اولای کار حداقل روزی 2.5 داری
    Last edited by gensis; 23-08-2012 at 14:14.

2. این کاربر از gensis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دوستان ایا میشه از کارشناسی پزشکی خوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه hirad_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفانی دارم میشم...

پيش فرض

دوستان ایا میشه از کارشناسی پزشکی خوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام.مطلب زیرو از دفترچه 91 کپی کردم. صفحه 6.

با توجه به محدوديت امكانات دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي دولتي و لزوم توزيع عادلانه فرص ت هاي موجود بين تمامي متقاضيان، پذيرش آن دسته از داوطلباني كه قبلاً با استفاده از امكانات دولتي (آموزش رايگان) تحصيلات خود را در رشت هاي به اتمام رسانيد ه اند، در همان مقطع قبولي قبلي و در

همان دو ر ه (روزانه) امكان پذير نمي باشد. اين قبيل از داوطلبان در صورت تمايل م يتوانند براي دورة نوبت دوم (شبانه) در همان مقطع متقاضي شوند و يا در صورت قبولي در دورة روزان ه ، مي توانند با پرداخت شهريه همانند

دانشجويان دورة نوبت دوم (شبانه)، در رشته مربوط ادامه تحصيل دهند.

ز) مطابق مصوبه چهل و پنجمين جلسه شورايعالي برنام ه ريزي علوم پزشكي ، مقرر گرديد دانش آموختگان مقطع كارشناسي در صورت شركت مجدد در آزمون سراسري و قبولي با رعايت شرايط زير مجاز به ادامه تحصيل در مقطع دكتراي عمومي رشته هاي پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي و يا مقطع

كارشناسي رشته هاي گروه آموزش پزشكي مي باشند:

3) چنانچه داوطلب در مقطع كارشناسي از آموزش رايگان برخوردار بوده است، در صورت قبولي در دور ه هاي مزبور، ملزم به پرداخت شهريه مطابق مصوبه هيأت امناي دانشگاه مربوط مي باشد

پس میتونن بخونن. البته اگر اون جوری که میگن کنور حذف شده نمی دونم پذیرش به چه صورتی خواهد شد( عمرا تا 100 سال دیگه حذف شه!!- مگر این که یه بابایی بیاد از جراحی اقتصاد خسته بشه بزنه تو کار جراحی نظام آموزشی!)
    Last edited by hirad_g; 15-09-2012 at 23:28.

5. این کاربر از hirad_g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام.مطلب زیرو از دفترچه 91 کپی کردم. صفحه 6.

با توجه به محدوديت امكانات دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي دولتي و لزوم توزيع عادلانه فرص ت هاي موجود بين تمامي متقاضيان، پذيرش آن دسته از داوطلباني كه قبلاً با استفاده از امكانات دولتي (آموزش رايگان) تحصيلات خود را در رشت هاي به اتمام رسانيد ه اند، در همان مقطع قبولي قبلي و در

همان دو ر ه (روزانه) امكان پذير نمي باشد. اين قبيل از داوطلبان در صورت تمايل م يتوانند براي دورة نوبت دوم (شبانه) در همان مقطع متقاضي شوند و يا در صورت قبولي در دورة روزان ه ، مي توانند با پرداخت شهريه همانند

دانشجويان دورة نوبت دوم (شبانه)، در رشته مربوط ادامه تحصيل دهند.

ز) مطابق مصوبه چهل و پنجمين جلسه شورايعالي برنام ه ريزي علوم پزشكي ، مقرر گرديد دانش آموختگان مقطع كارشناسي در صورت شركت مجدد در آزمون سراسري و قبولي با رعايت شرايط زير مجاز به ادامه تحصيل در مقطع دكتراي عمومي رشته هاي پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي و يا مقطع

كارشناسي رشته هاي گروه آموزش پزشكي مي باشند:

3) چنانچه داوطلب در مقطع كارشناسي از آموزش رايگان برخوردار بوده است، در صورت قبولي در دور ه هاي مزبور، ملزم به پرداخت شهريه مطابق مصوبه هيأت امناي دانشگاه مربوط مي باشد

پس میتونن بخونن. البته اگر اون جوری که میگن کنور حذف شده نمی دونم پذیرش به چه صورتی خواهد شد( عمرا تا 100 سال دیگه حذف شه!!- مگر این که یه بابایی بیاد از جراحی اقتصاد خسته بشه بزنه تو کار جراحی نظام آموزشی!)
    داداش الان من مدرک کاردانی نرم افزار دانشگاه ازاد رو دارم . و دولتی نیستم . معدلم هم 18.86

ایا امکان داره برای کاردانی به کارشناسی دولتی روزانه قبولم کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟ از نظر قبولی مطمئنم که قبول میشم اما میخوام ببینم روزانه میشه پزشکی بخونم حالا فرقی نمیکنه ازاد باشه یا دولتی و یا هر چند سال که طول بکشه

ممنونم یکم توضیح میدی

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خوش بختانه خدمت نمیرم از سه جهت میتونم معافیت بگیرم
    از تمامی دوستان متشکرم

زمان طرح بیشتر از 1 ساله !
    قراره طرح و خدمت رو برای اونهایی که خدمت نرفتن یکی کنم!
    با این حال بازم تموم نمیشه
    برای زدن مطب توی شهرهای غیر مرکز استان باید 4 سال و مرکز استان 6 سال سابقه کار داشتی باشی که البته 2 سال طرح رو هم حساب می کنن

یعنی در کل برای متخصص شدن و مطب زدن حدود 16 سال مجاهدت لازمه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من یه سوالی برام پیش اومده
    من اگر 21 سالگی وارد دانشگاه شم برا پزشکی 7 سال عمومی +2 سال طرح میشه 30 سالم
    بعد بخوام تخصص بگیرم اینجا گفتین 16 سال مجاهدت می خواد یعنی میشه 46 سالم . اونم 16 سال باید تو مناطق محروم باشم ؟
    واقعا این طوریه ؟ درست فکر می کنم ؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا من یه سوالی برام پیش اومده
    من اگر 21 سالگی وارد دانشگاه شم برا پزشکی 7 سال عمومی +2 سال طرح میشه 30 سالم
    بعد بخوام تخصص بگیرم اینجا گفتین 16 سال مجاهدت می خواد یعنی میشه 46 سالم . اونم 16 سال باید تو مناطق محروم باشم ؟
    واقعا این طوریه ؟ درست فکر می کنم ؟
    سلام دوست من
    طول مدت در رشته پزشکی 14 ترم تقریبا هست
    ولی دندان و دارو کمتر هستش
    بله پس از اتام درس باید 2 سال طرح رو بروید
    ولی اینکه 16 سال توی مناطق محروم باشید رو خیر

پیروز باشید

10. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamedj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

ببخشید یک سوال داشتم نمی دونم اینجا جاش هست یا نه ... من می خوام کنکور تجربی برای دندان پزشکی بین المللی رو بدم و باید رتبه ای زیر ۱۰۰۰۰ بیارم ... حدود درصد هایی که لازم دارم اگر بخوام فقط یکسری از درس ها رو ۱-زبان انگلیسی ۲- زیست ۳-فیزیک ۴- ریاضی رو بخونم چه درصد هایی هست ؟

داره خودمونی میشه افروخته's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام دوست من
    طول مدت در رشته پزشکی 14 ترم تقریبا هست
    ولی دندان و دارو کمتر هستش
    بله پس از اتام درس باید 2 سال طرح رو بروید
    ولی اینکه 16 سال توی مناطق محروم باشید رو خیر

پیروز باشید
    دوست عزيز ! براي پزشكي نميگن ١٤ ترم !!
    پزشكي فقط ٥ ترم اولش مثل بقيه رشته هاست يعني در هر سال دو تا ترم
    وگرنه بعد از ترم ٥ از يه دانشجوي پزشكي نبايد بپرسي ترم چند هستي؟! چون خودشم ديگه حسابش از دستش رفته!! فقط ميدونه تو كدوم مقطعه! مثل ميگه من الان فيزيوپات هستم
    طول مدت تحصيل پزشكي؛ بيشتر دانشگاه ها ففط ٧ سال ولي دانشگاهي مثل دانشگاه ما مدتش ٧ سال و نيمه
    داروسازي؛ تو دانشگاه ما ٦ سال و نيم، ولي شنيدم بقيه دانشگاه ها بيشتره
    دندونپزشكي؛ ٦ سال

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوست عزيز ! براي پزشكي نميگن ١٤ ترم !!
    پزشكي فقط ٥ ترم اولش مثل بقيه رشته هاست يعني در هر سال دو تا ترم
    وگرنه بعد از ترم ٥ از يه دانشجوي پزشكي نبايد بپرسي ترم چند هستي؟! چون خودشم ديگه حسابش از دستش رفته!! فقط ميدونه تو كدوم مقطعه! مثل ميگه من الان فيزيوپات هستم
    طول مدت تحصيل پزشكي؛ بيشتر دانشگاه ها ففط ٧ سال ولي دانشگاهي مثل دانشگاه ما مدتش ٧ سال و نيمه
    داروسازي؛ تو دانشگاه ما ٦ سال و نيم، ولي شنيدم بقيه دانشگاه ها بيشتره
    دندونپزشكي؛ ٦ سال
    دوست من به تاریخ پست دقت کنید.
    عزیز مگر 7 سال با 14 ترم فرقی داره ؟

14. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •