تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 76 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 759

نام تاپيک: تاپیک سوالات و مشکلات مربوط به برنامه های Media Player

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

سلام

من وقتی JetAudio روی سیستمم نصب می کنم دکمه Play all پنجره‎ای که باز کردم کار نمی‏کنه!

البته نه اینکه اصلاً کار نکنه، ولی فقط یک آهنگ رو باز میکنه نه همه آهنگ‎ها رو!!!

جالب اینجاست که وقتی JetAudio رو حذف می‏کنم دکمه Play all به روال سابقش برمیگرده.

کسی میتونه بهم کمک کنه که هم JetAudio رو داشته باشم و هم Play all درست کار کنه؟

داره خودمونی میشه saeed-constantine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام

من وقتی JetAudio روی سیستمم نصب می کنم دکمه Play all پنجره‎ای که باز کردم کار نمی‏کنه!

البته نه اینکه اصلاً کار نکنه، ولی فقط یک آهنگ رو باز میکنه نه همه آهنگ‎ها رو!!!

جالب اینجاست که وقتی JetAudio رو حذف می‏کنم دکمه Play all به روال سابقش برمیگرده.

کسی میتونه بهم کمک کنه که هم JetAudio رو داشته باشم و هم Play all درست کار کنه؟
    عزیزم توی ویندوز ایکس پی شما نمیتونید این قابلیت رو برای جت آدیو استفاده کنید ولی در ویستا میتونید.
    برای اینکه تمام آهنگ ها را جت آدیو باز کنی باید همه اونارو انتخاب کنی و روی اونا راست کلیک کنی و از منوی Jetaudio گزینه play with jetaudio رو بزنی

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

عزیزم توی ویندوز ایکس پی شما نمیتونید این قابلیت رو برای جت آدیو استفاده کنید ولی در ویستا میتونید.
    برای اینکه تمام آهنگ ها را جت آدیو باز کنی باید همه اونارو انتخاب کنی و روی اونا راست کلیک کنی و از منوی Jetaudio گزینه play with jetaudio رو بزنی
    من اصلاً قصد ندارم آهنگ‏هام رو با JetAudio باز کنم. پخش کننده پیش فرض مدیای من Media Player هست و این مدیا پلیر هست که فقط یک آهنگ رو باز میکنه، نه JetAudio!

به نوعی مشکل من با Windows Media Player هست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من يك فيلم با فرمت mkv دانلود كردم . وقتي km player ريختم با همه پلير ها باز شد.
    ولي اشكال اينه بصورت اسلايد اسلايد نشون ميده
    راهي هست براي رفع اين اشكال؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    من يك فيلم با فرمت mkv دانلود كردم . وقتي km player ريختم با همه پلير ها باز شد.
    ولي اشكال اينه بصورت اسلايد اسلايد نشون ميده
    راهي هست براي رفع اين اشكال؟
    مشکل فکر کنم از odec اون باشه
    شما آخرین ورژن K-Lite Mega Codec Pack رو دانلود و نصب کنید ببینید مشکل برطرف میشه

6. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت TAMIGI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض پلاگینی قدرتمند برای افزایش پهنای باند مردیا پلیر

با این پلاگین که معرفی میکنم می تونین مدیا پلیر خودتون را بیش از بیش ارتقاء داده و از خروجی صدای واقعا عالی که این پلاگین در اختیار شما قرار میده استفاده کنین
    --
    طریقه استفاده از پلاگین فقط کافیه نسخه های 9 و 10 مدیا پلیر را داشته باشید و در واقع پلاگین رو بر روی مدیا پلیر اد کنین در مورد نسخه 11 من چیزی پیدا نکردم
    مراحل کار باید پلاگین را دانلود کنین .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و سپس این پلاگین را بر روی مدیا پلیر اد کنین که مراحل اد کردن ان :> ابتدا مدیا پلیر ترجیحا نسخه 10 را اجرا کرده و سپس بر روی tools و plug-ins وسپس option بروید و در زیر بر روی گزینه add کلید کرده و مسیر پلاگین را بهش بدین و این پلاگین نیز در پلاگین های پیش فرض برنامه اضافه شده و به شما بهترین خروجی صدا را به فایل های صوتی شما خواهد داد . موفق باشید

---------------------------------------------------------------
    عشق زیر باران رفتن و خیس شدن نیست . عشق آنست که کسی چتری شود و دیگری هرگز نفهمد که چرا خیس نشد

در آغاز فعالیت TAMIGI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض تغییر عنوان پنجره Windows Media Player

این ترفند در رجیستری ویندوز شما است . بر روی run و سپس regedit را تایپ کرده و سپس مراحل زیر را دنبال کنید
    مسیر: HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Wind owsMediaPlayer
    مقدار :TitleBar
    مقدار : عبارت مورد نظر
    ------------------------------------------------------
    عشق زیر باران رفتن و خیس شدن نیست عشق آنست که کسی چتری شود و دیگری هرگز نفهمد که چرا خیس نشد

داره خودمونی میشه hesami123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran mashhad

پيش فرض

سلام به همه.
    من یه مشکلی با لپ تاپم دارم و اونم اینه که فیلمارو یکم راه راه افقی نشون میده.یعنی کیفیتش یکم پایینه.از اینترنت کدکم گرفتم نصب کردم ولی درست نشد.از راهنماییتون ممنون.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام به همه.
    من یه مشکلی با لپ تاپم دارم و اونم اینه که فیلمارو یکم راه راه افقی نشون میده.یعنی کیفیتش یکم پایینه.از اینترنت کدکم گرفتم نصب کردم ولی درست نشد.از راهنماییتون ممنون.

نرم افزار K-Lite Mega Codec Pack رو دانلود و نصب کن ببین باز هم همونطوریه اگه دیدی با این نرم افزار هم همون مشکل رو داری مشکل نرم افزاری نیست و میونه از سخت افزار شما باشه یا درایور های مربوطه

11. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام.
    من برای دیدن بعضی از فیلمها یا کلیپ ها با km player به مشکل بر میخورم اونم اینکه تصویر رو سبز نشون میده و فقط صدا میاد با media player هم این مشکل رو دارم!!
    چیکار کنم این مشکل حل شه؟
    K-Lite Mega Codec Pack رو هم نصب کردم بازم همونجوری بود.!!!چی کار کنم؟

13. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •