بچه ها Creative دستگاه Mp3 خالي و راديو و ضبط صدا با هم نداره ؟؟؟ تصويري نباشه اينجوري قيمتش هم ارزون تر ميشه
بچه ها Creative دستگاه Mp3 خالي و راديو و ضبط صدا با هم نداره ؟؟؟ تصويري نباشه اينجوري قيمتش هم ارزون تر ميشه
چرا دوست گلم. کریتو ston plus with speaker که اسپیکر هم داره رادیو و فکرکنم صدا هم ضبط میکنه 50 تومن اینطوراست یک گیگش یک صفحه آبی رنگ هم داره. خب یه مدل Iriver هم هست50 تومن اونم بد نیست . بالای 50 هم 56 تومن سونی هست. دیگه فکر کنم بهترین جنس با این قیمت همینا باشه.تو رنج 50 تومن. امیدوارم که کمکی به شما و بچههایی که این مطالب رو میخونن کرده باشن.
موفق باشید
ممنونم دوست عزيز حالا نهايت تا 60 ولي ميخوام فضاش ديگه 4 گيگ باشه چون موزيك هاي زيادي ميخوام بريزم Iriver براي كدوم كشور هستش؟؟ البته دوست خوبم تو پستهاي بالاتر گفت كريتيو از نظر صدا سرتر هستش حتي از سوني بهتر هست. بدبختي تو اين مملكت اينقدر جنس تقلبي زياد شده ولي گرون جاي اصلش ميندازن آدم ميمونه چيكار كنه
با بودجه حداکثر 60 نمی تونی جنس معتبر بخری .. این قاعده بازاره (نه بازار ایران - بلکه قاعده بازار جهانی که محصولات در رده قیمتی مشترک با هم رقابت می کنن)... الان 4 گیگ باید حدود 100 خرج کنی ... حالا شاید 5 تومن اینور و اونور ...
iriver مال کره هستش ..
در مورد کیفیت صدا : بازم عرض می کنم که این تفاوت کیفیت ، اندکه و شاید واسه خیلی کاربرها حتی محسوس هم نباشه ...
خیالت راحت باشه ، حداقل در مورد Mp3 player ، شما اگه از نمایندگی خرید کنی ، می تونی مطمئن باشی که اصله ... تعداد مدلهایی که تقلبی شون توی بازار هست ، در حد انگشتان یه دسته ..
اين مدل ها كدوم از همه بهتر هستش؟؟؟ :
1- Creative Zen-2GB
پخش كننده موسيقي كريتيو زن - 2 گيگابايت 115000 تومان
2- Creative Zen-Wave-4GB
پخش كننده موسيقي كريتيو زن ويو - 4 گيگابايت 116000 تومان
3- Creative Zen-Neeon2-2GB
پخش كننده موسيقي كريتيو زن نئون 2 - 2 گيگابايت 96000 تومان
4- Creative Muvo-T200-2GB
پخش كننده موسيقي كريتيو مو و (تي 200) - 2 گيگابايت 75000 تومان
5- Creative Zen-Stone-Pluse-With-in-Speaker-2GB
پخش كننده موسيقي كريتيو زن استون پلاس - 2 گيگابايت 75000 تومان
6-Creative Zen-Stone-Pluse-2GB
پخش كننده موسيقي كريتيو زن استون پلاس - 2 گيگابايت 68000 تومان
همشون هم ضبط صدا و راديو و موزيك رو دارن حالا كدوم بهتر هستش و به خاطر چي بيشتر صدا برام مهم هستش و عمر و كرارايي دستگاه
گرچه مطمئن بودم سیمور جان میاد یه جواب با سلیقه بهت میده ولی گفتم نظرمو گفته باشم.
creative zen رو بگیر ...
ممنونم Seymor جان به نظر خودم هم اين خوبه فقط كمي بزرگ هستش حالا وزنش رو نميدونم چقدر هست داخل گردن بندازيم سنگين يا نه در كل ممنونم ازت زحمت كشيدي بعد از Zen گزينه دوم Zen v plus هستش درسته ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)