تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 50 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 499

نام تاپيک: آلـــمـــان , اومدیم فــیــنال

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من نمیدونم چرا شما اینقدر جواب اراجیف بعضی ها رو میدین.بابا به حرفهاشون اعتنایی نکنید.فقط یه کاری کنید
    پستهاشون رو بخونید و مثل من بخندین بهشون
    یارو تیمش 3 تا خورده حذف شده.امده مثلا اسم رو تیم گذاشته شاید کمی خنک شه
    بابا اینا سرخورده شده ان.منطق دیگه سرشون نمیشه.هر چی بگین.اینها چرت و پرتهاشون رو ادامه میدن
    کل کل فوتبالی خوبه.اما اینها اصلا حرف هر چی رو میزنن جز فوتبال
    لطفا جواب اراجیفشون رو ندین
    فردا تو عمل جوابشون رو میدیم و دهنهاشون رو میبندیم(هر چند اینها دهنشون هیچ وقت بسته نمیشه...نمونش این طرفدار پرتقالی که از اواتارش میشه حدس زد چه جور سلایقی داره!!!)
    بیخیال
    به امید قهرمانی تیم محبوب دلهامون المان
    Last edited by mostafa_khan001; 28-06-2008 at 21:01.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من نمیدونم چرا شما اینقدر جواب اراجیف بعضی ها رو میدین.بابا به حرفهاشون اعتنایی نکنید.فقط یه کاری کنید
    بابا اینا سرخورده شده ان.منطق دیگه سرشون نمیشه.هر چی بگین.اینها چرت و پرتهاشون رو ادامه میدن
    فردا تو عمل جوابشون رو میدیم و دهنهاشون رو میبندیم(هر چند اینها دهنشون هیچ وقت بسته نمیشه...نمونش این طرفدار پرتقالی که از اواتارش میشه حدس زد چه جور سلایقی داره!!!)
    بیخیال
    منم باهت موافقم .اينارو اگه تا سه سال ديگه هم باهاشون بحث كني بازم حرف خودشونو ميزنن.

فرداكه اسپانياجونتون باخت بعد اون موقع اشك همتون در مياد.
    Last edited by franch; 28-06-2008 at 21:17.

داره خودمونی میشه gamibo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

کارتون تمومه.... بالاک به احتمال 80 درصد فینال رو از دست داد

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

کارتون تمومه.... بالاک به احتمال 80 درصد فینال رو از دست داد
    دستت درست خبر خوبی بود ...

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

آقای franch من اون پستا رو پاک کردم -- ولی بدون که بردیا خان هم اشتباه کرد در مورد اسم کاربریت

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

ولی بدون که من ظاهرا تمومش کردم بعد فینال اینجا میترکه

داره خودمونی میشه gamibo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دیوید جون ولشون کن بعد از فینال میبینیمشون

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بیخیال
    ببین دیگه داری از این حرفهای کلیشه ای میزنی ها!!!کم کم هم داره کار به توهین میکشه از جانب شما!!!من طی این مدت به کسی توهین نکردم و همه چیز جنبه شوخی و طرفداری از یک تیم را داشت اینا همه کل کل هست پس طرفتو بشناس بعد حرف بزن!!!این مسابقات تمام میشه میره ولی من هیچ وقت یادم نمیره که بعضیا چه حرفهایی که نمیزنن!!!!در رابطه با من!!!من شما را زرافه خطاب نکردم بلکه با المانیها بودم و همه چیز هم جنبه شوخی و تفریح داره پس اینقدر کولی بازی در نیار!!!تیم ما باخت تیم شما برد ما خودمون قبول کردیم!!!که باختیم یعنی کاریش نمیشه کرد!!!شما یه جور حرف میزنه که مثلا تیمهای مورد علاقه ی شما در فوتبال فقط و فقط همین المان هست!!!!!در واقع این نمیشه!!!!ما هم داریم مسابقه فینال را بین خودمون شیرین تر میکنیم پس این بچه بازیا را راه ننداز که باید کفاره بدیم!!!!
    شما برو ببین پستهای من را از اول این انجمن جام ملتهای اروپا من صفحه ی 1 ماتادورها گفتم بعد از پرتغال طرفدار اسپانیا هستم پس اینقدر قر نیا!!!!!!برو ببین تا بیشتر شادمان بشی
    من از خود المان بدم میاد نه از هم وطنهام اینو خواهشا بدون اشخاصی مثل بردیا یا franch و ... هم باهاشون چر و بحث داریم بعد بازیها تمام میشه میره من و شما و .... تو این تاپیک میمونیم پس اینقدر مسئله را بزرگ نکن!!!!!!آفرین پسر خوب!!!باشه!!بازم افرین
    در رابطه با اواتار من هم و همینطور امضام نه به شما ربط اضافی داره که من چی گذاشتم نه به کس دیگه ای پس اینقدر حرف بی خود نزنین که بازم باید کفاره بدم!!!به خودددددم مربوطه!!!!در مورد اینا هم خوبه بدونی بعد بیای پیش من حرفههای مسخره بزنی!!!شما مغزت بیش از اندازه کوچک هست که اینها را بتونی درک کنی!!!بیا انجمن موسسیقی جوابتو بدم!!!!تا بیشتر خوشحال شی !!!!این از این پس برو راجب یه چیز قشنگ تحقیق کن بعد نظر بده!!!
    دوباره میگم این پستهای که دادم همش جنبه شوخی بود و طرفداری و جذابتر دنبال شدن مسابقات!!!!!پس مسئله را بزرگ نکنین!!
    اصلا وقتی که المان فینال را ببره من امضام را یک مدت پرچم المان میکنم!!!تا دلتون بیشتر خنک بشه!!!تا شما هم بیشتر شاد بشی!!!
    راستی یک چیز را فراموش کردم!!!!
    المان لوله میشه

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

اصلا وقتی که المان فینال را ببره من امضام را یک مدت پرچم المان میکنم!!!تا دلتون بیشتر خنک بشه!!!تا شما هم بیشتر شاد بشی
    ای ول چندتا سوراخم بکش برا اینکه آلمان سوراخه-- راستی مارلین جان من هر موقع این آواتارشو میبینم کلی میخندم

پروفشنال rvin@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    هرجا که خلاقیت و تنوع باشه!

پيش فرض

من اومدم فقط بگم آلمان سوراخیییییییییییی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •