دینی گاج رو خریده بودن 80 به بالا میزنن.من شنیدم سبز از گاج هم بهتره.فروشش هم خیلی خوبه من که رفتم بخرم گفت تموم شده یه دونه دست دوم دارم.
دینی گاج رو خریده بودن 80 به بالا میزنن.من شنیدم سبز از گاج هم بهتره.فروشش هم خیلی خوبه من که رفتم بخرم گفت تموم شده یه دونه دست دوم دارم.
یه بحث اعتقادی هست که خیلی کار گشاست !! یعنی خیلی جا ها کارمونو راه میندازه!!
این کاره خوبی نیست که هر وقت ما دچار مشکل شدیم یاد خدا بیوفتیم! ولی بازم بهتر از هیچیه!!!
تا حالا به این اتفاقایی که در اطرافتون یا برا خودتون میفته دقت کردید؟؟ تا حلا فکر کردید مثلا الان که داشتید راه می رفتید چرا یوهو پاتون گیر کردو خوردید زمین؟؟ چرا این چالهه درست باید جلو پایه من ظاهر بشه!!؟ مگه من چی کار کردم!؟؟
من بر خلاف خیلی ها که می گن: خب اتفاق بود دیگه!! ممکن بود برا هر کس دیگه ای هم بیوفته!! فکر می کنم که تو این دنیا هیچ چیز بی دلیل نیست !!
اگه همون موقع که خوردم زمین می شستمو فکر می کردم که چرا ایجوری شد حتما به یه جواب می رسیدم!! آهان من اونجا اون گافو دادم!! خدایا منو ببخش !!
چوب خدا صدا نداره!!
می خوام بگم خیلی از اتفاقایی که برا ما می یفته چوب کارایی که قبلا کردیم، مثلا من الان دارم چوب کاریو که دو سال پیش کردمو می خورم!!
یه چیزیم بگم ولی داریم از موضوع دور می شیم!!.. بین الهلالین ...!! ببخشید
(اگه دقت کنین می بینید که چوب خیلی از کار هارو خیلی زود می خورید ولی بعضیا نه!!
مثلا اگه دروغ بگید کم پیش می یاد که یه اتفاقی بیوفته!! می دونید چرا؟ چون گناه دروغ خیلی بیشتره از این حرفاست که خدا بخواد سرتو بشکونه!!
دید!! یه آدم خوب بوده که خیلی سخت مرد! خیلی عذاب کشید یه آدم بدم بود که خیلی راحت مرد !! چرا!؟
اون آدم خوبه خیلی خوب بودا ! خدا هم خیلی دوسش داشت به خاطر همین خدا به خاطر اون چند تا گناهی هم که کرده بود تو همین دنیا عذابش داد که تو اون دنیا عذابش نده !! آخه عذاب اون دنیاخیلی بد تره!! اون داستان معروفم شنیدید دیگه!! نمی دونم پیامبر بوده یا حضرت علی که از مردم می خواد که تو همین دنیا قصاص کنن که عذاب اون دنیا خیلی بدتره!!
آدم بده چرا راحت مرد؟ خدا دید هر چقدرم تو این دنیا عذابش بده درست بشو نیست گذاشت برا اون دنیا)
اینا رو گفتم که بگم تو این دنیا هیچ چیز بی دلیل نیست
خب من یادمه که سره امتحانای نهایی قید خیلی از کارارو زدم چون می ترسیدم چوبشو سر کارنامه بخورم!!
این خیلی بده ها ولی به هر حال ..
همین اتفاق همین الان داره می یفته خیلی می ترسم که یه کاری بکنمو خدا سره کنکور حالمو بگیره!! پس حواسمو باید جمع کنم!!
اینا چه ربطی به توکل بر خدا داشت !!
می خوام بگم سر منشا همه ی اتفاقا خودتی!! ولی خدا می تونه همه رو عوض کنه!! این خیلی بدیهیه ها !! شاید همه تون دارید می خندید که این همه نوشتم که اینو بگم ولی خیلی از وقتا ما یادمون میره !!
حرف من این نبود همه می دونیم که باید به خدا توکل کنیم و خدا هم خودش کمکمون می کنه!!
ولی آیا مطمئنی؟؟
مطمئنی که اگه از خدا کمک بخوای خدا کمکت می کنه!؟
اصلا بذارید از دین خارج بشیم!!
شما می گید که هر کسی تلاش کنه به نتیجه می رسه! آره این درسته ولی همه چیز نیست!!
مگه اون مرتاز هندی تلاش کرد(فیزیکی) که حالا می تونه با نگاهش قطارو نگه داره!! یا به خداش (گاو) توکل کردو خداش کمکش کرد!؟
ببینید اون تلاش کرد ولی نه اینکه روزی ده بار بشینه زل بزنه به قطارو بگه وایسا وایسا!!
کجا تلاش کرد؟
اون تلاش کرد که اعتقادشو بالا ببره!!
ایمان داشت !! یقین داشت که اگه زل بزنه به قطار می تونه اونو نگه داره !! و تونست!!
من حرفم اینه: تو این دنیا همه چیز اعتقاده !! یقینه!! اگه من یقین داشته باشم که می تونم پرواز کنم حتما پرواز می کنم!!
ولی میدونید چرا نمی شه ؟ من هر چه قدرم بگم می تونم می تونم ولی یه چیزی ته دلمو قل قلک میده که عمرا!!
همین اتفاق سر خدا هم می یفته!! خیلی ها میگن خدایا ما رو کمکمون کن ولی ته دلش فکر میکنه اتفاقی نمی یفته!! بله نمی یفته!! چون شک داری! هر وقت مطمئن شدی که اگه گفتی خدایا من کنکور نفر اول بشمو بعد مطمئن بودی که می شی حتما می شی!!
برید از اون نفر اول بپرسید!! بگید تو فکر می کردی نفر اول بشی؟ محال بگه نه!!
همین الان از خودت بپرس! مطمئنی نفر اول کنکور می شی؟
می بینید یه چیزی ته دلت می گه نه!!
مطمئنی اگه از خدا بخوای اول بشی ، اول میشی؟ ...
میگی خدا می تونه بله من مطمئنم!
خب بگو!! چرا نمی شه چون خالی بستی !! شک داشتی!!
همه چیز اعتقاده !! هر وقت مطمئن شدید که خدا کمکتون می کنه که زیر 100 بشید حتما می شید!!( با فرض اینکه مطمئنید که خدا می تونه)
یه مثال بزنم ، نمی دونم دوباره کدوم امام بوده که به خدمتکارش می گه برو تو تنور!!
اون خدمتکاره مطمئن بود یقین داشت که اگه بره چیزیش نمی شه رفت چیزیش نشد!! اگه یه ذره شک می کرد می سوخت!!
یا کی بود که دسته یکیو گرفته بودو داشت رو آب راه می رفت یه لحظه شک کرد داشت غرق می شد!!
تو مطمئنی خدا کمکت می کنه رتبت زیره 100، 10، چه میدونم هر چی که می خوای می شه!!؟؟
همه چیز اعتقاده یقینه!!
خواستن توانستنه اگه یقین داشته باشی!!!
با سلام
من متولد 68 نیمه اول هستم و امسال تازه کنکور دادم
و از رتبه ام زیاد راضی نیستم
آیا من سال آینده میتوانم شرکت کنم؟
سلام
من که یقین زیر 6 میلیون رو هم ندارم و نخواهم داشت.
چون خودم رو میشناسم و حوصله امید واهی(املاش درسته؟) رو هم ندارم.
سلام
من تا حالا تو این تاپیک نبودم .فقط یک سوال دارم
زمان ثبت نام آزمون های سازمان سنجش و گزینه ی دو کی ؟
این ادرس تعاونی سازمان سنجش هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به محض شروع ثبت نام در سایتشون اطلاعیه قرار میدن!
اینم سایت گزینه 2!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرکت که میتونی بکنی ولی اگه از من میشنوی همین امسال قال قضیه رو بکن و گرنه باید با افرادی مثل ما رقابت کنی![]()
آقا سهیل بگو این کتاب دینی رو چی بخرم؟ که سطحش بالا باشه همهی سال ها هم باشه بقیه هم بگن
ممنون از راهنمایی شما
من برای سال بعد 100% آماده هستم در درسهای دیفرانسیل و عربی و زبان بالای 90% بلدم و حتی 50% برای فیزیک و شیمی و در کنکور 88 خیلی خیلی امید دارم.
مشکل اینجاست
من 2 هفته دیگه 19 ساله میشم پس تکلیف من چی میشه؟
بالای 18 سال باید بریم سربازی
ممنون میشم راهنمایی کامل را در اختیارم بذاری
Last edited by farhad_realmadrid; 03-08-2008 at 00:38.
مگه نگفتی بار اول هست که کنکور میدی ، خب یه بار دیگه میتونی دیگه
البته یکی از آشنایان ما هم نیمه اول 68 هست ولی امسال بار دومش بود که کنکور داد
شما چطوری بار اولته ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)