کسی فونت yahoo را اگر داره بذاره
ممنون
کسی فونت yahoo را اگر داره بذاره
ممنون
اي بابا
دست رو دلمون نذار كه خونه ، ديگه حال نمونده برامون ... :دي
امير جان مشكلات بچه ها از جمله خود من زياده ، با شروع شدن كلاسام وقت كمتري براي اومدن تو اينترنت دارم به خصوص الان كه ترم آخرم.
در مورد جواب دادن به سوالات هم بايد گفت اساس كار فروم بيشتر رو جواب دادن به سوالات دوستانه
ولي چشم ، چيز جديد هم ميزاريم![]()
سلام
برای این که کمکی کرده باشم به اونهایی که نمیتونند از فونتها استفاده کنند باید بگم که امکان داره روی گوشی به غیر از زبان انگلیسی یکی دو تا زبان دیگه نصب باشه ،
در این صورت گوشی فقط فونتهایی را قبول میکنه که تمام زبان های گوشی را درون خودشون داشته باشند
( این بلا سر خودم اومد که بعد از فلش کردن گوشی زبان چبنی داشت و بقیه ماجرا . . .)
در این صورت اگر گوشیتون آپدیت شدست که باید اون را به روشهایی دون گرید کنید و بعد از آن آپگرید کنید با زبان انگلیسی
و اگر هم اپگرید نیست که فقط کافیه اون را آپگرید کنید و در زمان آپگرید زبان انگلیسی را انتخاب کنید ، سعی کنید با یک اینترنت پر سرعت و از سایت خود سونی اریکسون این کار را بکنید چون فلش های دیگه معمولا کمی ایراد دارند روی گوشی های ایران
سلام دوستان
یه سری فونت براتون آپ کردم که امیدوارم خوشتون بیاد
عکس بعضی از فونتها رو در زیر می بینین
![]()
![]()
![]()
![]()
این هم لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين فونت ها ، فارسي رو هم ساپورت مي كنند يا نه ؟
راستش خودم دو تا از فونتها رو که امتحان کردم ، فارسی رو ساپورت نمیکرد ؛ دیگه بقیه اش رو نمیدونم
دوست عزيز ؛ من 100 تا از اين فونت ها دارم كه قشنگ تر هم هستند ولي فارسي ساپورت نمي كنند براي همين تو سايت نذاشتم ، شما هم فونتي بذار كه فارسي رو ساپورت كنه
لطفا فونت با ساپورت فارسی قرار بدید
فارسی کردنش که کاری نداره.توی چند صفحه قبل تا حدودی روشش رو گفتم.
سلام دوست عزيز
گوشي w950 كه مموري نداره فقط 4گيگ داخلي دارم
اونو چجوري فارسيش رو راه بندازم؟
ممنون ميشك راهنمايي كني
خيلي خيلي سپايگذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)