تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 18 از 577 اولاول ... 81415161718192021222868118518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سرویسم را امروز تو سایت شاتل زده بود آماده نصب.باید باشون تماس بگیرم؟یا خودشون تماس می گیرند؟راستی سرویس من اکو512 است چطورمیشه فهمید که موقع نصب روی همان 512 فعال شده است؟تشکر
    یک زنگ بزن برای محکم کاری عیب نداره.
    توی بخش کنسول مودم سرعت فرستادن و دریافت مشخصه تا هم برات نصب کرد یک برگه میده و امضا میگیره که سرعت داخل کنسول مودم این بوده.

2. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sagh_moha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان برای گرفتن سرویس از شاتل باید حتما رفت دفترشون...؟ آخه من حال ندارم این همه راه برم تا خیابون شیخ مفید :d
    ایران گیت که داشتم(دارم) همه چیز با پیک و اینترنت بود عادت کردم دیگه :d

راستی اینجا کسی از مرکز شهید رجایی از شاتل یا داتک (پرنیان نت) سرویس نداره؟

نه ... فقط اول ایمیل بزن و درخواست سرویس بده ... بعدا از شرکت بهت ایمیل میزنند میگند که شماره سفارش رو و شماره تماس برای فعال سازی سفارش اون موقع بهشون بگو من مشکل دارم و نمی تونم بیام شرکت ... ازت آدرس میگیرند و پیک میفرستند ...

4. این کاربر از sagh_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان من می خواهم از شاتل سرویس بگیرم و مودمم Tp-link 8811 است ولی می گن شاتل با آن مشکل دارد کسی در این مورد اطلاعی ندارد؟ یعنی این مودم را داشته باشد و از شاتل سرویس بگیرد؟

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان من می خواهم از شاتل سرویس بگیرم و مودمم Tp-link 8811 است ولی می گن شاتل با آن مشکل دارد کسی در این مورد اطلاعی ندارد؟ یعنی این مودم را داشته باشد و از شاتل سرویس بگیرد؟
    اين يك اصطلاح غلطي هست كه شركت ها راه انداختن
    يك سري شون به خاطر فروش مودم خودشون
    يك سري هم به خاطر اينكه كنسول اون مودم را بلد نيستند
    من خودم tp-link دارم
    و از شاتل سرويس دارم

7. این کاربر از Mohsen khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Xo0oX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفـهان

پيش فرض

بیشتری که از شاتل استقاده می کنن از دوستای من همین مودم رو دارن خوب هم بوده مشکلی نداره عزیز

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سرویسم را امروز تو سایت شاتل زده بود آماده نصب.باید باشون تماس بگیرم؟یا خودشون تماس می گیرند؟راستی سرویس من اکو512 است چطورمیشه فهمید که موقع نصب روی همان 512 فعال شده است؟تشکر
    فردا تا پیش از ظهر منتظر باش... اگه زنگ نزدن... حدود 12 زنگ بزن... تیریپ شاکی... اما نه دعوا... بگو من کلی حساب کرده بودم روی این ماجرا.... کلی کارهام مونده...
    2 ساعت بعد درخونتونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

فردا تا پیش از ظهر منتظر باش... اگه زنگ نزدن... حدود 12 زنگ بزن... تیریپ شاکی... اما نه دعوا... بگو من کلی حساب کرده بودم روی این ماجرا.... کلی کارهام مونده...
    2 ساعت بعد درخونتونه
    اتفاقا امروز زنگ زدم.بار اول که خانمه 5 دقیقه گذاشت روی موزیک و رفت به امان خدا.دوباره تماس گرفتم فرمودند برگه شما در اختیار گروه نصب است و باهاتون هماهنگ میکنیم و از این حرفها.اما خداییش از اینکارش که 5 دقیقه الکی منو پشت خط نگه داشت ناراحت شدم.فکر کنم بخاطر اینکه 2 روز پیش یه جورایی زیرسوالشون بردم تلافی کرد.خلاصه امروزم خبری نشد.
    اما فردا صبح حضوری خدمتشون میرسم ببینم بازم میتونه از این بازیا دربیاره

داره خودمونی میشه ehsan_p30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببین دوست عزیز من هم شاتل دارم هم صبانت (نداگستر)
    اگه می خواهی شبی 1 گیگ دانلود کنی از شاتل بگیر .... سرویس های اکو دارای حجم دانلود روزانه کم هستند برای همین ارزون تر هستند ... شاتل شبانه از 1 تا 7 صبح با هر سرعتی که خریده باشی بهت سرویس میده .. مثلا من الان سرویس 512 دارم یعنی سرعت دانلودم بین 60 تا 70 هست و همین سرعت برای شب هام هم هست ... خیلی توپه
    برادرم سرعت 128 گرفته یعنی سرعت دانلودش بین 16 تا 20 هست ... شبانه هم با همین سرعت ...
    اصلا هم سرعتش کم نمیشه ... شک نکنید ....
    فقط یک شب که صبا یهو قطع شد و اصلا وصل نشد اومد رو سیستم شاتل دیدم وصل میشه اما سرعت افتضاح ... یه ایمیل زدم که چرا سرعت کمه و در فرم مربوطه شماره تلفن هم نوشتم ... خدائی کمتر از 30 دقیق بهم زنگ زدند .. ساعت 2 شب بود ... شانسشون گفت بیدار بودم وگرنه
    سرعت درست درست شده بود ... فردا فهمیدم همه اصفهان قطع بوده ...

حالا نداگستر:
    چه 64 بگیری چه 1 مگ بگیری در روز سرعت دانلودت حداقل 100 هست و تا 130 هم میره ... اما این کار نداگستر تا چند ماه هست ... من تقریبا 1.5 سال هست صبا دارم اما 2 ماه خوبه باقی سال افتضاح ... خدائی رئیسشئن هم دوستمه ...
    شب ها هم از 3 تا 7 هست و خیلی بهت سرعت بده 50 میده که یه مدت هست و بعد فیتیله رو میکشه پائین ... اصلا از بس این کار ها رو کردند رفتم شاتل گرفتم و چون قرارداد 6 ماهه دارم هنوز هم صبانت دارم ... تموم شد دیگه نمیگیرم ...

مودم رو از هرجا میتونی تهیه کنی اما نداگستر ارزون تر از شاتل میده ... اما هر شرکت هزینه نصب جدا میگیره ... نداگستر میگه اگه خودت بلدی خودت نصب کن اما شاتل میگه چه خودت نصب کنی چه ما 15 تومان باید بدی ...

اما اگه خواستی از شاتل بگیری من میتونم برات 10 تومان تخفیف بگیرم ... اگه هم از صبا خواستی بگیری همین مبلغ رو میتونم برات تخفیف بگیرم ...
    متشکر برای پاسخ‌تان، سه تا سئوال دیگر داشتم ؟

1.چه مودمی بخرم که بتوانم از شرکت‌های مختلف اینترنت پرسرعت بگیرم و نیازی به تعویض آن نداشته باشم؟ (مدل و مارک و قیمت).

2.اگر یکبار اشتراک اینترنت گرفتم و هزینه راه‌اندازی دادم اگر شرکتی که از آن اشتراک اینترنت پرسرعت می‌گیرم را عوض کنم باید دوباره هزینه راه‌اندازی بدهم؟

dlc. 3 دیگه چیه؟

پروفشنال sagh_moha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

متشکر برای پاسخ‌تان، سه تا سئوال دیگر داشتم ؟

1.چه مودمی بخرم که بتوانم از شرکت‌های مختلف اینترنت پرسرعت بگیرم و نیازی به تعویض آن نداشته باشم؟ (مدل و مارک و قیمت).

2.اگر یکبار اشتراک اینترنت گرفتم و هزینه راه‌اندازی دادم اگر شرکتی که از آن اشتراک اینترنت پرسرعت می‌گیرم را عوض کنم باید دوباره هزینه راه‌اندازی بدهم؟

dlc. 3 دیگه چیه؟

1 - به نظر من Asus عالیه اما قیمتش بالاست ... الان فکر کنم دور و بر 70 باشه ... اما TP-Link هم خوبه من هر دو رو دارم قیمتشم دور و بر 40 - 50 هست الان فکر کنم ...

2 - بستگی به شرکت داره مثلا اگه اول از نداگستر(صبانت) بگیری اگه بگی خودم بلدم و نصب میکنم میگه ok و فقط پول اشتراک رو میگیره ولی بعد از پایان دوره بخوای بری شاتل بگیری شاتل میگه من این چیزا حالیم نیست ... 15 میگیره ... حتی اگه یارو واسه نصب نیاد ...

3 - dlc هم در کل یعنی برو همون دیال آپ و فکر ADSL رو از سرت بیرون کن ...

13. این کاربر از sagh_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان کیفیت اتصال مودم adsl از طریق کارت شبکه کامپیوتربهتر است یا پورت Usb؟تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •