سلام دوستان
من حدود يك ماه پيش از شركت داتك adsl 128 گرفتم اما :
اولا اينكه بعد 7 روز خط رانژه شد و چراغ مودم ثابت شد
اما هر چي زنگ زدم يوزر نيم پسورد رو بگيرم بهم گفتن از طرف مخابرات يه مشكلي هست كه ما نميتونم به شما يوزر نيم پسورد بديم و ما هر چي پيگير شديم حتي از طرف مخابرات به نتيجه اي نرسيديم (مخابرات ميگفت مشكلي نداري و خط رانژه هست اما داتك ميگفت مشكل از مخابرات هست) اما بعد از كلي سمج بازي طوري شد كه بلاخره تونستم يوزر نيم پسورد رو بعد چندين بار زنگ زدن از زير زبونشون بكشيم بيرون
اما تازه مشكلات ما شروع شد :
از همون روز اول كه به اينترنت وصل شدم چراغ مودم يعني لينكش هي قطع و وصل ميشد يعني مثلا 1 ساعت كار ميكرد 30 دقيقه قطع بود يا بعضي موقع ها 12 ساعت كار ميكرد 30 مين قطع ميشد يا حتي برعكس تو طي 12 ساعت فقط ميشد 30 دقيقه استفاده كرد . اين شد كه بعد از اولين باري كه اين مشكل برام بوجود اومد زنگ زدم داتك :
اونااولين بار بهم گفتن كه مشكل من از نويزي هست كه روي خط افتاده برا همين هي قطع و وصل ميشه و راهكارهايي رو گفتن انجام بدم تا مشكلم برطرف بشه اما من همه اونا رو انجام دادم اما مشكلم برطرف نشد.
دومين چيزي كه گفتن اين بود كه ممكنه مشكل از مودمم باشه براي همين يه مودم asus برام آوردن تا امتحان كنم اما هيچ فرقي بازم نكرد.
سومين چيزي كه گفتن اين بود كه مشكل شايد از طرف پورتشون باشه و اينكه رفتن مخابرات و از اونجا امتحان كردن اما جوابشون اين بود كه از توي مخابرات هيچ مشكلي نيست و به راحتي لينك ميده.
و اينكه گفتن مشكل از سيم كشي تلفن داخل خونس و ما هم قبول كرديم و پولي خرج كرديم و سيم كش رو عوض كرديم بعد از كلي دردسر اما اما بازهم درست نشد كه نشد.
دوباره زنگ زديم :
كه بعد از كلي سمج بازي اونا امروز قبول كردن پورت رو عوض كنن و يه پورت جديد بزارن ....
و اين بود كه امروز روز 13 از زماني هست كه يوزرنيم پسورد گرفتم و 28 از زماني كه درخواست adsl دادم (جالبه نه ؟)
و اينم بگم كه من حدود 1 سال adsl از شركتاي ديگه داشتم اما همچين مشكلي برام تا قبل داتك بوجود نيامده بود.
به نظر شما مشكل از چه چيزي ميتونه باشه پورت يا سيم كشي مخابرات تا دم خونه يا از يه چيز ديگه ... ؟
(من راههاي مختلف از قبيل نويزگيري و تعويض مودم و سيم كشي داخل خونه و ... رو امتحان كردم )
ببخشيد داستان طولانيي گفتم اما از اساتيد ميخوام كمكم كنن.
خيلي خيلي ممنون از اينكه اين نوشته طولاني رو خونديد.