دو روش تاپ کردن رو که قبلا گذاشتم با کد آخری یکی کردم و تست کردم هیچ مشکلی نداشت روی XP SP3 ، خودت روی ویستا تست کن
پیشنهاد خودم TopMost هست
مشکلی بود حتما بگو
قربانت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو روش تاپ کردن رو که قبلا گذاشتم با کد آخری یکی کردم و تست کردم هیچ مشکلی نداشت روی XP SP3 ، خودت روی ویستا تست کن
پیشنهاد خودم TopMost هست
مشکلی بود حتما بگو
قربانت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ژولی جان تنکس چون اسرار کردی
مجدد مزاحم میشمحتما بگوو
این روش شما رو من امتحان کردم خوب برنامه این شکل اجرا میشه
چون mahoo.dll رو در سی دی رام پیدا میکنه برنامه راحت اجرا میشه
خوب حالا برنامه رو کلا از روی سی دی روی هارد کپی میکنیم وقتی سی دی در سی دی رام نیست این پنجره ( لطفا لوح فشرده را در درایو قرار دهید اجرا میشه این روش شما فقط کاری میکنه که برنامه اگر از روی سی دی کپی شد بر روی هارد اجرا نشه
عملا پس اگه exe برنامه رو در دستکتاپ بذارم چون محتویات doc اون در سی دی هست و شورتکات برنامه ای مستقل نیست
ارور میده
منم یه شورتکات میخوام که اون رو در سطح دستکتا ب بذارم برای همین هم گفتم باید مستقل باشه که خود سرانه تشخصی بده سی دی هست یا نه و وابستگی به سی دی نداشته باشه
حالا نظر یو جان چیه
Last edited by mahsoft; 12-02-2009 at 22:21.
یه ایمیج بنام mah.iso گذاشتم حاوی Setup.exe و Mahoo.dll که روی سی دی رایت میشه یا مونت کن در درایو مجازی
البته چون حجمش برای دیالآپ زیاد شد، رار کردم و دو تیکه که بشه آپلود کرد
شما mah.iso رو از دل رار بیرون بیار و مونت کن در درایو مجازی
حالا Setup.exe رو اجرا کن و برنامه رو نصب کن
پس از نصب ، یه شورتکات در منوی استارت و همچنین روی دسکتاپ داری مثل همه برنامه ها
حالا شورتکات رو اجرا کن ، اگه سی دی در سی دی درایو باشه برنامت اجرا میشه وگرنه پیغام میده
فکر کنم دقیقا چیزی هست که میخای
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ازت بسیار ممنونم این روش درسته ولی در واقع شما کل پروجه رو بر روی هارد کپی میکنید درسته
خوب اگه کل پروجه سنگین باشه مثل مال من 600 مگ باید کل 600 مگ رو تو ستاب بذارم !
اگه لازم باشه باید توی ستاپ بذاری.
این رو خودت تشخص میدی
البته میشه کاری کرد فقط exe نصب بشه
و بیاد منابع رو از روی سی دی بخونه
سلام ژولی جان
میشه یه نمونه برای من بذارید
سلام
نه!
راستش چون يکم وقت گيره و منم مطمئن نيستم نيازت باشه ،پس دست خودت رو ميبوسه
ولي روش رو ميگم که اگه خواستي استفاده کني
شما اجبارا بايد فايل autorun.cdd رو در کنار autorun.exe داشته باشي
يا مثل AMS اون رو در پوشهAutoplay بذاري و هميشه همنام باشن
پس حداقل چيزهايي که ميان روي هارد، همين ها هستند
پيشنهاد من اينه که عکسهايي که پس زمينه پروژت هست و آهنگ هاي بکگراند و... رو هم براي نصب روي هارد در نظر بگير
مابقي منابعت که در واقع همون چيزهايي است که به کاربر ارائه ميدي مثلا موسيقي يا فيلم... رو بايد از روي
سي دي آدرس دهي کني
بهترين کار اينه که يه متغير براي سي دي تعريف کني و mahoo.dll رو که در يه سي دي درايو پيدا کردي
بر اون اساس بياي و متغير رو مقدار دهي کني
مثلا شما همچين کدي ميدي :
Audio.Load(CHANNEL_BACKGROUND, "CDrom\\AutoPlay\\Audio\\Acoustic Folk (short).ogg", true, true)
در مثال فوق CDrom متغييري هست که بر اساس يافت شدن mahoo.dll قبلا بايد مقدار دهي شده باشه
مثلا اگه mahoo.dllدر \:H پيدا شد پس CDrom=\:H هست (بهم ريختگي تايپي)
البته فکر کنم مجبور بشي مرتب ايزو بسازي و تست کني
يا اول روي هارد تموم کني بعد يکباره ببري رو ايزو
ببين چقدر دوستت دارم که اينقدر برات تايپ کردم
(من از ظرف شستن و تايپ کردن متنفرم)
مخلصم
فدات بشم ژولی جان یو جان که محبتتو خیلی وقت پیش ثابت کردید
طبق گفته های شما من باید تمام لینکهایی که در برنامه دارم رو باید عوض کنم درسته ؟
سلام
با چه کدی میشه دستور داد که مثلا وقتی رو یه لیبل، کلیک می کنیم در ویندوز f10 زده شود ؟ ( یا هر دکمه دیگری مثل آلت و کنترل و شیفت یا هر یک از حروف )
سلام ژولی جان مثل اینکه باید از خیرش بگذرم همون شورتکات ساده بذارم راحت تره تو فورم خود برنامه هم که درخواست دادم توش گیر کردن البته تو اون قضیه تاپ صفحه و منوی استارت هم همینطور نتونستن برام کاری بکنن
تو فورم خودمان کم متخصص ندارم
اون دستور که برام گذاشتید خیلی خوبه یه مشکل که برنامه داشت کپی شدن رو هارد و اجرا شدنش بود که با کمکت حل شد
یه سوال دیگه داشتم من 3 تا دستور ریجستری دارم
چطور میتونم به وسیله برنامه نصبشون کنم میتونید تو این زمینه کمکم کنید
ممنونم
Last edited by mahsoft; 16-02-2009 at 13:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)