ميگم اينترنتي هم داره اين بازي؟ يعني اينترنتي هست به كل يا معموليه و اينترنتي هم داره؟![]()
ميگم اينترنتي هم داره اين بازي؟ يعني اينترنتي هست به كل يا معموليه و اينترنتي هم داره؟![]()
الان اکثر بازیها بازی چند کاربره یا آنلاین دارن ولی باید نسخه اصلی بازی رو داشته باشین با نسخه دزدی نمیشه.
دو شماره قبلی قسمت من نشد بازی کنم.
ولی این یکی یه شاه اثر به نظر میرسه.فقط امیدوارم که دیالوگ سنگین و منوهایه پیچی نداشته باشه
البته فکر کنم 5 سال بعد از اومدنش دارینوس فارسیش کنه
بازی فقط برای PC میاد ( توهمPC هم بازی اختصاصی داره) و زمانش معلوم نیست ولی امسال نمیاد برای سال 2010 ایشالا.
برای اینکه تاپیکو دوباره زنده کنم می خوام داستان بازی و شخصیت های اصلی رو معرفی کنم که شاید بعضی ها ندونن
من خودم دیابلو 1 رو بازی نکردم ولی دمو هاش رو دارم و دیدم
شماره اول بازی 3 کلاس داشت که پایان بازی هم بر اساس انتخاب شما 3 دمو مختلف داشت که اصلیتش یکی بود و فقط آخرش شخصیت کلاس شما نشون داده می شد .. در این دمو شما با کشتن دیابلو و کندن Soul Stone (بعدا توضیح می دم چیه ) از سرش باعث نابودی او می شید اما روح دیابلو اون شخصیت رو کم کم به تسخیر خودش در میاره .... در واقع دیابلو جسم اصلی خودش رو خیلی وقت پیش از دست داده و مجبوره ای جسم کس دیگه استفاده کنه
در ابتدای دیابلو 2 کسی که دیابلو رو کشته بود وارد ماجرا می شه و با اومدن به کافه و از دست دادن اختیار خودش باعث ورود نیرو های جهنم به کافه و نابودی همه به جز یک نفر میشه که اون شخص ماریوس نام داره
بعد ماریوس به طور ناخود آگاه به دنبال اون فرد راه می افته
البته یادم رفت اول دمو اینطوری شروع میشه که تیریل در یک تیمارستان به ملاقات ماریوس میره و از اون جا ماریوس شروع می کنه داستان رو از اول تعریف می کنه یعنی از خودش دفاع می کنه که بگه من بی گناهم و همه چیز اتفاقی برای من به وجود اومد
خلاصه ماریوس همه جا به دنبال این فرد میره فردی که در تسخیر دیابلوست
ماریوس بعضی از ماجرا ها رو توسط همین شخص می فهمه مثلا زمانی که خوابه با دیدن خواب برادر دیابلو ، مفیستو ، می فهمه که اون در حال عذابه و ... بعد با هم به سمت محل نگهداری مفیستو می رن تا اونو آزاد کنن
در اینجا ماریوس می فهمه که اون شخصی که دنبالش بوده داره انسانیت خودش رو از دست میده ( به خاطر تغییراتی که توی صورتش به وجود میاد ) وقتی دیابلو میره که برادرش رو آزاد کنه با مقاومت تیریل (فرشته ی بزرگ ) رو به رو میشه و این دو شروع به جنگ می کنن اما ماریوس که نمی دونه چیکار کنه به سمت مفیستو میره و Soul Stone که وارد سینه ی اون شده بود و باعث عذابش بود رو در میاره !
این صحنه :
بعد تیریل از ماریوس می خواد که به زاکاروم بره و در Hellforge سول استون رو نابود کنه (اگه این قسمتو درست یادم باشه)
Soul Stone سنگیه که روح رو توش میشه حبس کردش سه برادر شیطانی هر کدوم دارای یک سول استون مخصوص خودشون بودن که این سنگ ها فقط در یک جا قابل نابود شدن هستن و اونم Hell Forge بود فک کنم
شما در دیابلو 2 خودتون سنگ مفیستو رو نابود می کنید و در پایان بازی هم مال دیابلو رو نابود می کنید
خب ادامه داستان !
با آزاد شدن مفیستو شما در پایان Act سوم باید با اون مبارزه کنید و اونو شکستش بدین و بعد هم در Act چهارم با داشتن سول استونش و در Hell Forge اون رو نابود کنید
در ادامه و در زاکاروم شما سه برادر رو می بینید که در حال احضار کردن جسم کامل دیابلو هستن
با این کار مبارزه ی اصلی بین شما شروع میشه و شما باید دیابلو رو شکست بدین (در آخرین قسمت بازی )
بعد از این که بازی تموم شد دمویی نمایش داده میشه که دوباره داره تیمارستان رو نشون میده و ادامه ی داستان از زبان ماریوس بیان میشه
ماریوس می گه که دو سول استون دیگه نابود شده اما فقط یکی مونده بعد تیریل ازش می خواد که اونو بهش بده تا این ماجرا کلا تموم شه ماریوس ساده و بیچاره هم که از اینکه بالاخره می تونه از دست این سول استون خلاص بشه اونو به تیریل قلابی میده ! بله با آوردن سول استون به سمت صورتش معلوم میشه که اون تیریل نیست بلکه Baal هست و بازی با کشته شدن ماریوس توسط بی یل و به آتش کشیده شدن تیمارستان تموم میشه
در واقع بازی به همه رو دست می زنه !
بعد ادامه ی بازی در اکسپنشن به سر انجا می رسه که متاسفانه خودم بازی نکردم (به خاطر سوتی عظیمی که دادم )
بی یل
ولی خب دموهاش رو دارم ! ولی اونم با نابود شدن بی یل تموم میشه
فقط من خودم اینجا رو هم نفهمیدم که تیریل آخرش چیکار می کنه چون با یک حرکت انتحاری باعث نابود شدن یه چیزی میشه که نمی دونم چیه ! :دي و خودش هم می میره !
بازی در قسمت پایانی در محل خلوت گاه دیابلو انجام می شد
که این عکسا رو هم خودم از بازی گرفتم
اینجا همونجاییه که سول استون مفیستو رو نابود می کنید :
لحظات پایانی بازی بعد از کشتن دیابلو
لقب دیابلو Lord of Terror یا پادشهاه وحشت هست
لقب مفیتسو Lord of Hate یا پادشاه نفرت هست در ضمن مفیستو برادر بزرگتر هست و در واقع اولین شیطان اصلی جهنم هستش !
و لقب بی یل Lord of Destruction یا پادشاه ویرانی هست
تیریل هم که فرشته ی بزرگ بید
یکی از سوالات اساسی همه ی طرفدارن هم اینه که داستان چی می خواد باشه !!!!؟
با کشته شدن و نابود شدن سول استون ها
با کشته شدن تیریل
بازی چطوری می خواد ادامه داشته باشه ؟
تازه این در حالیه که در اولین نمایش دیابلو 3 خود دیابلو در آخر نمایش نشون داده میشه ! و تیریل هم که زندس !
خلاصه اینکه اگه کم و کاستی بود معذرت
ولی خدایی بدجوری در کف این بازی هستیم !
Last edited by ali_ranger22; 25-07-2009 at 18:23.
ممنون علی جان
این تاپیک مرده رو به نحو زیبایی زنده کردی
با اجازت این مطالب رو تحت عنوان "نگاهی به شماره های قبلی سری دیابلو" به پست اول اضافه می کنم
راستی ساسان تو میدونی که تیریل چیکار می کنه اون لحظه ؟ من بدجوری تو کفم
Mike Morhaime گفته ممکنه در سال 2010 دو بازی اصلی بلیزارد منتشر بشه !!
که بیشترین احتمال می تونه مال دیابلو 3 باشه شایدم اکسپنشن جدید دنیای وارکرفت و یا شایدم MMO جدیدش !
ولی دیابلو شانسش بیشتره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه علی منم نفهمیدم.حتی یادمه چندتا game guide رو هم اون موقع گشته بودم ببینم قضیه چیه ولی متوجه نشدم.شبیه این بمب گزاری های انتحاری بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)