تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 53 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 528

نام تاپيک: راهنمایی در انتخاب هدفون مناسب (شعبه دوم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با صحبت های seymour گرامی در هر دو بخش موافقم خرید نکردن و قیمت های اون سایت
    اینم اضافه کنم که من هم این سایت رو دیده بودم قبل از خرید ولی ترجیح میدم جنس رو ببینم و از مغازه خرید کنم
    ولی چون قیمت دادین عرض کنم که من omx-70 رو گفتم 60 میداد که شبهه ای برای دیگران در قیمت پیش نیاد وگرنه من 54 گرفتم (فاکتور موجود )
    حالا شما ببین چه سودی نصیب فروشنده میشه که اینطوری تخفیف میده
    در پایان امیدوارم با رعایت تمام جوانب خرید موفقی داشته باشین

2. این کاربر از fa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در مورد اینکه "نخریم تا ارزونش کنن" ، خیالت راحت باشه این اتفاق هرگز نخواهد افتاد و تا الان هم که نیفتاده، خاصیت بازار ایران همونه که توی اون جمله گفتم، یعنی هم جنس کمیاب گرانه و هم مشتری خواهانش سلطانه ... عرض کردم ، خیلی از دوستانی که با من تماس می گیرن حاضر نیستن بجای پایتخت از جمهوری خرید کنن که مثلا 50 تومن ارزون تر واسه شون تموم بشه (نمی صرفه واسه شون!)... اونوقت به نظرت حاضرن کلاً بی خیال خرید بشن؟ ... بهرحال خدا به همه انصاف بده ... و البته این رو هم در نظر بگیر که اون فروشنده هم که واسه ثوابش هدفون کمیاب نمی فروشه ، بلکه از اون اول اون محاسبه تو ذهنشه که "هدفون کمیاب رو حتی شده با دردسر بیشتر و قیمت بالاتر می خرم، در عوض ایران گرونتر می فروشم" ... اگه قرار بود منصفانه بفروشه اصلاً از اون اول واردش نمی کرد .. بنابراین این معادله واسه من و شما برد نداره ...

//

اینطور ویژگی های طراحی رو دیگه صرفاً با تست در موقع خرید میشه نتیجه گرفت ... قبلاً هم من گفته بودم که مدلهای پشت سری/گوشی رو شاید خیلی ها نپسندن ...

قیمت هاش رو دیدم ، بعضی هاش بالاتر از قیمت هاییه که دوستان از اون مغازه جمهوری گرفتن و بعضی ها پایین تر ... بهرحال موقع خرید اینترنتی به این ترتیب (از یه کاربر ناشناس) مواظب باش ، چون هیچ مسوولیتی با مسوولین اون فوروم نیست ...
    من به شخصه معمولا زیر حرف زور نمی رم . و همیشه بالاخره به نتیجه ی دلخواهم می رسم .
    اینم از اون جمله خواهد بود. و فوقش می گم یکی برام بیارش از اونور آب شایدم خاک .
    اما مسئله من غیر این که قیمت این عزیزان کاسب حرفه ای بسیار بالاست , اینه که اصلا در حال
    حاضر مدلی که من می خوام رو ندارن و امروز که تماس گرفتم . گفت سفارش هم چون چند ماه طول می کشه و یک عدد است نمی صرفه .
    پس به نتیجه نرسیدم با هر قیمتی .
    درمورد مدل پشت گوشی هم من خودم تجربه داشتم با کریتیو , اما این سن هایزر بسیار بک تره به همین دلیل فکر می کنم راحت تر خواهد بود .
    به هر حال از شما دوست عزیز متشکرم .

با صحبت های seymour گرامی در هر دو بخش موافقم خرید نکردن و قیمت های اون سایت
    اینم اضافه کنم که من هم این سایت رو دیده بودم قبل از خرید ولی ترجیح میدم جنس رو ببینم و از مغازه خرید کنم
    ولی چون قیمت دادین عرض کنم که من omx-70 رو گفتم 60 میداد که شبهه ای برای دیگران در قیمت پیش نیاد وگرنه من 54 گرفتم (فاکتور موجود )
    حالا شما ببین چه سودی نصیب فروشنده میشه که اینطوری تخفیف میده
    در پایان امیدوارم با رعایت تمام جوانب خرید موفقی داشته باشین
    حق با شماست دوست عزیز

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من به شخصه معمولا زیر حرف زور نمی رم . و همیشه بالاخره به نتیجه ی دلخواهم می رسم .
    اینم از اون جمله خواهد بود. و فوقش می گم یکی برام بیارش از اونور آب شایدم خاک .
    اما مسئله من غیر این که قیمت این عزیزان کاسب حرفه ای بسیار بالاست , اینه که اصلا در حال
    البته خواست شما برای خرید با قیمت عادلانه قابل درکه. ولی می خوام توجهتون را به این نکته جلب کنم که قضیه اختلاف قیمت بهیچ وجه مختص به ایران نیست. من هم اول فکر می کردم قیمتهای ایران خیلی نا عادلانه است تا اینکه بعدا و به دفعات شخصا این واقعیات تلخ را تجربه کردم که:

1- قیمتهایی که در اینترنت در سایتهای خارجی می بینین اکثرا فقط مخصوص خرید اینترنتی اونهم از یک فروشگاه خاص و در یک بازه زمانی خاصه و اکثرا کلی هزینه های پنهان حمل و نقل و مالیات و گارانتی هم بهش اضافه می شه (در داخل خود اروپا یا امریکا و حتی در داخل خود اون کشور خاص). قیمت مغازه هاشون هم که از زمین تا آسمون با این قیمتها متفاوته (حتی قیمتهای MSRP یا شایدم بخصوص اونا!!).

2- هر کالایی با توجه به سیستم پخش و گستردگی فروش و تعداد نمایندگیهای فروشش وسیاست قیمتگذاری منطقه ایش، کشور به کشور قیمتش فرق می کنه؛ مثلا دستگاههای Cowon در اروپا قیمتشون نزدیک به 2 برابر امریکاست!! (در حالیکه ساخت کره هستن!) بعلاوه در خود اروپا در هر کشور و شهری قیمت تفاوت می کنه؛ (تازه اینها در صورتیه که بتونین توی مغازه پیداش کنین!!) مثلا در انگلستان قیمت بطور فاحشی از اکثر کشورهای دیگه اروپا بالاتره. در شهرهای کوچک قیمتش از شهرهای بزرگ بطور محسوسی بالاتره..

وقتی اینها را دیدم به این نتیجه رسیدم که توی ایران بی حساب کتاب خودمون نباید توقع زیادی از فروشنده ها داشت!
    Last edited by ChaoticHead; 12-10-2009 at 18:31.

5. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اقا بحث پی خود انسان , آخه این موجود 2 پا به سود منصفانه قانع نیست .
    من خودم از نزدیک در گیر کسب و کار هایی بودم و سودهایی از 50 درصد تا صد درصد و استثنا 300 درصد هم دیدم .
    ولی تو این میون یک منصف هم پیدا میشه . ولی تو مورد ما بقول سیمور عزیز , قعحطی دو طرفس نمی شه کاریش کرد .

7. این کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه caruso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

من یه چند وقتی سر نزده بودم، الان که پستای جدیدو دیدم (البته کامل نتونستم همرو بخونم) این طور که دستگیرم شد صحبته ایر فون های اسپرت زنهایسره.
    چند تا چیزو که تجربه کردم میگم که قبل خرید مفیده

حالا که دارین 2 برابر پول میدین سعی کنین با سماجت فروشنده رو راضی کنین تست بده بهتون چون چند تا مشکل هست

اول این که کلا ایر فونای زن گنده ان! و خیلی هارو دیدم که لاله ی گوششون بعد از 10 دقیقه شدیدا درد میگیره طوری که دیگه نمیشه تحملش کردو ادامه داد، نمونش خود من ، برای من همین طور بود.

دوم اینکه فیت شدنش خیلی مهمه ، من از اونایی که میره دوره گوش گرفتم که بهتر فیت شه مثلا! ولی اصلا خب نبود و در میومد، اونی که میره پشت گردن بهتره به نظرم، تستش کردم.

و سوم در مورد سیم
    اون سریه قدیمی که سیماشون سبزه یه افتضاح برای زن هستن.
    اول منم با سیمشون حال کردم و گره نمیخورد و ضد آب و عرق و اینا بود اما بعد از 2 3 ماه روکش سیمش شدیدا پاره پوره شد !
    این مشکل برای همه پیش میاد و به استفاده ی غلط بر نمیگرده، تو آمازونم اگه برید و عکسای یوزرارو ببینید بهش اشاره شده و میبینید که سیمش پاره میشه.

آخرم این که یادش بخیر اون زنهایسر پایتختیه اولین بار یه ایرفون زن رو به اصطلاح کرد تو پاچه ی ما 90 و خورده ای !
    ولی پامون به دنیای زنهایسر باز شد عوضش و بعدا آقای رضوی رو گیر آوردم که خیلی باهاله انصافا !

9. 3 کاربر از caruso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان یه مقایسه بین EP-630 با EP-830 کریتیو میکنین ؟ ( کدوم بهتره از نظر باس و شفافیت ؟ )
    قیمتاشونم اگه میشه بگین ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان یه مقایسه بین EP-630 با EP-830 کریتیو میکنین ؟ ( کدوم بهتره از نظر باس و شفافیت ؟ )
    من جفتشو دارم به نظر من 830 خیلی بهتره البته برای من روی xfi بود نمیدونم این هایی که جدا میفروشن بهتره یا نه
    به نظر من هیچ کودمو نگیر سونی ex35 بگیر از همه بهتره

12. 2 کاربر از killJ0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من شنیدم میگن 830 بیشتر تفاوتش توی bass هست که بهتر عمل میکنه. قیمتش اگه اشتباه نکنم حدود 40 بود. قیمت 630 هم 20-15 تومن بود.

14. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هر دو تست کرده ام .. این دو پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) من رو ببین ..

قیمت رو هم که دوستمون گفت ، هرچند من 830 رو نزدیکتر به 50 شنیده بودم .. ارزون شده باشه چه بهتر

16. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان
    پس برای باس همون 630 بهتره ؟
    راستی این 830 که تو اینترنت 20 تومن میدن تقلبیه ؟
    برای خرید 630 هم اگه میشه بگین تفاوت اصل با تقلبیش ؟
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •