وقتی سوال اینستال رو بلع میکنم بعد چند ثانیه مکث پیام قرمز رنگی میده :experied certificate
بعضی تم هاییم که دانلود میکنم همین پیغامو میده...
وقتی سوال اینستال رو بلع میکنم بعد چند ثانیه مکث پیام قرمز رنگی میده :experied certificate
بعضی تم هاییم که دانلود میکنم همین پیغامو میده...
اون ارور مربوط به ساین نیست
یک سال تاریخ گوشیتو بکش عقب بعدا نصب کن
اگه بازم ارور داد
یه سال دیگه بکش عقب
بعضی هاش یه پیغام به نا :corrupt هم میده.....(واسه بازی فیفا08 دانلود شده)
راستی تو سایت کمیاب انلاین توقسمت نرم افزار موبایل صفحه ی 3 یا 4 برنامه ساین کردن رو داره که خیلی خیلی خیلی اسون میشه رو گوشی عملی کرد ودیگه اصلا نیاز به ساین نیست....
Last edited by prince72; 20-09-2008 at 22:47.
منظورم اینه که آیا مدل غیر اصل هم داریم که کیفیتش بسیار پایینتر باشه؟؟مثل ان95 چینی که قیمتش حدود 100 تومن هستش؟؟
یعنی فرق تحت لیسانس با تقلبی از کجا معلومه؟؟؟ یا اصلآ تقلبیش نیومده؟؟
سوال آخر اینکه قیمت چینیش خدودآ چنده؟؟ من که از یه جا پرسیدم گفتن 280
نه بابا دوست من اصل وغیر واصلش از اون اطلا عاتی که خیلی دوستان به من دادند کاملا مثل همند ولی به قول شما اون زیر بار در رفته ها که غیر اصل بهش نمیگن دیگه اونا اصلا یه گوشیهای دیگه ای هستند....ینی متفرقه...
که اصلا هنوز گوشی رو دست نگرفته از دور میفهمی که چی هست......
ولی ان78 اصل فلاندش همه جا گیر نمیاد وخیلی کمه...همون چینی هاش به جرات میگم کیفیتش مثل همونه (حرف علی جون...)
شما بخر مثل من شک به دلت راه نده....
قیمتش چی؟؟
هعمون 280 مناسبه؟؟
نمیدونم والا من تو قیمت78 دستی ندارم ولی به قول یکی از دوستان(یونس) هیچ وقت دنبال قیمت ارزون نرو ولی گرون گرون هم نخر....
اگه میبینی قیمتش کمی گرونه یا مناسبه بخر چون احتمال سالم بودنش بهتره تا یه جنس خیلی ارزون .....
ولی تو یزد 320 هست فکر کنم...
تو جي اس ام آرنا ميگن تو رئال پلير مشكل داره
واقعا اينجوريه؟
نه بابا خیلی چیزا میگن شاید در مورد سری اولا یا بعضی هاش بوده مال دوست من که این شکلی نیست...
گوشی من تو اکولایزر
قسمت باس
مشکل داره
حالا نمی دونم مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری
البته گوشیمو آپ هم کردم درست نشد !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)