تایید میشه.سایت gsmarena گوشیای موبایل رو از نظر کیفیت صدا تو هندزفری اینطوری رتبه بندی کرده.
1-SE w960
2-iphone 3G
3-SE w910
تایید میشه.سایت gsmarena گوشیای موبایل رو از نظر کیفیت صدا تو هندزفری اینطوری رتبه بندی کرده.
1-SE w960
2-iphone 3G
3-SE w910
من این گوشی را خریدم 185 واقعا صداش تو بلنگو ضعیف بود خیلی ضعیف کار کردهse(صدای تیز و بی کیفیت وضعیف)
توی هدفون هم جالب نبودبه نظرم به خاطر همین قیمتش اینطوری شده ولی گوشی ظریف و شیکی هست
عجیبه.من آهنگ روی خود 910 رو تست کردم صداش توی محیط سالن که بلند بود !
حالا دیگه بیرون رو نمیدونم !
====
گوشیه مامانم دو سه روز بعد از خریدن افتاد زمین و در باتریش شل شده !
کاریش میشه کرد ؟
زیر در باطری ی تیکه کاغذ کوچیک ببر 2 لا یا 3 لاش بکن بزار زیر در باطری به احتمال زیاد حل می شه
آره بابا.کیفیتش توی هدفون که عالی هست.از این واکمنهای سونی هم که بهتر نداریم که بگیم با بهتر از اون کارکردی این به چشمت نمیاد.
حتما يا تنظيم نبوده يا از بد شانسيت گوشيت بد در اومدهمن این گوشی را خریدم 185 واقعا صداش تو بلنگو ضعیف بود خیلی ضعیف کار کردهse(صدای تیز و بی کیفیت وضعیف)
من كه واقعا عاليه درسته صداش از 810 قبليم كمتره ولي خيلي كيفيتش بالاتره
من یه سوال داشتم
با این گوشی وقتی که صدای ضبط شده (با رکوردر) رومیخای گوش بدی میتونی روش جلو عقب کنی یا نه باید وایسی تا آخر تموم شه دوباره گوش کنی؟
مثل بقیه آهنگا اگه با walkman اجرا کنی میتونی عقب جلو ببری اما اگه از file manager بازش کنی عقب جلو نمیره..
سلام. یه سوالی داشتم من برای یکی از دوستان این گوشی رو خریدم اما داخل منوی "phone languages" زبان فارسی نداره. انگلیسی و فرانسوی و فلیپینی و چینی و این چیزا داره اما فارسی نداره این رفیق ما با کیبورد انگلیسیش مشکلی نداره چون میدونه حروف فارسی رو کیبورد سونی اریکسون کجا قرار دار داره اما متاسفانه نمیتونه بفارسی اس ام اس بده. راهی هست که بشه زبون فارسی رو به گوشی اضافه کرد ؟ اگه هست هزینه ش بنظرتون چقدر میشه؟؟؟
اين هم برنامه براي افزايش صداي w910
دانلود كنيد و دعا كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)