به نظر من با خش قشنگتر شده!
من گرفتم !!! چیزه روانییه !!!!!! خیلی کار باهاش حال میده !!! اصا" فقط دوس دارم انگشتم و بزنم روش ، کیفیت تصویر و صدا که ... !!!!
فقط این آیتیونزه رو اعصابه یه خورده !!!
تبريك ميگم
بهترين تاچ دنيا رو تو دستت گرفتي كه هنوز هيچ كي ديگه نتونسته بده بيرون ، مباركه
آيتونز كه خوبه، يواش يواش بهش عادت ميكني
اونم به تدریج واسه ات لذت بخش میشه ... خوشدسته ...
محمد جان لطف میکنی بهم بگی برنامهاش و چه جوری دانلود کنم ؟
خواهش میکنم
خوب آیتونز رو که نصب کردی
اول وارد آیتونز میشی بعد هم اون گوشه دست چپ گزینه iTunes Store رو روش کلیک کن
بعد تو صفحه ای که میاد گزینه Appstore رو کلیک کن
حالا از اون قسمتی که تو شکل مشخص کردم میتونی بری و 100 تا برنامه برتر رایگان رو که بیشترین دانلود رو داشتن ببینی پس روی اون قسمت کلیک کن تا وارد قسمت برنامه های رایگان بشی
روی اسم برنامه یا بازی کلیک میکنی تا وارد صفحه توضیحاتش بشی
بعد از اینکه چک کردی که برنامه با آیپاد مطابقت داره گزینه Get App رو انتخاب میکنی
خوب حالا باید رجیستر کنی یعنی تو سایت اپل ثبت نام کنی
خوب حالا گزینه Create new acount رو انتخاب میکنی و تو مرحله اول Continue رو انتخاب میکنی
باکس تو عکس رو تیک میزنی و توی صفحه ای که میاد ایمیل و پسوردتو وارد میکنی عکسشو نذاشتم فک نکنم مشکلی باشه اگه بود بگو تا عکسشو بذارم
حالا تو صفحه ای که میاد Payment رو مثل عکس None انتخاب کن ، اون قسمت Code رو خالی بذار اسم و آدرس و اینا رو هم به میل خودت پر کن
حالا اگه کشورت رو قبلا United Kingdom انتخاب کرده باشی town رو مثلا بنویس Liverpool و Country رو بنویس Britania
حالا تو اون قسمت Postcode این حرف یا هر حرفی ولی با این فرمت بنویس مثلا AB4 4CA
شماره تلفن رو هم تو فیلد اول یه شماره سه رقمی مثلا 982 و تو فیلد دوم یه شماره 7 رقمی مثلا 6534587 بنویس و ok کن
خوب اگه مشکلی نبوده باشه کار تمومه یه ایمیل برات میاد و باید لینک فعالسازی رو کلیک کنی و برنامه ها رو با اکانتت دانلود کنی
سلام.آقا من از اين برنامه هاي Free كه تو Itunes هست خسته شدم.كسي Itouch 2G رو جيلبريك نكرده هنوز مام يه استفاده بهتري ازش بكنيم؟
والا الان یه جماعتی دنبال جیلبرکن تنها کسیم که داره کار میکنه همونیه که چند تا پست قبلتر دوستمون گفت که اونم به نظر میاد داره بیشتر تفریح میکنه تا جیلبرک
هر چند خسته کننده میشه ولی من واقعا به این موضوع فکر نمیکنم ، همه آیپاد که جیلبرک نیست اینهمه قابلیت توش نهفتس حالا باید یه خورده دیگه صبر کرد تا ببینیم چی پیش میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)