تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 28 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 272

نام تاپيک: دوربین C905 سونی اریکسون ساخت سامسونگ ؟!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

وقتی جی 810 با قیمت عجیب 470 تومن وارد بشه دیگه آی 8510 این قیمتها رو نداره . خیلی میخواد باشه 700 تومن . فکر نکنم سامسونگ قیمتهاش به 1 تومن برسه !

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

ما آخرش نفهميديم....
    اينقدر بحث انحراف پيدا كرده كه نفهميدم چي شد!
    حالا سامسونگ زپرتي مياد براي سوني دوربين ميزنه يا نه؟
    آره ، تایید میشه............ سامسونگ (همون کمپانی زپرتی) ، سنسور دوربین کمپانی سونی - اریکسون رو میزنه................!!!
    الان یکی میاد ، میگه نه خیرم....... سونی که چلاغ نیست....... و آره ................!!!

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

آره ، تایید میشه............ سامسونگ (همون کمپانی زپرتی) ، سنسور دوربین کمپانی سونی - اریکسون رو میزنه................!!!
    معلومه که تائید نمیشه.
    مگه نفهمیدی چی شد؟ فقط روی نسخه prototype از سنسور سامسونگ استفاده شده بود تا سنسور سونی آماده بشه.
    من همون موقع هم باورم نمیشد. آخه سونی برا کنون، نیکون و حتی همین سامسونگ سنسورمیزنه( الان دیگه کمتر شده) چطور برا گوشیای خودش نزنه. عجیبا غریبا.
    شایعه نکنید الکی
    ویرایش:
    امان از دست این کیبورد خراب
    Last edited by SAEED_BARCELONA; 02-08-2008 at 20:41.

4. 4 کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

معلومه که تائید میشه.
    مگه نفهمیدی چی شد؟ فقط روی نسخه prototype از سنسور سامسونگ استفاده شده بود تا سنسور سونی آماده بشه.
    من همون موقع هم باورم نمیشد. آخه سونی برا کنون، نیکون و حتی همین سامسونگ سنسورمیزنه( الان دیگه کمتر شده) چطور برا گوشیای خودش نزنه. عجیبا غریبا.
    شایعه ننید الکی
    پس حرف الدر (رویو نویس موبایل رویو) درست بوده
    بیچاره چقدر فحش بهش دادین ! برین حلالیت بطلبین
    فکر میکنم مشکل از خود ما بود که متن رو کامل نخونده بودیم
    و درست متوجه ماجرا نشده بودیم

6. این کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اون الدار که اصلا تنش میخاره --- تو ریویو جدید سایت sampe از سی 905 هم جواب رسمی سونی اریکسونو نوشته که سنسور سامسونگ نیست -Smape says that cam module is NOT SAMSUNG. It is oficial SE answer.- چون سامسونگ اعلام ساخت ماژول 8 مگی رو کرده همه فکر میکنند هر چی 8 مگی هست کار سامسونگه --در صورتی که سونی همه جور سنسور ریز ccd و cmos ساخته و میساره ولی همه جا جار نمیزنه چون مهم نیست براش -- تو ریویوش گفته کیفیت عکساش خفنه و این گوشی با اینکه امکاناش از ماله سامسونگ کمتره ولی موفقیت فروش k750 را تکرار میکنه .عکس و سمپل هاشو میزارم تو کلوپ سونی.

8. 5 کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

از همون اول معلوم بود..
    سونی غول هست تو دوربین..دشمنان شایعه درست میکننن

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

فقط روی نسخه prototype از سنسور سامسونگ استفاده شده بود تا سنسور سونی آماده بشه.
    اگه ، آماده نشد چی............؟؟؟!!!
    چون سامسونگ اعلام ساخت ماژول 8 مگی رو کرده همه فکر میکنند هر چی 8 مگی هست کار سامسونگه --در صورتی که سونی همه جور سنسور ریز ccd و cmos ساخته و میساره ولی همه جا جار نمیزنه چون مهم نیست براش
    آخه سونی برا کنون، نیکون و حتی همین سامسونگ سنسورمیزنه( الان دیگه کمتر شده) چطور برا گوشیای خودش نزنه
    کسی نگفت که سونی بلد نیست ، ماژول 8 مگی برای دوربین بزنه............!!! یا دوربین هاش رو هم میده به یه شرکت دیگه..............!!!! اینو میگن که سامسونگ اولین کوچکترین ماژول 8مگی رو تولید کرده..........!!! و این تکنولوژِی تا آخرین اطلاعاتم() در دست سامسونگ و گویا موتورلا هست.........ماژولی که بشه توی موبایل ازش استفاده کرد نه توی دوربین........ یعنی دوربینش فعلا مهم نیست... چون همه برندهای دوربین هم این توانایی رو دارن..... و برای همین خبر هست که وقتی سونی اولین گوشی 8مگی معرفی کرد ، همه گفتن شاید از همون سنسور سامسونگ استفاده میکنه.............!!!
    که الان هم ، معلوم شد ، اول قرار بوده از این سنسور استفاده بشه....... تا خود سونی به تکنولوژیش دست پیدا کنه............!!!

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

خب مثل اینکه Eldar باز هم چیزهائی توی ریویش گذاشته .

اولین نکته مهمش اینه :

The next round of the arm race begins with the arrival of 8 Mpix CMOS matrixes

خب پس بهتره دوره 8 مگاپیکسلی CCD رو خط بکشیم .

2. :

where Samsung ends up on top of the heap. It may sound astonishing, but in fact they benefit from every phone sold, since they are the main manufacturer of such camera modules

من از این جمله اینطور فهمیدم که تمام دوربینهای 8 ساخته شده واسه گوشیها ( i8510 و C905 و 8 نوکیا که آخر سال معرفی میشه ) تماما کار سامسونگ هستش .

3. :

This way, the Sony Ericsson C905 employs a Samsung-branded matrix, although it’s a pared-down version, however Samsung themselves will be running with more expensive modules for their own solutions

این حرف میتونه برداشت منو تایید کنه که سونی اریکسون یه مدل رو از سامسونگ خریده که بسیار هم ارزان قیمت هستش و میتونه خودش اونو ارتقاء بده . در حالی که سامسونگ از سنسور گرانتری در گوشیهای خودش استفاده میکنه .

مکانیزم کاور لنز C905 موقع باز و بسته شدن ایجاد صدای نافرمی میکنه.

مکانیزم اسلاید این گوشی در برابر i8510 حرفی واسه گفتن نداره .

فرمتهای ویدیویی تماما بایستی کانورت بشن .

متاسفانه کیفیت بدنه گوشی مثل K800 ار تماما پلاستیک هستش .

صدای گوشی با مدلهای قبلی سونی اریکسون هیچ تفاوتی نداره و هیچ پیشرفتی واسه این کمپانی در سری گوشیهای جدیدش نیست .

اینهارو گفتم تا به این نتیجه برسیم که این چیزها هستن که باعث زیاد شدن قیمت i8510 شده و i8510 رو نسبت به C905 برتر نشون میده .

12. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا من خسته شدم از این قضیه سنسور --- این الدار هر خزعبلی رو منتشر میکنه--برای من قضیه سنسور تمومه که کار سونی هست چون یکی از افراد semc که قابل اعتماد هست و همچنین سایت sampe اعلام کردند .. سامسونگ اینگلیسی که بلدی ها :

The C905 uses Sony ... not Samsung. Everyone keeps mentioning Samsung because right now everyone knows that Samsung is making 8MP sensors but within SE it is known that the C905 will be using Sony.

The C902 & 905 are using Sony sensor's/Matrix. Right now the hardware is still being tweaked and by mid of this month mass production will begin.

All pics that will be taken from next month onwards, most likely the mid to end of next month will be with the new hardware and final firmware. At present both SE & Samsung are at par with each other and the pics are pretty good.

Samsung takes stunning photos ... hmmmmm, C905 takes better and with the new sensor by Sony will take far better pics then Samsung

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حمید جان من حرفی ندارم که سامسونگ نزده . من فقط گفتم Eldar مثل اینکه این حرفهارو زده .

اگه کار سونی باشه مطمئن باش خیلی قضیه جالب باشه . چون سامسونگ در نسخه تستی این گوشی بهترین دوربین رو در گوشیها کسب کرده ، حالا در نسخه اصلی دیگه از این هم بهتر میشه .

در مورد Eldar وقتی ZN5 معرفی شده بود Eldar تو فروم میگفت 8510 سامسونگ ( حتی i رو هم یادمه نمیگفت ) بزودی معرفی میشه . ولی جدا خوب اطلاعات گوشیهایی که هیچ کس ازش خبر نداره رو داره . مثل 8 نوکیا !

مخلصیم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •