تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 19 اولاول ... 8141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 188

نام تاپيک: به نظر شما چرا تو ایران قانون کپی رایت تصویب نمیشه؟؟!!!!

داره خودمونی میشه CRUEL KILLER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    TBZ

پيش فرض

اولین بازی که activision ساخت مال 20 سال قبل بود. قرار نیست که ما هم بیایم یک موتور بازی رو از ابتدا بنویسیم و راهی رو که قبلا صدها بار رفته شده دوباره طی کنیم و نتیجتا یک بازی مثل بازیهای 20 سال پیش درست کنیم!

تازه اونی که به فکر پیشرفت باشه و بخواد تو دنیا مطرح بشه مطمئنا تلاش خودش رو اینقدر زیاد میکنه که به سطح جهانی برسه و برنامه اش رو تو دنیا بفروشه. اگه میخوای بازیت رو نسخه ای 50 دلار بفروشی باید به کسی بفروشی که ماهیانه 5000 دلار درآمد داشته باشه نه به من که 500 هزار تومن هم درآمد ندارم. بنابراین باید اینقدر تلاش کنی که بازیت در سطح دنیا مطرح بشه.

تا وقتی که در فکر ساخت بازیهایی در سطح بازیهای 10 سال قبل باشیم و به قصد فرو کردن در پاچه هموطنان عزیز، مطمئنا باید به سود نسخه ای 200-300 تومنش هم اکتفا کنیم چون اصلا کسی اینجا برای بازی نسخه ای 50 دلار پول نخواهد داد.

بنابراین : کیفیت بالاتر محصول = فروش در سطح دنیا = درآمد بالاتر = انگیزه بیشتر و پیشرفت

و راهی غیر از این وجود نداره چون در هر صورت کسی در این کشور برای نرم افزار یا بازی پول هنگفت پرداخت نمی کنه چون درآمدش اجازه نمیده. پس کپی رایت مشکلی رو حل نخواهد کرد.
    دوست من عزیزم دلبندم شما به یه چیز توجه نمی کنی اولا این شاخه گل خدمت شما
    اگه قرار باشه رعایت شه ما می گیم واسه تولیدات داخلی باشه ؛ کریم خان زند چندمین بازی بود که ایران ساخت؟ گرافیکش در چه حد بود ؟ یعنی ایران راه چند ساله رو یکباره رفت ؟ حالا حمایت کامل نبود کامل شه چی میشه؟ در ضمن شما که میری گیم بخری عقل داری انتخاب می کنی اینطوری نیست که یه گونی با خودت ببری هر چی دم دستت بود بریزی توش برداری بیاری رعایت شه ما هم انتخاب کنیم بخریم مگه بازی های خارجی رو انتخاب نمی کنیم؟
    حالا اگه می خوای ادامه بدی این سوالا رو جواب بده یا منو قانع می کنی یا من شما رو قانع می کنم در ضمن تا الان از میان بازی های ساخته شده ایرانی بازی بوده که قیمتش حتی نزدیک 50 دلار باشه؟!
    در آخر این شاخه گل بازم خدمت شما

داره خودمونی میشه CRUEL KILLER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    TBZ

پيش فرض

دوستان شرمنده یادم رفت اینو بگم
    دوستانی که میگن درآمدمون کمه و .... چرا می تونن برای Gta Iv نسخه Xbox360 یا Ps3 اون همه پول بدن ولی نوبت بازی های داخلی که میشه پول ندارن و فقیرن و .....
    البته ببخشینا قصد جسارت ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستانی که میگن درآمدمون کمه و .... چرا می تونن برای Gta Iv نسخه Xbox360 یا Ps3 اون همه پول بدن ولی نوبت بازی های داخلی که میشه پول ندارن و فقیرن و .....
    خوب دوست عزيز چند نفر براي اين بازي هايي كه شما ميگي پول ميدن؟
    من كه شخصا براي بهترين بازي تاريخ هم حاضر نيستم بيشتر از 5 هزار تومن پول بدم.
    تازه چرا شما اون بازيها رو با رانندگي در تهران يا مقاومت مقايسه ميكني؟!

پروفشنال king-hitler2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    -پیشوای حزب ملی کارگران سوسیالیست گچساران

پيش فرض

دوست من خودت روی حرفت فکرکردی تو بهت بگن بازی نبرد در خلیج رو میخری یا جی تی کدومش رو انتخاب میکنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست من عزیزم دلبندم شما به یه چیز توجه نمی کنی اولا این شاخه گل خدمت شما
    اگه قرار باشه رعایت شه ما می گیم واسه تولیدات داخلی باشه ؛ کریم خان زند چندمین بازی بود که ایران ساخت؟ گرافیکش در چه حد بود ؟ یعنی ایران راه چند ساله رو یکباره رفت ؟ حالا حمایت کامل نبود کامل شه چی میشه؟ در ضمن شما که میری گیم بخری عقل داری انتخاب می کنی اینطوری نیست که یه گونی با خودت ببری هر چی دم دستت بود بریزی توش برداری بیاری رعایت شه ما هم انتخاب کنیم بخریم مگه بازی های خارجی رو انتخاب نمی کنیم؟
    حالا اگه می خوای ادامه بدی این سوالا رو جواب بده یا منو قانع می کنی یا من شما رو قانع می کنم در ضمن تا الان از میان بازی های ساخته شده ایرانی بازی بوده که قیمتش حتی نزدیک 50 دلار باشه؟!
    در آخر این شاخه گل بازم خدمت شما
    با تشكر از جنابعالي.
    راستش نه، هيچ بازي تا حالا قيمتش اين حدود نبوده و نبايد هم باشه، چون مثلا تو كانادا 50 دلار قيمت يه پيتزاست در حالي كه اينجا 10 تا پيتزا ميشه باهاش خريد، بنابراين بازي كه اينجا فروخته ميشه حداكثر ميتونه 5 هزار تومن قيمت داشته باشه در غير اين صورت خريدار چنداني هم نخواهد داشت.

6. 2 کاربر از mostafa_gm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king-hitler2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    -پیشوای حزب ملی کارگران سوسیالیست گچساران

پيش فرض

امروز یه مطلب دیدم درباره این قانون

یکی از اقتصادانان گفته بود
    اگه ایران این قانون رو بپزیره
    ایران پیشرفت میکنه

نظر شما چیه

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اجرای قانون کپی رایت در کشور خاطرنشان کرد:
    Last edited by king-hitler2; 18-11-2008 at 09:43.

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

با تشكر از جنابعالي.
    راستش نه، هيچ بازي تا حالا قيمتش اين حدود نبوده و نبايد هم باشه، چون مثلا تو كانادا 50 دلار قيمت يه پيتزاست در حالي كه اينجا 10 تا پيتزا ميشه باهاش خريد، بنابراين بازي كه اينجا فروخته ميشه حداكثر ميتونه 5 هزار تومن قيمت داشته باشه در غير اين صورت خريدار چنداني هم نخواهد داشت.
    به این میگن یه حرف منتقی
    اخه کی تو ایران پیدا میشه که به یه نرمافزار چند صد هزار تومن بده یا حتی خیلی بیشتر پول بده
    از قیمت بسته نرمافزاری ای که adobe تازگیها داده خبر دارین
    اخه این وسط دانشجو ها و دیگر کسانی که با این نرمافزار های چند صد دلاری تحقیق میکنن یا نون میخورن چه گناهی کردن اگه سطح درامد ما ایرانی ها هم مثل خارجی ها بود منم با قانون کپی رایت موافق بودم فکرشو بکنید درامد یه خارجی ماهی 800 دلار میشه ولی تو ایران چند درصد مردم این همه درامد دارن مسلما تعداد خیلی خیلی کمی هستند که این درامدرو دارند که میتونن همچین نرمافزار هایی رو بخرن
    تازه برای یه کامپیوتری که بتونه نیازهای یه کاربر ایرانی رو رفع کنه چند تا نرافزار میخواد که اگه قیمتشونو با هم جمع کنی فکرشو کردید که چه کارهایی مردم با این پول میتونن بکنن که زندگیشون بهتر و راحت تر بشه

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز تو ایران الان اگه بهترین سیستم رو جمع کنی فوق فوقش یک میلیون تومن خرج میبره
    ولی شما انتظار دارید که ما بیام بسته adobe بخریم صد هزار تومن؟؟؟
    یا بازی کریم خان زند رو که حتی ارزش یک بار بازی کردن رو هم نداره بیشتر از 5 هزار تومن بخریم!!!!عاقلانه است؟
    به قول این دوستمون چرا بازی سازهای ایرانی باید برن و از صفر شروع کنن؟ میتونن از تجربیات خارجی ها استفاده کنند و از امروز به بعد خودشون راه رو برن نه برن بازی 20 سال پیش رو دوباره بسازن ولی با رنگ و اسم ایرانی

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

lol
    کم کم داره کل کل ها شروع میشه...
    اگه میخواین تاپیک بسته بشه ادامه بدبن.

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

3

خیلی وقته کسی اینجا چیزی ننوشته ولی اگر کسی اومد باید بدونه:
    اول باید یه راه رو داشته باشیم برای ایجاد کپی رایت داخلی بعد هی حرف تکراری بزنیم؟
    الان این تاپیک 80 درصد حرف هایی که زده شده کاملا مشابه هم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •