عزیزا دل همه برفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
آقا ما کارمون گیره خواهشا جواب بدید........
عزیزا دل همه برفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
آقا ما کارمون گیره خواهشا جواب بدید........
سلام شاهین جان
می بخشی یه کم گیر امتحانات هستم .
شما روی ایکون صفحه اول که همون پایین صفحه ایجاد کردید دوبار کلیک کنید تا وارد page propertise بشید و بعد اسکریپت را باز کنید و دستوری که اون بالا بهتون نوشتم را کپی کنید اونجا .( موقع کپی کردن ممکنه دستور به هم بریزه پس باید دقت کنید که توی همون اسکریپت مثل دستوری باشه که دادم .)
سپس فایل صوتی خودتون را به جای مسیر فایل صوتی توی همون اسکریپت بزاید .
مثلا اسم فایل صوتی من mahdi.mp3 هستش . این دستور که الان پایین گذاشتم دیگه نیازی به مسیر فایل صوتی نداره فقط کافیه اسم فایل خودت را به جای mahdi بزاری . حالا برنامه کامپایل شده را کنار فایل صوتی خودت بزار و لذت ببر .
موفق باشی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهدي جان بازم ممنون ولي يه اشكال ديگه دارم
آدرس دهي نسبي كه مي كنم فايلم خونده نميشه
من توي درايو c يه پوشه دارم به نام Adiban و فايل صوتي ام هم توي همين پوشه است بانام prj1.wav
يعني
c:\Adiban\prj1.wav
اينطوري كه مي نويسم خونده ميشه ولي اينطوري PlaySound("<SrcDir>\prj1.wav" فايلم خونده نميشه
مشكل از كجا مي تونه باشه؟؟؟
در ضمن اگخ اين كار درست بشه ديگه لازم نيست آهنگم روي هارد كپي باشه درسته؟؟؟
از روي همون سي دي مي خونه؟؟؟؟
راه ديگه براي اينكه از روي سي دي بخونه هم وجود داره؟؟؟؟؟؟
Last edited by shahinfarasystem; 09-06-2008 at 15:39.
ببخشيد اشتباه شد........![]()
Last edited by shahinfarasystem; 09-06-2008 at 15:40.
سلام شاهین جان
خوب مسیری که شما بهش می دید به این صورت c:\Adiban\prj1.wav این مسیر فقط روی سیستم شما جواب می ده . یعنی وقتی برنامه کامپایل شده را روی هارد خودتون اجرا می کنید جواب میده و اگه مسیر فایل صوتی تغییر کنه دگه جواب گو نیست .
اما مسیری که من بهتون گفتم یعنی PlaySound("<SrcDir>\mahdi.mp3") باعث می شه وقتی برنامه را روی سی دی رایت کردین دیگه مشکل مسیر نداشته باشین .
توجه کنید باید حتما فایل صوتی شما کنار برنامه کامپایل شده شما باشه . یعنی اگه برنامه شما توی درایو d هست فایل صوتی هم باید کنار برنامه شما توی درایو d باشه .
و وقتی برنامه را روی سی دی رایت کردین باید فایل صوتی خودتون را هم کنار برنامه روی سی دی رایت کنید . دقیقا باید کنار هم باشند .
موفق باشی .
مهدي جان يعني با اين آدرس دهي كه شما مي گي حتما بايد برنامه رو روي سي دي رايت كنم تا فايلم پخش بشه؟؟؟
يعني با اين آدرس دهي اطلاعات ازروي هاردم خونده نميشه؟؟
چون براي من اطلاعات از روي هارد خونده نميشن![]()
ببین شاهین جان قضیه خیلی روشن و واضح هستش .
اگه شما ادرس یه فایل را از روی هارد به برنامه بدید برنامه فقط اون مسیر را می شناسه و اگه جای فایل صوتی را تغییر بدید دیگه اون برنامه اون فایل را اجرا نخواهد کرد .
در ضمن اگه شما بخواهید این برنامه را روی سی دی بزنید دیگه فایل صوتی شما یا هر چیزی که بهش از روی هارد مسیر دادید اجرا نخواهد شد .
پس باید حتما از دستور <SrcDir> استفاده کنیم که در واقع مسیر فایل را در صورتی تشخیص می ده که فایل شما کنار برنامه شما باشه .
یه مثال ساده مجموعه برنامه های اتوران هستش .
اگه نگاه کنی کنار برنامه اصلی کامپایل شده اتوران برنامه ها نیز هستند . این برنامه ها با همین دستور به برنامه اتوران مسیر دهی شدن . یعنی این مسیر دهی باعث می شه که برنامه اتوران مسیر اصلی فایل را خود به خود تشخیص بده .
شما همین طور که گفتم به فایل صوتی خودتون مسیر بدید و فایل صوتی را کنار برنامه بزارید تا اجرا بشه .
در مورد سوالی که کردی .
اگه شما بخواهید برنامه را روی سی دی رایت کنید باید فایل صوتی را هم توی سی دی کنار برنامه رایت کنید . چون این مسیر دهی که من گفتم باعث می شه برنامه تشخیص بده که مسیر فایل صوتی شما کجاست .
چون برنامه ای که روی سی دی رایت می شه دیگه مسیر دهی هارد را تشخیص نمی ده .
سوالی بود در خدمتیم .
موفق باشی .
واقعا جالبه ولي چرا كسي ادامه نميده
آقا مهدي گل
شرمنده اين چند روز خيلي مزاحم شدم
بالاخره امروز پروژه ام رو تحويل دادم استادهم خيلي خوشش اومده بود
خيلي زحمت كشيدي
ان شا الله بتونم جبران كنم...........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)