تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 31 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 303

نام تاپيک: God of War III

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

کلا من خودم دارم یه جوری میشم نسبت یه گیم اسپات
    مثلا بازی Socom Fireteam Bravo 3 کلا دو تا مشکل بزرگ داره یکی کوتاهیش یکی داستانش
    اما اینقدر اومده این دو تا بزرگ کرده که 6.5 داده به بازی در حالی که یکی از بهترین اکشن های PSP هستش
    بعد من نقد IGN این بازی رو هم کامل خوندم خیلی منطقی و قشنگ نقد کرده بود و 8.5 داده بود ایرادات هم گرفته بود
    کلا سایت گیم اسپات معیار های خودشو داره منظور منتقداش هست مثلا نمی دونم Heavy Rain که وقتی می گن کنترلش آن چنان هم بد نیست سر این قضیه 1.5 نمره از امتیازش کم شده این بازی کلا سبکش هم طوریه که آنلاین هم نمیشه بهش اضافه کرد اینطوری باشه احتمالا الن ویک هم امتیازش همین حدود میشه
    کلا بیش تر نقدای گیم اسپات خیلی خوبه اما بعضی هاش هم زیادی سخت گیرانه است به نظر من کلا باید روند امتیاز دادنش رو از این حالت 0.5 نمره دربیاره من خودم الان کلا با سایت IGN بیشتر حال می کنم احساس می کنم اگه همینطوری پیش بره به زودی IGN گیم اسپات رو پشت سر می زاره بعلاوه اینکه IGN در بسیاری موارد خیلی به روز تر از گیم اسپاته
    الان هم دارم نقد IGN این بازی رو با PDF دان می کنم شب بشینم تو PSP بخونم !
    البته با اینکه من همیشه طرف IGN بودم اما همیشه ماشالله IGN یکمی نمره هایه تخیلی میده!
    کلا IGN اصلا دله بازی باز ها رو نمیشکنه امتیاز پایینه 8 به زور از این سایت بیرون میاد! ( البته بازی هایه پر سر و صدا رو میگما ).
    الان ویک که کلا قزیش جداست علی جون...
    البته اینور نوید هم راست گفتش که اینقدر نمره هایه بالا و تخیلی دیدیم که دیگه از دستمون در رفته!
    من خودم فکر میکردم الان این بازی تمام نمره هایه 10 رو درو میکنه اما مثل اینکه...
    باید حتمی نقد ها رو بخونم ببینم تویه بین اینا چه چیزی باعث شده که خیلی از سایت هایه معروف ( نظیر : CVG , IGN , Gamespot , Gametrailers و ... ) نمره ی پایین 9.5 بدن که واقعا برایه این عنوان خیلی کمه از نظر من!
    ( عنوانی که دیگه به عنوان نماد ملیه این سبک شناخته شده! مثل اینکه بیان به GTA نمره هایه پایین 9.5 بدن)
    اشکالاتی که IGN و Gamespot گرفتن :
    IGN : داستان بازی از کاملی دور است ( یعنی اشکال داره )
    در مورد موزیک هم گفته موزیک بازی فوق العاده ی اما صدایه شخصیت ها میتونست بهتر باشه!
    و مورده آخری هم جذابیت بازی برایه دوباره تموم کردنشه که میگفت زیاد آدم تحریک نمیشه!
    Gamespot : اینکه میگفت این بازی به اندازه ی GOW2 متنوع نیست!
    باز هم از داستان بازی اشکال گرفتن!

من از یکی دو تا سایت دیگه همینطوری ره گذری رفتم دیدم نوشتن که این بازی میتونست به عنوان آخرین قسمت از GOW 3 بهتر باشه ( یعنی اونطور که انتظار داشتن نبوده! انتظار داشتند که بهترین نسخه باشه! )
    یک جمله ی جالب هم از یک سایت که نمره ی 10 داده دیدم :
    God of War III is beautiful. It's bloody. It's brilliant. But it's not perfect
    و یکی از مهم ترین عوامل نمرات کم بازی همین بوده که نتونسته انتظار خواسته شده رو برآورده کنه! ( حداقل انتظار منتقد ها رو نتونسته برآورده کنه! )
    یکی از سایت ها هم اینو گفته : The game has no innovation ( بازی نوآوری ای ندارد )
    اینم نظر یک سایته : There are no branching paths, no complex decisions, and no multiplayer modes
    یکی از سایت ها هم از Achivement هایه سخت بازی گله کرده بود!!!!!
    خیلی ها هم که از داستان ایراد گرفتند!
    و در آخر هم بگم که این بازی به قوله معروف Perfect نیست!
    Last edited by 779; 09-03-2010 at 01:49.

2. 4 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

عنوانی که دیگه به عنوان نماد ملیه این سبک شناخته شده!
    عجب جمله ي فلسفي عقيدتي سياسي گفتي : دي
    يه سري به داستان بازي ايراد گرفتن خيلي دوست دارم بدونم قضيه چي بوده ! بازي هم ظاهرا قرار فردا پس فردا وارد بازار بشه با قيمت هاي بسيار زيبايي همچون 95 تومن !

4. 5 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

Beast Slaying Gameplay Part I

SD :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    HD :
    کد:
    Beast Slaying Gameplay Part II

SD :
    کد:
    HD :
    کد:
    اين 2 تا تريلر رو ببينين روحتون به پرواز در مياد ! عجب گيم پلي رواني كننده اي داره !

کد:

کد:
    اينم 2 تا تريلر از SE*X برادر كريتوس ! تو اين مورد هم پيشرفت خوب و جالبي داشتن : دي .

6. 5 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

:براي ساخت خداي جنگ III بيش از 44 ميليون دلار خرج كرديم
    آقاي John Hight از Sony Studio Monica در قسمتي از مصاحبه اي كه باGiantBomb انجام داده بود اعلام كرد :
    "ما ديسك هارو مهر كرديم يعني به عبارتي ما بصورت موثر كارهارو انجام داديم فقط 2 كشور باقي مونده كه اونم تا آخر هفته انجام ميشه در ضمن ما براي ساخت بازي GOW III هزينه اي 44 ميليون دلاري خرج كرده ايم"

خداي جنگ III سه شنبه آينده در آمريكا و جمعه آينده در انگلستان منتشر خواهد شد.
    منبع:
    کد:

8. 4 کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

:براي ساخت خداي جنگ III بيش از 44 ميليون دلار خرج كرديم

منبع:
    کد:

به نظرتون سوني كمي بيش از حد براي بازهاي انحصاريش خرج نمي كنه؟؟؟؟اون از خرجي كه kz2 داش اون از خرج gt5 و حالا اينم از اين........ .

ولي مثلا ms براي geow2 خيلي خيلي كمتر خرج كرد و فروشش هم مثلا از kz2 بيشتر بود...... .

10. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرتون سوني كمي بيش از حد براي بازهاي انحصاريش خرج نمي كنه؟؟؟؟اون از خرجي كه kz2 داش اون از خرج gt5 و حالا اينم از اين........ .

ولي مثلا ms براي geow2 خيلي خيلي كمتر خرج كرد و فروشش هم مثلا از kz2 بيشتر بود...... .
    حالا این قدر خرج میکنن معمولا این بازیها چه قدر فروش میکنن؟
    راستی دوستان قیمت واقعی بازی فکر کنم حدود 60-50 دلار باشه چرا تو ایران میاد یه دفعه بالای 90 تومان میشه؟ یعنی اینم به خاطر این هست که توی ایران هستیم و این حرفا هستش یا اینکه قضیه دیگه ای داره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

راستی دوستان قیمت واقعی بازی فکر کنم حدود 60-50 دلار باشه چرا تو ایران میاد یه دفعه بالای 90 تومان میشه؟ یعنی اینم به خاطر این هست که توی ایران هستیم و این حرفا هستش یا اینکه قضیه دیگه ای داره؟
    اینم واسه خودش معماییه !
    مثلا Kill Zone 2 به زور رسید به فروش 2 میلیون نسخه !
    ولی
    Halo3 O.D.S.T شب اول 2 میلیون نسخه فروخت !
    درباره ی قیمت هم باید بگم کلا همین طوریه.بازی هایی که وارد ایران میشن در ابتدا قیمت خیلی بالایی دارن!یکی از دلایل اصلیش هم انصاف و معرفت بالای فروشندگان عزیز ایرانی هست
    حالا نوید گفت 95 . به خدا این 95 خوبه . کافیه این بازی که میاد یه کم مشهور باشه !
    راحت بالای 100 تومن میفروشن!
    Last edited by S.Y.K; 09-03-2010 at 23:31.

13. 5 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

در مورد geow2 كه تا اونجايي كه ميدونم تقريبا بيش از5 ميليون نسخه بود كه كلا آمار فروش بسيار خوبيه مخصوصا اينكه هزينه ساخت اين بازي به نظر كمتر بوده....... .فورزا 3 هم به نظر 2 ميليون نسخه بوده كه نميدونم خوب يا بد...

ولي مثلا kz2 حدود 2 ميليون اينا فروخت يا مثلا uncharted2 كه براي اون خرجي كه واسشون گذاشته ميشه نميدونم سودي هم مي كنن (يعني اون مقدار سودي كه مد نظرشون هس)يا نه؟؟؟؟

البته بيشتر اين عناوين انحصاري براي معروف تر كردن اون كنسول يا به اصطلاحي يه عنوان console seller هستن و شايد خيلي رو فروششون تاكيدي نشه.

15. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه F.A7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    PlayStation® Network

پيش فرض

God of war با همه فرق داره...چون خیلی هایپ هست و اکثرا کسایی که PS2 داشتن این بازی جذاب رو تجربه کردن...
    من فکر کنم فروش خیلی خوبی کنه GOWIII

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

يه سري به داستان بازي ايراد گرفتن خيلي دوست دارم بدونم قضيه چي بوده ! بازي هم ظاهرا قرار فردا پس فردا وارد بازار بشه با قيمت هاي بسيار زيبايي همچون 95 تومن !
    والله GT تو video review بازی در مورد داستان بازی به همین اکتفا میکنه که کریتوس بالاخره انتقامشو میگیره و داستان بازی اصلاً پیچیدگی های God of War I و II رو نداره.
    چجوری فردا میاد نوید!مگه رلیز بازی 16 مارس نیست؟این نامردا به کارخونه Gold کننده بازی دستبرد زدن؟!
    در مورد geow2 كه تا اونجايي كه ميدونم تقريبا بيش از5 ميليون نسخه بود كه كلا آمار فروش بسيار خوبيه مخصوصا اينكه هزينه ساخت اين بازي به نظر كمتر بوده....... .فورزا 3 هم به نظر 2 ميليون نسخه بوده كه نميدونم خوب يا بد...

ولي مثلا kz2 حدود 2 ميليون اينا فروخت يا مثلا uncharted2 كه براي اون خرجي كه واسشون گذاشته ميشه نميدونم سودي هم مي كنن (يعني اون مقدار سودي كه مد نظرشون هس)يا نه؟؟؟؟
    علت اینکه بازیهایی مثل Gears of War 2 چنین فروش خوبی داشتن یک چیز هست:وجود 20 میلیون Xbox 360 در ایالات متحده چرا که بزرگترین بازار اغلب بازی ها(علی الخصوص بازی های شوتر چه اول شخص چه سوم شخص) ایالات متحده هست.از 5.5 میلیون نسخه ای که Gears of War 2 فروخته،3.5 میلیونش به تنهایی تو ایالات متحده بوده.این در حالی هست که تعداد کنسول های PS3 فروخته شده تو این کشور نزدیک 10 میلیون هست یعنی نصف میزان Xbox 360 فروخته شده.با این اوصاف طبیعی هست که فروش این قبیل بازی ها رو 360 بهتر باشه.کما اینکه همین Killzone 2 نصف فروشش در ایالات متحده بوده چون طرفدار این سبک بازی ها تو آمریکا خیلی بیشتر از اروپا،آسیا و ... هست.همونجوری که قاعدتاً Final Fantasy XIII که یک JRPG هست در ژاپن روی PS3 با user base حدوداً 4 میلیونی عملکرد بهتری خواهد داشت تا Xbox 360 با user base حدوداً یک میلیونی و شاید یکی از دلایل عرضه نکردن نسخه 360 بازی در ژاپن همین user base بسیار پایین بوده باشه.
    --------------
    فکر کنم فروش Uncharted 2 واسه سونی واقعاً رضایت بخش باشه.بازی کمتر از 2 سال در دست ساخت بود و فعلاً هم که در عرض 5 ماه 3.5 میلیون نسخه فروش کرده(که باز هم نصفش در ایالات متحده آمریکا بوده) و هنوز جا برای فروش بیشتر داره.هزینه ساخت Uncharted 2 فکر نکنم اصلاً به پای God of War III , Killzone 2 و MGS 4 برسه.MGS 4 علیرغم هزینه بالای ساخت،نزدیک 5 میلیون نسخه فروخت و سودآوری خیلی خوبی داشت.این وسط فکر کنم فقط فروش Killzone 2 رضایت بخش نبود.تو VGchartz تعداد نسخه های فروخته شده بازی 2.21 میلیون نسخه اعلام شده(این VGchartz خیلی قابل اعتماد نیست اما بهتر از هیچیه!) که این با توجه به در دست ساخت بودن بازی به مدت حدوداً 4 سال رضایت بخش نیست.

18. 7 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •