ای بابا!
دوست خوبم این چه سوالیه آخه....؟؟؟؟؟
خب مدل گوشی، یکی از مواردی هست که خیلی از انجمن ها هنگام ثبت نام، از کاربر می پرسند.
موفق باشید![]()
ای بابا!
دوست خوبم این چه سوالیه آخه....؟؟؟؟؟
خب مدل گوشی، یکی از مواردی هست که خیلی از انجمن ها هنگام ثبت نام، از کاربر می پرسند.
موفق باشید![]()
خوب ايشون تكذيب نكرد كه ، پرسيد دليلش چيه ؟ براي چي مي پرسن ؟دوست خوبم این چه سوالیه آخه....؟؟؟؟؟
مدل گوشی داخل پروفایل زیاد خوب نیست اگه جای بود که کسی میتونست ببینه بهتر بود
به عنوان کاربر بخش موبایل بله بهتر بود زیر آواتار مینوشتند اما یکی که کاربر انجمن مثلا گرافیک باشه میخواد نرم افزار مورد استفادش زیر اواتارش باشه ! گرچه همین حرکت هم کمی از همون نوعه اما میشه گفت الان مدل گوشی یطور اطلاعات عمومیه . نه برای امور تخصصی که تو انجمن مد نظرتون هست![]()
سلام نیما جان.
من پریروز رفتم که اطلاعات کاربریمو تکمیل کنم.
شغل و حرفه رو نوشتم. ولی شماره موبایل رو خالی گذاشتم. بعد گفتش که شماره موبایل خالی است یا اطلاعاتش غلطه.
آقا حالا اگه ما بخوایم اطلاعات کاربریمونو تغییر بدیم ولی شماره موبایل ندیم کیو باید ببینیم؟؟ ()
و یه چیز دیگه. من یه تاپیک تو طراحی وب دارم که اونجا یه سوالی کردم ولی جواب نگرفتم (البته سریالیه- یعنی سوال میکنم جواب میگیرم دوباره یه سوال دیگه) حالا فکر میکنم دلیل جواب نگرفتن بخاطر پایین رفتن زود هنگام تاپیکم باشه. آخرین پست هم مال خودمه و نمیخوام دوباره پست بدم (خیلی قانونمندم
) حالا باید چیکار کنم که تاپیک بیاد بالا؟؟
ممنون و متشکرم![]()
ببخشید مزاحم شدم
ولی چه اسراری هست که ما شماره موبایلمون را بنویسیم؟؟؟
مگه اینجا سایت کلوب هست که از آدم شجره نامه می خوان به نظره من نیازی نیست حتما شماره موبایل را قرار بدیم....
اولا اصلا كي اصرار كرد ؟ نوشته در صورت تمایلببخشید مزاحم شدم
ولی چه اسراری هست که ما شماره موبایلمون را بنویسیم؟؟؟
مگه اینجا سایت کلوب هست که از آدم شجره نامه می خوان به نظره من نیازی نیست حتما شماره موبایل را قرار بدیم....
بعدش شماره موبايل كه نمايش داده نمي شه :
1- شماره موبایل ( محرمانه ) برای استفاده از SMS Service و پیغام رسانی سریع و فوری به شما در موارد خاص
غير از اينها چي اضافه شده كه شما ميگي شجره نامه ...
هر موردي هست به صورت پيشفرض بوده و فقط نوع موبايل اضافه شده
کاری نداره 10 تا صفر یا یه شماره فیک دادن![]()
همین دیگه یا لینک بده یا پست بده اگه بیشتر از یه هفته گذشته یا کسی بلد نبود یا ندید اشکال نداره بیاریش بالا پست دادی و جواب نگرفتی پس کسی بلد نبود !
حالا این سرویس sms فعال شده یا نه؟
من یه پیشنهاد داشتم که همونجور که مدل گوشی اضافه شده چیزای دیگه ای هم اضافه بشه (مثل سریال مورد علاقه سرگرمی بازی تیم ورزشی) و بعد در صورت تمایل کاربر مثل سایتهای تخصصی موبایل اما در قسمت های مربوطه زیر آواتار به نمایش در بیاد
مثلا در قسمت موبایل زیر آواتار مدل گوشی بیاد
یا در قسمت فیلم زیر آواتار فیلم مورد علاقه بیاد
در اخبار ورزشی اسم یا لگو تیم و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)