نحوه استفاده از این انتی ----- بی زحمت شرح دهید
چون من استفاده کردم خودش اتوماتیک به اینترنت وصل میشد اما سایتی نشون نمیداد
چگونه مراحل استفاده اش هست ؟
سپاسگذارم
نحوه استفاده از این انتی ----- بی زحمت شرح دهید
چون من استفاده کردم خودش اتوماتیک به اینترنت وصل میشد اما سایتی نشون نمیداد
چگونه مراحل استفاده اش هست ؟
سپاسگذارم
دوسته عزيز بعد اينكه كانكت شد و يه صفحه باز شد ميني مايزش كن و به كارت ادامه بده بهمين راحتي.تاكيد ميكنم ميني مايزش كن و برنامه رو Close نكن.
جناب سلام
من وقتي باز كردم انتي ----- ايتونز هم باز شد اما باز همون ارور داد
نمدونم چه كنم ؟
راهنمايي بي زحمت كنيد![]()
با سلام کسی آموزش کار کرد با آی پاد کلاسیک را داره
به طور مثال چگونگی وارد کردن به دفتر چه تلفن و ... ..
با تشکر
سلام آی پاد خودم وقتی به کامپیوتر وصلش می کنم
هی وارد و خارج می شود و بعضی از وقت ها آی پاد را باز نمی کند
دفترچه تلفن ، منظورت همون قابلیت contacts هستش ؟ ... دیگه ساده ترینش اینه که با outlook سینک اش کنی ... یعنی توی مایکروسافت outlook کانتکت هات رو درست کنی و بعدش با این سینک کنی ...
اگه اتصالش هی قطع و وصل میشه که میتونه مشکل کابل و اتصال باشه ... اما اگه کلا وصل نمیشه گاهی ، بد نیست اگه راه حل های مرسوم (اپدیت آیتونز و دستگاه) رو چک کنی ...
این مشکل منه باید چکار کنمگه اتصالش هی قطع و وصل میشه که میتونه مشکل کابل و اتصال باشه
منظورم از قطع و وصل متوالی ، توی یه بازه کوتاه و چند دقیقه ای هستش ها ... اگه اینطوریه خب یا باید کابل عوض کنی ... یا پورت های دیگه ی usb رو تست کن ...
بله همین جوری است ولی به یکی دوستام دادم این مشکل را نداشتمنظورم از قطع و وصل متوالی ، توی یه بازه کوتاه و چند دقیقه ای هستش ها ... اگه اینطوریه خب یا باید کابل عوض کنی ... یا پورت های دیگه ی usb رو تست کن
اولین برای که بعد از این که سصیستم را عوض کردم یک پیغامی آمد و گفت باید کامپیوتر ریست شود تا با تنظیمات مربوطه کار کند و من اون موقع با سیستم کار داشتم و ریست نکردم
همم .. خب پس کاشکی ریستارت کرده بودی ... هرچند قطع و وصل اینطوری به نظر مشکل سخت افزاری میاد ... اما اگه حل بشه چه بهتر ؛ دوباره آیتونز رو بریز ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)