تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 18 از 1759 اولاول ... 814151617181920212228681185181018 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

اهوم ...
    مرسی ، من فکر می کردم که با 602 تفاوت چندانی نداشته باشه ، پس این یکی به درد من نمی خوره ، لقمه گنده تر از دهنمه

پس با این حساب 602 ، تصویب شد .

اما چند تا سوال :
    1 _ یه جاهایی خوندم که اونهایی که داشتن ، می گفتن که داغ می کنه ، ریست می شه ، ... از این جور مشکلات . تکلیف این ها چیه ؟ یکی می گفت که سری های قدیمی شون خوب بود ، اما این سری های جدید ، خیلی مال نیستند ؟
    2_ یکی هم حرف از مدل های ریمارک شده می زد ؟ تکلیف این ها چیه ؟

خودمونیش این می شه ، موقع خرید چی کار کنم که تو پاچه ام نره ؟ (با توجه به این که خیلی خیلی کم شده )

مرسی
    602 که توضیح دادم بهترین گزینه هست ! و در پیغام خصوصی هم که همین 10 دقیقه پیش فرستادم براتون توضیح دادم این قضیه را !

حالا جوابهای سوالهاتون:

1- داغ میکنه که خب طبیعت هر وسیله الکترونیکی اینو ایجاب میکنه ! ولی داغ کردنش به حدی نیست که آزار دهنده باشه و یا به خود دستگاه آسیب بزنه !

در ضمن زیاد به گفته ها دقت کنید! یه مثلی هست که میگه شنیدن کی بود مانند دیدن

2- من تا حالا ریمارکشو ندیدم ! و حتما بهتون توصیه میکنم که این دستگاه را با گارانتی تهیه کنید !

کار خاصی نمیخواد بکنید فقط به حتما و حتما گرانتی و محتویات را که شمال قطعات زیر باشه را حتما چک کنید :

محتویات داخل جعبه :

1-مودم
    2-آداپتور
    3-اسپیلیتر
    4-کابل USB
    5-کابل LAN
    6- سیدی راه انداز
    7-دفترچه راهنما

اینها را با نوشتهی روی جعبه هم مطابقت دادم یکسان بود !

در مورد خرید مطمئن هم اگر پیدا نکردید و یا شک داشتید بگید من آدرس بدم ، از همانجا که من خرید کردم شما هم بخرید !

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

من دیشب مودم دیتا شین خریدم دو تا سوال داشتم ممنون میشم کسی جواب سوالام رو بده
    1-زمانیکه به اینترنت وصل نیستم باید از برق بکشم یا اگر نکشم ضرری برای مودم نداره؟
    2-این مودم داغ میکنه آیا مودم مشکل داره یا داغ کردن مودم عادی است اگر مودم مشکل داره بگید تا برم عوضش کنم چون 1 سال گارانتی داره
    1- من بیشتر مودمهایی که دیدم یه دکمه ی پاور هم در پشت دستگاه دارند! فشار دادن همون دکمه کفایت میکنه !

2- داغ کردن مودم امری عادی است ! ولی دقت کنید که آیا این داغ کردن در روند استفاده و کارکرد دستگاه تأثیر نگذاشته باشد !

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

من اطلاعاتم درباره ی Adsl صفر هستش. لطفا اگر می شود به این سوالم پاسخ دهید.
    برای اینکه Adsl را به کامپیوتر آورم!!! چه کار باید بکنم.
    لطفا اگر می شود توضیح کاملی دهید. فکر کنید که دارید برای یک از همه جا بی خبر توضیح می دهید.
    دوست عزیز با توجه به سطح اطلاعاتی که شما قرار دارید بهتری تتئصیه این هست که لینک زیر را

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مطالعه کنید که اطلاعات کلی در مورد این فناوری هست! بعد از مطالعه میتونید سوالهای خودتون را اینجا مطرح کنید !

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام اقا من یک مودم 2 پورت به نام smc7901گرفتم اموزش راه اندازی شو کی بلده به من بگه؟ ممنون میشم
    سلام
    راهنمای فارسی به صورت فایل PDF می باشد که برای خواندن آن باید برنامه Adobe Reader در سیستم شما نصب باشد

دانلود
    کد:
    یا

کد:
    ممنون

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

والا اين داتك كه مارو كشت بعد از كلي دردسر پورت رو عوض كردن حالا درست نشد كه هيچي ديگه قطع و وصل هم نميشه كلا قطع هست من نميدونم مشكلشون چيه ؟ دوستان اگه ميتونن يكمكي مارو بكنن ؟ والا بخدا مونديم مشكل از كجاست. (حسابي اعصاب مارو اين داتك خرد كرده)

اينم روند كاريه ما با داتك كه چندين بار پست دادم اما به نتيجه اي نرسيدم :
    سلام دوستان
    من حدود يك ماه پيش از شركت داتك adsl 128 گرفتم اما :
    اولا اينكه بعد 7 روز خط رانژه شد و چراغ مودم ثابت شد اما هر چي زنگ زدم يوزر نيم پسورد رو بگيرم بهم گفتن از طرف مخابرات يه مشكلي هست كه ما نميتونم به شما يوزر نيم پسورد بديم و ما هر چي پيگير شديم حتي از طرف مخابرات به نتيجه اي نرسيديم (مخابرات ميگفت مشكلي نداري و خط رانژه هست اما داتك ميگفت مشكل از مخابرات هست) اما بعد از كلي سمج بازي طوري شد كه بلاخره تونستم يوزر نيم پسورد رو بعد چندين بار زنگ زدن از زير زبونشون بكشيم بيرون
    اما تازه مشكلات ما شروع شد :
    از همون روز اول كه به اينترنت وصل شدم چراغ مودم يعني لينكش هي قطع و وصل ميشد يعني مثلا 1 ساعت كار ميكرد 30 دقيقه قطع بود يا بعضي موقع ها 12 ساعت كار ميكرد 30 مين قطع ميشد يا حتي برعكس تو طي 12 ساعت فقط ميشد 30 دقيقه استفاده كرد . اين شد كه بعد از اولين باري كه اين مشكل برام بوجود اومد زنگ زدم داتك :
    اونااولين بار بهم گفتن كه مشكل من از نويزي هست كه روي خط افتاده برا همين هي قطع و وصل ميشه و راهكارهايي رو گفتن انجام بدم تا مشكلم برطرف بشه اما من همه اونا رو انجام دادم اما مشكلم برطرف نشد.

دومين چيزي كه گفتن اين بود كه ممكنه مشكل از مودمم باشه براي همين يه مودم asus برام آوردن تا امتحان كنم اما هيچ فرقي بازم نكرد.

سومين چيزي كه گفتن اين بود كه مشكل شايد از طرف پورتشون باشه و اينكه رفتن مخابرات و از اونجا امتحان كردن اما جوابشون اين بود كه از توي مخابرات هيچ مشكلي نيست و به راحتي لينك ميده.

و اينكه گفتن مشكل از سيم كشي تلفن داخل خونس و ما هم قبول كرديم و پولي خرج كرديم و سيم كش رو عوض كرديم بعد از كلي دردسر اما اما بازهم درست نشد كه نشد.

دوباره زنگ زديم :
    كه بعد از كلي سمج بازي اونا امروز قبول كردن پورت رو عوض كنن و يه پورت جديد بزارن ....

و اين بود كه امروز روز 13 از زماني هست كه يوزرنيم پسورد گرفتم و 28 از زماني كه درخواست adsl دادم (جالبه نه ؟)
    و اينم بگم كه من حدود 1 سال adsl از شركتاي ديگه داشتم اما همچين مشكلي برام تا قبل داتك بوجود نيامده بود.

به نظر شما مشكل از چه چيزي ميتونه باشه پورت يا سيم كشي مخابرات تا دم خونه يا از يه چيز ديگه ... ؟

(من راههاي مختلف از قبيل نويزگيري و تعويض مودم و سيم كشي داخل خونه و ... رو امتحان كردم )

ببخشيد داستان طولانيي گفتم اما از اساتيد ميخوام كمكم كنن.

خيلي خيلي ممنون از اينكه اين نوشته طولاني رو خونديد.
    كمككككك

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

والا اين داتك كه مارو كشت بعد از كلي دردسر پورت رو عوض كردن حالا درست نشد كه هيچي ديگه قطع و وصل هم نميشه كلا قطع هست من نميدونم مشكلشون چيه ؟ دوستان اگه ميتونن يكمكي مارو بكنن ؟ والا بخدا مونديم مشكل از كجاست. (حسابي اعصاب مارو اين داتك خرد كرده)

اينم روند كاريه ما با داتك كه چندين بار پست دادم اما به نتيجه اي نرسيدم :
    كمككككك
    دوست عزیز! با اینجا پست دادن مطمئنا به جواب نمیرسی ! چون خودت هم میدونی که از پشتیبانان و همکاران داتک کسی اینجا نیست !

پس برای گرفتن بهترین جواب یه اعتراض حضوری انجام بده !

تهران ، خیابان سهروردی شمالی ، خیابان ابن یمین ، پلاک 16

برو اونجا حضورا اعتراض کن مطمئن باش بهترین نتیجه را میگیری !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

داتک توی فرومها خیلی فعاله و اکثر مشریاش هم از فرومها جمع میکنه ولی رسما اعلام نمیشه برخلاف بعضی شرکتها برای همین جوابگو نیستند اگه به مشگل بخوری فقط تبلیغ و احسنت میگن.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

داتک توی فرومها خیلی فعاله و اکثر مشریاش هم از فرومها جمع میکنه ولی رسما اعلام نمیشه برخلاف بعضی شرکتها برای همین جوابگو نیستند اگه به مشگل بخوری فقط تبلیغ و احسنت میگن.
    دوست عزیز ! اصلا منظور و مفهوم سخنتان در این پست مشخص نیست ! یا پست ندید یا پست میدید و حرفی میزنید طوری باشه که دوستان متوجه بشند و استفاده کنند !

در ضمن در مرد راهکارهای جمع آوری مشتری از طریق فوروم هم یه توضیحی بفرمایید !

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

شما نماینده داتک هستید؟
    فکر نمی کنم پست شما ، محلی از اعراب داشته باشه (بهتره احترام دیگران رو حفظ کنیم )
    به نظر من بهترین راه برای تبلیغ ، خدمات خوبه ، حالا برفرض هم که آقا مصطفی ، بگن داتک خداس ، بعید می دونم که هر کسی ، فقط با استناد به یه حرف ، بیاد و مثلا از داتک بگیره ...

ما فقط هم رو راهنمایی می کنیم ، فکر می کنم همه با قاعده کافی سرچ داشته باشن .

حرفتون ، اصلا حرف جالبی نیست ، رعایت کنید لطفا

یاحق

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان لطفا بحث را به حاشيه نكشونيد
    و در مورد سرفصل تاپيك صحبت كنيد
    اگر هم مي دونيد شركتي خوب سرويس نمي ده دو تا راه داره
    يكي اينكه ازش سرويس نگيريم و دوم اينكه با كلمات مناسب تري معايبش را مطرح كنيم

ممنون
    محسن

11. 5 کاربر از Mohsen khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •