یک زنگ بزن برای محکم کاری عیب نداره.
توی بخش کنسول مودم سرعت فرستادن و دریافت مشخصه تا هم برات نصب کرد یک برگه میده و امضا میگیره که سرعت داخل کنسول مودم این بوده.
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
یک زنگ بزن برای محکم کاری عیب نداره.
توی بخش کنسول مودم سرعت فرستادن و دریافت مشخصه تا هم برات نصب کرد یک برگه میده و امضا میگیره که سرعت داخل کنسول مودم این بوده.
نه ... فقط اول ایمیل بزن و درخواست سرویس بده ... بعدا از شرکت بهت ایمیل میزنند میگند که شماره سفارش رو و شماره تماس برای فعال سازی سفارش اون موقع بهشون بگو من مشکل دارم و نمی تونم بیام شرکت ... ازت آدرس میگیرند و پیک میفرستند ...![]()
دوستان من می خواهم از شاتل سرویس بگیرم و مودمم Tp-link 8811 است ولی می گن شاتل با آن مشکل دارد کسی در این مورد اطلاعی ندارد؟ یعنی این مودم را داشته باشد و از شاتل سرویس بگیرد؟
اين يك اصطلاح غلطي هست كه شركت ها راه انداختن
يك سري شون به خاطر فروش مودم خودشون
يك سري هم به خاطر اينكه كنسول اون مودم را بلد نيستند
من خودم tp-link دارم
و از شاتل سرويس دارم
بیشتری که از شاتل استقاده می کنن از دوستای من همین مودم رو دارن خوب هم بوده مشکلی نداره عزیز![]()
فردا تا پیش از ظهر منتظر باش... اگه زنگ نزدن... حدود 12 زنگ بزن... تیریپ شاکی... اما نه دعوا... بگو من کلی حساب کرده بودم روی این ماجرا.... کلی کارهام مونده...
2 ساعت بعد درخونتونه![]()
اتفاقا امروز زنگ زدم.بار اول که خانمه 5 دقیقه گذاشت روی موزیک و رفت به امان خدا.دوباره تماس گرفتم فرمودند برگه شما در اختیار گروه نصب است و باهاتون هماهنگ میکنیم و از این حرفها.اما خداییش از اینکارش که 5 دقیقه الکی منو پشت خط نگه داشت ناراحت شدم.فکر کنم بخاطر اینکه 2 روز پیش یه جورایی زیرسوالشون بردم تلافی کرد.خلاصه امروزم خبری نشد.
اما فردا صبح حضوری خدمتشون میرسم ببینم بازم میتونه از این بازیا دربیاره![]()
متشکر برای پاسختان، سه تا سئوال دیگر داشتم ؟
1.چه مودمی بخرم که بتوانم از شرکتهای مختلف اینترنت پرسرعت بگیرم و نیازی به تعویض آن نداشته باشم؟ (مدل و مارک و قیمت).
2.اگر یکبار اشتراک اینترنت گرفتم و هزینه راهاندازی دادم اگر شرکتی که از آن اشتراک اینترنت پرسرعت میگیرم را عوض کنم باید دوباره هزینه راهاندازی بدهم؟
dlc. 3 دیگه چیه؟
1 - به نظر من Asus عالیه اما قیمتش بالاست ... الان فکر کنم دور و بر 70 باشه ... اما TP-Link هم خوبه من هر دو رو دارم قیمتشم دور و بر 40 - 50 هست الان فکر کنم ...
2 - بستگی به شرکت داره مثلا اگه اول از نداگستر(صبانت) بگیری اگه بگی خودم بلدم و نصب میکنم میگه ok و فقط پول اشتراک رو میگیره ولی بعد از پایان دوره بخوای بری شاتل بگیری شاتل میگه من این چیزا حالیم نیست ... 15 میگیره ... حتی اگه یارو واسه نصب نیاد ...
3 - dlc هم در کل یعنی برو همون دیال آپ و فکر ADSL رو از سرت بیرون کن ...
![]()
دوستان کیفیت اتصال مودم adsl از طریق کارت شبکه کامپیوتربهتر است یا پورت Usb؟تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)