البته با اینکه من همیشه طرف IGN بودم اما همیشه ماشالله IGN یکمی نمره هایه تخیلی میده!
کلا IGN اصلا دله بازی باز ها رو نمیشکنهامتیاز پایینه 8 به زور از این سایت بیرون میاد! ( البته بازی هایه پر سر و صدا رو میگما ).
الان ویک که کلا قزیش جداست علی جون...
البته اینور نوید هم راست گفتش که اینقدر نمره هایه بالا و تخیلی دیدیم که دیگه از دستمون در رفته!
من خودم فکر میکردم الان این بازی تمام نمره هایه 10 رو درو میکنه اما مثل اینکه...
باید حتمی نقد ها رو بخونم ببینم تویه بین اینا چه چیزی باعث شده که خیلی از سایت هایه معروف ( نظیر : CVG , IGN , Gamespot , Gametrailers و ... ) نمره ی پایین 9.5 بدن که واقعا برایه این عنوان خیلی کمه از نظر من!
( عنوانی که دیگه به عنوان نماد ملیه این سبک شناخته شده! مثل اینکه بیان به GTA نمره هایه پایین 9.5 بدن)
اشکالاتی که IGN و Gamespot گرفتن :
IGN : داستان بازی از کاملی دور است ( یعنی اشکال داره )
در مورد موزیک هم گفته موزیک بازی فوق العاده ی اما صدایه شخصیت ها میتونست بهتر باشه!
و مورده آخری هم جذابیت بازی برایه دوباره تموم کردنشه که میگفت زیاد آدم تحریک نمیشه!
Gamespot : اینکه میگفت این بازی به اندازه ی GOW2 متنوع نیست!
باز هم از داستان بازی اشکال گرفتن!
من از یکی دو تا سایت دیگه همینطوری ره گذری رفتم دیدم نوشتن که این بازی میتونست به عنوان آخرین قسمت از GOW 3 بهتر باشه ( یعنی اونطور که انتظار داشتن نبوده! انتظار داشتند که بهترین نسخه باشه! )
یک جمله ی جالب هم از یک سایت که نمره ی 10 داده دیدم :
God of War III is beautiful. It's bloody. It's brilliant. But it's not perfect
و یکی از مهم ترین عوامل نمرات کم بازی همین بوده که نتونسته انتظار خواسته شده رو برآورده کنه! ( حداقل انتظار منتقد ها رو نتونسته برآورده کنه! )
یکی از سایت ها هم اینو گفته : The game has no innovation ( بازی نوآوری ای ندارد )
اینم نظر یک سایته : There are no branching paths, no complex decisions, and no multiplayer modes
یکی از سایت ها هم از Achivement هایه سخت بازی گله کرده بود!!!!!
خیلی ها هم که از داستان ایراد گرفتند!
و در آخر هم بگم که این بازی به قوله معروف Perfect نیست!