به طور كامل كه نه. بعضي از جاده هاي مهم اومده. حالا شايد هم اومده باشه ولي توي اينترنت جايي نديدم.يعني هنوز نقشه كامل gps واسه ايران نيومده؟مثلا جاده ها و شهرهاي كوچيك نميشه؟
اين ديگه به خودمون بستگي داره كه بريم نقشه هاش را تهيه كنيم
به طور كامل كه نه. بعضي از جاده هاي مهم اومده. حالا شايد هم اومده باشه ولي توي اينترنت جايي نديدم.يعني هنوز نقشه كامل gps واسه ايران نيومده؟مثلا جاده ها و شهرهاي كوچيك نميشه؟
اين ديگه به خودمون بستگي داره كه بريم نقشه هاش را تهيه كنيم
چند وقتی نبودم به دلیل امتحانات...
جدا باید به سونی تبریک گفت واسه گوشی های امسالش ... این گوشی واقعا عالی و کامله ( به خصوص برای کسایی که حالو حوصله ی سیمبین و ندارن مثه من ! )
فقط امیدوارم سونی اریکسون که دیگه داره Gps رو به گوشیاش میاره نقشه های جاوا رو هم به موقع براشون بیاره ! ( تا جایی که میدونم چند تا گوشیشم جی پی اس خارجی بهشون وصل میشه ولی فکر نمیکنم هنوز نقشه یی ارائه کرده باشه سونی براشون )
نوکرتیم سونی اریکسون.
داش جواد (منظورم نوکیا) ...
چند عکس گرفته شده با c905
![]()
عکس ها با وجود اینکه نسخه بتاست کیفیتشون خوبه مخصوصا عکس هایی که gsmarena گذاشته ولی نکته جالب اینه که مشکل رنگ تو c905 از بین رفته و مشکل آسمون و رنگ قرمز که تو سایبرشات های قبلی وجود داشت تو این گوشی اصلا وجود نداره
تبریک واقعا که عالیه همونی که انتضار داشتم.
صفحه بزرگ با دوربین عالی و بدون سیمبین
دوستان سلام
ممنون از دوستانی که عکس گذاشتن
حمید خان مطمئنی که تا 3 ماه دیگه تو بازاره
اگه این طوره یکی از آشناهام میخواد گوشی بگیره بگم صبر کنه
من که تا این 990 جونش در نیاد ولش نمی کنم
واسه چیمه اینکه نیازمو برطرف میکنه
نه بابا فکر نکنم قیمتش خیلی هم زیاد باشه . فوقش 600-700 تومن اونم چند ماهه اول . بهتره زیاد نگران قیمتش نباشی
من از کجا بدونم سید جان ؟حمید خان مطمئنی که تا 3 ماه دیگه تو بازاره
اگه این طوره یکی از آشناهام میخواد گوشی بگیره بگم صبر کنه
احتمالا نوامبر بیاد -- تو 3 ماه آخر سال 2008 حتما میاد -- ایول بابا همه 990 بازن ! قیمتش میگن اندازه k850 که تازه اومده بود هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)