تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 73 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 726

نام تاپيک: آموزش و بحث درباره اورکلاک کارتهای گرافیک - نسخه دوم

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

Riva Tuner 2.11
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام.
    من 2.11 رو نصب کردم. ظاهرأ فقط اسم کارت گرافیک رو کاملتر می نویسه و تفاوت دیگه ای با نسخه ی 2.1 نداره.
    ممنون که لینک دانلود رو گذاشتی.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

يعني ميشه روش چايي دم كرد اگه ميشه توروخداجواب بدين ماسماورنداريم
    چایی می شه دم کرد که هیچی ، نیمرو هم می شه سرخ کرد. کلأ کار ماکروفر رو انجام می ده.
    وقتی می گم مجازه یعنی این که در این دما یک دفعه نمی سوزه ، ولی قطعأ عمر چیپ و همچنین کاراییش پایین می اد. دمای 105 برای این کارت ، مثل دمای 70 برای core 2 dual 8400 هستش.
    Last edited by alborz_k; 18-09-2008 at 22:48.

آخر فروم باز Öracle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

حالا که با برنامه RivaTuner آشنا شدیم این سوال پیش می آید که چقدر می توان کارت گرافیک را اورکلاک کرد. روال کلی اینگونه است:

1. ابتدا باید از وضعیت سیستم خود مطلع شوید. به تاپیک های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و از حداکثر دمای کارت گرافیک خود و امتیاز کارت گرافیک خود در آخرین نسخه 3DMark مطلع شوید.
    2. در صورتی که دمای کارت گرافیک شما طبیعی بود و امتیاز مناسبی نسبت به قطعات خود به دست آوردید می توانید اورکلاک را شروع کنید.
    3. Core Clock و Memory Clock را حدود 5 درصد افزایش دهید. قسمت "Link Clocks" را فعال کنید تا Shader Clock هم به همراه Core Clock اورکلاک شود.
    4. دوباره با استفاده از تاپیک معرفی شده در قسمت اول از مناسب بودن دمای کارت گرافیک اطمینان حاصل کنید. در صورتی که دمای کارت گرافیک کماکان مناسب بود و در طول مدت زمان دستیابی به حداکثر دمای کارت گرافیک سیستم کاملا استیبل بود می توانید به قسمت دوم مراجعه کرده و مراحل را مجددا تکرار کنید.
    5. بعد از چند بار تکرار مراحل فوق دوباره با برنامه 3DMark یک تست جدید بگیرید و نتیجه بدست آمده را با نتیجه بدست آمده در مرحله یک مقایسه کنید.
    با سلام .
    ببخشید کارت گرافیک من اینه »

Geforce 8600 256 MB Gddr 3 128 MB Gigabyte

خواستم ببینم اینو تا چقدر میتونم اورکلاک کنم .

ممنون میشم ...

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام .
    ببخشید کارت گرافیک من اینه »

Geforce 8600 256 MB Gddr 3 128 MB Gigabyte

خواستم ببینم اینو تا چقدر میتونم اورکلاک کنم .

ممنون میشم ...
    به احتمال زیاد باید به اعداد 650 و 1500و 1700 برسید . البته میزان اورکلاک کارت های گرافیک با یک هسته و حتی با یک مارک با هم فرق دارند.
    برای اورکلاک از ریواتونر و برای تست پایداری از کرایسس استفاده کن.
    البته اول تا 600 و 1600 اورکلاک کن و بعدش اعداد بالا رو تست کن.

5. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

تاپیگتون خیلی مفیده ممنون ، ببخشید گرافیک من 9600 GT میخواستم اوور کلاکش بکنم ولی از اونجایی که تجربه نداشتم

گفتم فایل بایوس گرافیکما بذارم شما برام به اندازه ای که زیاد فشار رو گرافیک نیاره و خوبم اور بشه برام تغییرش بدید ،

اگه هم میشه سرعت فن را موقعی که سیستم ریست میشه رو حداقل بذارید چون حالا رو حداکثر ه !!

(راستی از کجا میتونم بفهم گرافیکrev چنده رو بردش چیزی نزده ؟ )

با برنامه atitool تونستمcore 760mh و memory 1170mh اور کنم (گفتم شاید لازم باشه بدونید )

این فایل بایوس

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

تاپیگتون خیلی مفیده ممنون ، ببخشید گرافیک من 9600 GT میخواستم اوور کلاکش بکنم ولی از اونجایی که تجربه نداشتم

گفتم فایل بایوس گرافیکما بذارم شما برام به اندازه ای که زیاد فشار رو گرافیک نیاره و خوبم اور بشه برام تغییرش بدید ،

اگه هم میشه سرعت فن را موقعی که سیستم ریست میشه رو حداقل بذارید چون حالا رو حداکثر ه !!

(راستی از کجا میتونم بفهم گرافیکrev چنده رو بردش چیزی نزده ؟ )

با برنامه atitool تونستمcore 760mh و memory 1170mh اور کنم (گفتم شاید لازم باشه بدونید )

این فایل بایوس

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوست عزیز ، اورکلاک کارت گرافیک به وسیله ی بایوسش کار خیلی خطرناک و پردردسری هست چون اگه یک بار اعداد رو اشتباه بزنی و یا موقع تغییر بایوس برق بره ، اون وقت دیگه کارت قابل استفاده نیست و بایوسش باید دوباره نوشته بشه که او هم کار هر کسی نیست و باید بره گارانتی ، در ضمن کارت از گارانتی هم خارج می شه و من به شما توصیه می کنم کهاز نرم افزار هایی استفاده کنید که از داخل درایو کارت تغییرات رو ایجاد می کنند و دیگه این خطرات رو ندارند . و برای شما که کارت جیفورس رو دارین ، بهترین انتخاب riva tuner هست که کارت رو خیلی خوب راه می اندازه. شما تغریبأ کارتتون رو تا حداکثر اورکلاک کردین ، اما فکر کنم که فرکانس حافظه رو خیلی بالا دادین و ممکنه که پایدار نباشه ، برای تست ، نیم ساعت کرایسس بازی کن.
    اگه به اعداد 780و1900و2250 به ترتیب هسته ، سایه زن ، حافظه برسید خیلی عالی می شه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

من گرافیکا یه کمکی اور ولتاژ و اور کلوک کردم بعدم فلشش کردم الانم با حداکثر دمای 73 درجه داره به خوبی کار میکنه

فقط نفهمیدم این مقداری که اور ولتاژ کردم چه تاثیری داشت ؟!!

الان تو فرکانسهای core 760mh و memory 1100mh کار میکنه و تو بازی کرایسیس وار هد روی گیمر و AA2 مقدار 25 FPS بهم

میده . البته ابجکت کوالیتی روی حداکثره و در زرولیشن (1440*900)
    Last edited by hamed_TT; 29-09-2008 at 23:51.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

من گرافیکا یه کمکی اور ولتاژ و اور کلوک کردم بعدم فلشش کردم الانم با حداکثر دمای 73 درجه داره به خوبی کار میکنه

فقط نفهمیدم این مقداری که اور ولتاژ کردم چه تاثیری داشت ؟!!

الان تو فرکانسهای core 760mh و memory 1100mh کار میکنه و تو بازی کرایسیس وار هد روی گیمر و AA2 مقدار 25 FPS بهم

میده .
    از چه نرم افزاری استفاده کردی؟
    برای اورکلاک تا این حد ، اصلأ نیازی به اورولتاژ نیست.
    ممکنه که آسیب بزنی

11. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

از چه نرم افزاری استفاده کردی؟
    برای اورکلاک تا این حد ، اصلأ نیازی به اورولتاژ نیست.
    ممکنه که آسیب بزنی

NiBiTor.v4.5b و NVFlash 5.62

یعنی اگه بخوام از این بیشتر اور کلاک کنم باید از اور ولتاژ استفاده کنم ؟

خوب من قصد دارم core را به 800mh و حافظه را به 1222 برسونم ولی فعلا یه مشکل بزرگتر دارم

از روزی که این سیستم را بستم 1 روز درست کار نداده ، همه قطعاتشم عوض کردم درست نشد

فقط مونده پاورش اونم همین روزا عوض میکنم اگه درست نشد مشکلشا اینجا میگم شاید با هم

فکری بفهمیم چشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •