تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 198 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

دوستانی که میخوان زیر کلاسشون رو با خرید کتاب مربوطه باز کنند, ادامه مطلب رو بخونند

من عادت دارم قبل از لول آپ کردن, بازی رو سیو کنم. زمانی که با کلاس جنگجو بازی میکردم با خرید کتاب, زیر کلاس Berserkers رو باز کردم و بصورت اتفاقی و به اشتباه, یکی از وسایلم رو که نیاز داشتم, فروختم که مجبور شدم بازی رو دوباره لود کنم ولی این بار اون بابا, دیگه اون کتاب رو نداشت و وقتی برای لول اپ رفتم, دیدم اون زیر کلاس برام بازه تو سری جدید که با جادوگر دارم میرم, برای خرید کتاب زیر کلاس شفابخش, همون کار قبل رو تکرار کردم و بازم بعد از لود کردن, هم زیر کلاسم باز شده موند و هم پول هایی رو که برای خرید کتاب دادم, برگشتن

اگه کسی از دوستان این موضوع رو برای خودش هم چک کنه و نتیجه رو بگه, ممنون میشم (مقدار پولها رو بعد از خرید کتاب و بعد از لود کردن, چک کنید)
    کتاب لازم نیست برای Berserker بخری. Orghen همون Dwarf که بعد از Ozammar به گروهت ملحق میشه یادت می ده. بله درست میگی اگر تو یه ُSpecialization باز کنی و حتی بری Save های اولتو Load کنی می بینی که Specialization برات باز شده. طبیعیه. اگر Reaver را هم می خواهی می تونی توی Sacred Ash of Andraste Quest طرف Cult of Andraste را بگیری و Reaver Specialization را باز کنی و دوباره از قبل Quest Load کنی. برای پول هم این یک Glitch اتفاقیه.

2. 5 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

11 Darkspawn

Darkspawn

"And so is the Golden City blackened
    With each step you take in my Hall
    Marvel at perfection, for it is fleeting
    You have brought Sin to Heaven
    And doom upon all the world."

Canticle of Threnodies 8:13

Darkspawn ها موجودات فاسدی اند که در Deep Roads ،که در سرتاسر زیر Feralden واقع است، ساکن هستند. وقتی آنها یکی از خدایان قدیمی را در زیر زمین پیدا می کنند بطریقی آن را به یک Archdemon تبدیل می کنند که آنها را برای حمله به دنیای روی زمین رهبری کند و بدین صورت یک Blight اتفاق می افتد.
    Darkspawn ها بصورت یک تفکر جمعی Hive-Mind عمل می کنند زمانی که توسط یک Archdemon رهبری شوند. در غیر این صورت همانطوریه که با نژادهای دیگر در حال جنگ هستند با نژاد خودشان هم نبرد می کنند.
    سرزمین های تصرف شده توسط Darkspawn فاسد شده و دچار دگرگونی و مریضی می شود و تمام موجودات تغییر و مریض می شوند. تاثیر Blight بر موجودات زنده و Living Organism ها بیشتر است که نمونه آن Blight Wolf ها هستند.
    طبق Chantery گناهان انسان بود که Darkspawn را به زمین آورد. گفته می شود در زمان Tevinter Imperium یک سری از جادوگران امپراتوری قدیم وارد Golden City شدند و به خاطر گناهاکار بودنشان شهر را فاسد کردند و شهر تبدیل به Black City شد.. خالق هم به خاطر این توهین آنها را نفرین و به موجوداتی خبیث و هیولا مانند تبدیل کرد و آنها هم برای فرار از نور خورشید به Deep Roads پناه بردند. در آنجا بود که آنها ارتشی تاریک از خودشان درست کردند و اولین خدای قدیمی Dumat را پیدا کرده و اولین Blight اتفاق افتاد.
    اولین Blight :
    بعد از تبعید گروه Darkspawn به دنبال Old Gods خدایان قدیم که توسط خالق در زیر زمین زندانی شده بودند گشتند و اولین آنها Dumat که اژدهای سکوت نام داشت را پیدا کردند. گناه Dumat ، جای گرفتن در قلب مردم به جای خالق بود و به همین ترتیب Dumat دوباره بال گشود تا انتقام خود را بگیرد. در طول اولین Blight تقریبا تمامی امپراتوری Dwarf ها از بین رفت و فقط دو شهر Orzammar و Kal-Sharok باقی ماندند.
    از دومین و سومین Blight اطلاعاتی در دست نیست فقط در چهارمین Blight قهرمان Garahel توانست Archdemon را در Ayesleigh شکست دهد. بعد از آن پادشاه اعلام کرد که خطر Blight کاملا از بین رفته. حالا بعد از 400 سال پنجمین Blight اتفاق افتاده. Fereldan باید 2 Blight دیگر را تحمل کند تا تمامی خدایان قدیمی از بین رفته باشند.

چگونگی تولید مثل Darkspawn :
    Darkspawn ها در طول نبرد ها زندانی هایی بسیاری را به اسارت گرفته و به زیر زمین می برند و آنها را مریض و فاسد می کنند. در این میان مردان از بین رفته و از آنها به عنوان غذا استفاده می شود. زنان نمی میرند و با گذشتن زمان تغییر شکل یافته و به Broodmother ها تبدیل می شوند. این Broodmother ها بر حسب نژاد گروه های مختلفی از Darkspawn ها را به دنیا می آورند. هر Broodmother در طول عمر خود می تواند 1000 Darkspawn را تولید کند.
    زنان Dwarf که تبدیل به Broodmother می شوند Genlock ها را بوجود می آورند که آنها همانند Dwarf ها قد کوتاه ترین نژاد Darkspawn هستند.
    انسان ها، Hurlock ها را که بر خلاف Genlock ها قد بلند و ماهیچه ای تر هستند را به دنیا می آورند.
    Elve ها Shriek ها را که سریعترین و چابکترین Darkspawn ها هستند را تولید می کنند.
    qunari ها Ogre ها را که قوی ترین کلاس Darkspawn ها هستند به دنیا می آورند.
    در این میان درجات مختلفی در ارتش Darkspawn هست:
    • Alpha ها که پاینترین درجه فرماندهان هستند که گروه های کوچک را رهبری می کنند.
    • Omega ها که بالا تر از Alpha ها هستند ولی به ندرت دیده می شوند و اصولا قویترین ها را تشکیل می دهند در زیر گروه Boss ها قرار دارند.
    • Emissaries که مسئول نگهبانی و ناظر دیگر Darkspawn ها هستند که در طول Blight تمامی رفتار و اهدافشان برای Archdemon باشد نه برای خودشان.
    • General ها که تعداد انگشت شماری در Blight ها هستند و رهبری کامل ارتش را به عهده دارند.

یک Archdemon

یک Broodmother از نژاد Dwarf

Shriek

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

"In war, victory
    In peace, vigilance

In death, sacrifice"
    - Grey Wardens' moto
    Grey Warden ها سازمانی از ماهرترین و بهترین جنگجو ها , ساحران و Rogue ها هستند که مرکز آنها قلعه Weisshaupt واقع در کشور Anderfels است. هدف آنها مقابله با خطر Darkspawn ونابودی کامل آنهاست . در قدیم بروی Griffon ها ( حیواناتی که اکنون منقرض شده و در نماد Grey Warden ها به کار برده می شود ) سوار شده و به سرعت خود را به محل نبرد رسانده و در تعداد زیاد با Darkspawn ها درگیر می شدند. اکنون بعد از صد ها سال پس از آخرین Blight تعداد آنها رو به نابودی رفته و اکنون حدود 20 نفر به رهبری Duncan در Fereldan حضور دارند. بر طبق Right of Conscription آنها می توانند از پادشاه تا مجرمان را برای خدمت بر علیه Darkspawn به کمک بگیرند.
    The Joining :
    مراسم ملحق شدن به گروه است که با نوشیدن خون Darkspawn ها کامل می شود. همه نمی توانند از این مراسم زنده بیرون بیایند و کسانی هم که جان سالم به در می برند قادرند وجود Darkspawn را درک کرده و دستوراتی که Archdemon به آنها می دهد را بشنوند.
    The Calling :
    با اینکه آنها این قابلیت را پیدا می کنند که وجود Darkspawn ها را حس کنند اما Taint بیشتر از 30 سال اجاز زندگی به آنها را نمی دهد و grey Warden ها قبل از رسیدن مرگشان متوجه این موضع می وند که دیگر بدن آنها قدرت مقابله با خون فاسد Darkspawn را ندارد و کابوس های آنها دوباره شروع می شود آنها پس از حس این اتقاق به Deep Roads می روند تا با Darkspawn ih مبارزه کرده و با افتخار کشته شوند.
    Last edited by Optimus Prime; 13-11-2009 at 23:42.

5. 18 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

بازیه خیلی زیباییه.من تابحال این سبک رو تجربه نکرده بودم.خیلی زیباست.اگه شما وقت کافی و همچنین زبان انگلیسیه خوبی دارید به هیچ وجه این بازی رو از دست ندید.....
    این بازی به شکل جالبی حس کنجکاوی شما تحت تاثیر قرار میده طوری که دوست دارید در همه موارد و جزئیات سر در بیارید.
    داستان زیبای بازی+کارکترها+گیم پلی+فضا سازی و همچنین یک کلاس آموزشی زبان انگلیسی ازنکات برجسته این بازیه

7. 3 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعا یه شاهکار هستش فقط یک سوال
    تو مبارزات چجوری میشه از خودت دفاع کنی؟؟؟؟

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به اون شکلی که منظور شماست, نمیشه
    البته بعضی از توانایها هم هستند که میتونند بهتون کمک کنند (که با توجه به هر کلاس, متغیرند)

10. 2 کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

واقعا یه شاهکار هستش فقط یک سوال
    همونطوری که دوست عزیز G.D.ragon.Ir گفتند نمیشه یعنی این بازی قاعدش همینه. بازی های سبک RPG که از قاعده D&D یا Dungeons and Dragons پیروی می کنند دفاع، جنگ استفاده از قابلیت های کلاس مورد نظر همه بستگی به توانایی هایی دارد که شما برای کاراکتر خود انتخاب کرده و بالا برده اید و شانس ها و خیلی مسائل دیگه دخیل هستند. من 1 سال پیش در یکی از تاپیک های RPG این قاعده ها را توضیح داده بودم که دیگه وجود خارجی نداره. اگر شد باز هم توضیح خواهم داد.

12. 2 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بازی بسیار خفنی و زیبایی است تنها عیبی که فکر میکنم داره دیالوگهاش کمی طولانی هست و هی باید بخونی و این کمی ادم را خسته میکنه .

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

بازی بسیار خفنی و زیبایی است تنها عیبی که فکر میکنم داره دیالوگهاش کمی طولانی هست و هی باید بخونی و این کمی ادم را خسته میکنه .

بسیار عالی اینهم لینک دانلود پچ بازی به همراه کرک که براتون آپ کردم اول پچ رو نصب کنید موفق باشید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Fixed potential corruption of character statistics Fixed portrait appearance
    sliders when importing a character from the downloadable Character Creator Fixed
    import for preset face settings from the downloadable Character Creator Made
    Easy difficulty easier Slightly increased attack, defense, and damage scores for
    all party members at Normal difficulty Fixed video issues when running on a very
    wide screen display, including ATI Eyefinity displays

15. 2 کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان میشه بگید چه جوری از جادوهاش تو مبارزه استفاده می کنه؟مثلا جادویی که طرف مقابل رو منجمد می کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •