کلا گفتم برادر..........اونایی که نصب کردن گارمین رو و از سرعت ناراضی هستند گفتم که این ورژن سرعتش واقعا بالاست
کلا گفتم برادر..........اونایی که نصب کردن گارمین رو و از سرعت ناراضی هستند گفتم که این ورژن سرعتش واقعا بالاست
دوستان من چجور باید برا گوشیم قفل بذارم؟؟؟ مثل look cod نوکیا......هر کاری میکنم نمیشه...کلی این قسمت look رو دستکاری کردم ولی نشد..در ضمن کد فابریک گوشی و نمیدونم...چیه؟؟؟!
برای گارمین نقشه اهوازو پیدا نکردم ، اما برای GPS Tune کالیبرش کردم ، عالی جواب می ده![]()
من تو صفحه ی قبل گفتم که چه نقشه هایی خوبه و اون دومی که معرفی کردم نقشه شیراز رو هم داره.
سلام
منم دیشب گرفتم این جواهر زرین را
اما نرم افزارGPS رو از کجا بیارم ؟ نداره توی سی دیش...
دوتا بازی میخواستم بریزم نشد ، اولی Worms که error میده وقتی میخواد اجرا شه Don't Send
و مشکل در فایل اجرائیش هست ، دوم ریل فوتبال 2009 به چ صورت اینو باید نصب کرد ؟
دوستان راهنمائی کنن![]()
Last edited by M.C.; 01-03-2009 at 10:20.
من منظور این حرف رو نفهمیدم، منظور از لاک کود برای چه کاری میخواین استفاده کنید،پاکت پسی مثل اسمارت فونها نیست که مثلا یه مستر کد داشته باشه عزیز، حالا اگر بگید برا چه کاری میخواین شاید بتونم راهنمایی کنم
مبارک
نرم افزارهای مختلفی برا جی پی اس هست مثل گارمین و.... شما باید نرم افزار رو دانلود کنید و کرک و سپس استفاده، همین طور هم نیاز به MAP و .... دارید ، من به این سایت زیاد آشنایی ندارم و نمیتونم لینک سایت دیگه رو بدم چون تبلیغات حساب میاد ، یه سرچ کنید ، پیدا میکنید.
درمورد بازی هم باید ببینید ورژن بازی برا همین wm6 نوشته شده یا نه ، و درمورد بازی دوم هم بگید فایل اجرایتون چه مدل هست.که راهنمایی کنم اگر بتونم
موفق باشی
مرسی...
---
بازی Worm رو دوباره نصب کردم درست شد { عجب : دی }
---
در مورد بازی فوتبال هم فکر میکنم یه فایل به نام Setup.xml هست توی پوشش و بصورت .exe نیست...
و تمام سورس بازی رو کردن توی پوشه...
خواهش
بازی رو بریز رو مموری کارت گوشی و از خود گوشی اجرا کن، مشگلت حل میشه انشاالله
موفق باشی
استغفرا...ببینم مگه مموری هم تو باکسش بود ؟قبلا فایل هاشو ریختم توی فون مموری
و اجرا کردم ولی Opera اجرا کرد...اصولا هم باید browser اجرا شه
فکر کنم فایل اصلش .CAB بودهجراحی شده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)