تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 44 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 431

نام تاپيک: نگاهی اجمالی به سریال های آتی تلویزیونی

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض سريال «رازها و روزها» در اصفهان ساخته مي‌شود

كارگردان رازها و روزها گفت: سريال «روزها و رازها» با حضور بازيگراني مطرحي چون داوود رشيدي، عنايت بخشي، عبدالرضا اكبري و حسين سحرخيز، گوهر خيرانديش و مريم كاوياني در اصفهان ساخته مي‌شود.

فريدون خسروي با اشاره به ساخت فيلم "روزها و رازها" افزود: روزها و رازها مجموعه‌اي است كه با بهره‌گيري از مطلوب‌ترين تكنيك‌هاي سينمايي سعي در بيان مضامين اخلاقي و آموزشي دارد.

وي اظهار داشت: اين فيلم به روايت داستان زندگي مردي مي‌پردازد كه با تلاش مستمر خود و با همكاري همسرش به موفقيت دست مي‌يابد، ولي در هنگام افتتاح يك پروژه عظيم كاري مورد سوء قصد قرار مي‌گيرد.
    وي تصريح داشت: سريال روزها و رازها با سرمايه‌گذاري حوزه هنري اصفهان و با همكاري زهرا اسحاقيان و به تهيه‌كنندگي محمود صفايي و با حضور بازيگراني از جمله داوود رشيدي، عنايت بخشي، عبدالرضا اكبري و حسين سحرخيز، گوهر خيرانديش و مريم كاوياني ساخته مي‌شود.

كارگردان سريال راز و روزها گفت: مصطفي كشفي، ناصر بهرام‌پور و حميد اسلامي، فيلمبردار، گريمور و صدابردار اين مجموعه هستند.

خسروي افزود: به تصوير كشيدن ادبيات، فرهنگ و هنر در قالب يك فيلم و مجموعه تلويزيوني، باعث مي‌شود تا مضامين اخلاقي به طور موثري در ميان مردم و اذهان آنان جاي گيرد كه مجموعه «رازها و روزها» نيز از جمله اقدامات موثري است كه در اين راستا صورت خواهد گرفت.

وي با بيان اينكه امروزه جايي براي سنت‌گرايي و دوري از تكنيك‌هاي سينمايي مناسب و جديد نيست، افزود: سينماي ايران، نيازمند حرف‌هاي تازه و نو بوده كه بيان اين حرف‌هاي تازه جز در قالبي نو و جديد ميسر نخواهد بود.

خسروي گفت: صدا و تصوير در سينماي ايران تفاوت چنداني با تلويزيون و رسانه ملي ندارد و اين خود نيز عامل ديگري بر فرسودگي سينماي ايران شده است.

اين كارگردان سينما و تلويزيون با بيان اينكه بازگشت سرمايه به فيلمسازان عامل رشد و ترقي سينماي ايران است، اظهار داشت: بايد زمينه‌ها و شرايط سينماي ايران به گونه‌اي طراحي و تدوين شود كه سرمايه‌هاي سرمايه‌گذاران سينمايي پس از ساخت و اكران اثر به آنان بازگردد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض كمدي خانوادگي «جشن وحشت» در نوبت پخش تلويزيوني قرار گرفت

فيلم تلويزيوني «جشن وحشت» به كارگرداني جواد مزدآبادي در نوبت پخش از تلويزيون قرار گرفت.

جوادمزدآبادي گفت: كار ساخت كمدي خانوادگي جشن وحشت» به پايان رسيده و اين تله‌فيلم در نوبت پخش از تلويزيون قرار گرفته است.

وي افزود: اين فيلم تلويزيوني در ژانر طنز ساخته شده و شيوه‌اي جديد از اين مقوله را به تصوير مي‌كشد و اميدوارم بتواند با مخاطب ارتباط برقرار كند.

بنا بر اين گزارش، بازيگراني چون شهرام قائدي، شهره سلطاني، مهدي اميني‌خواه، شيوا بلوريان، امير غفارمنش، رويا عالمي، ساعد عزيزي و... در فيلم تلويزيوني جشن وحشت ايفاي نقش كرده‌اند.

اين فيلم تلويزيوني در ژانر «طنز وحشت» ساخته مي‌شود و درباره 3 زوج جوان است كه در يك مهماني خانوادگي اقدام به يك شوخي مي‌كنند كه سر آغاز جرياناتي كاملا جدي مي‌شود.

آخرين كار «جواد مزدآبادي» در مقام كارگردان سريال «خونمردگي» است كه در نوبت پخش از شبكه اول سيما قرار دارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض «مرجان اشرفي‌زاده» تله‌فيلم «قفل يعني كليد» را ساخت

«مرجان اشرفي‌زاده» ،فيلمساز شناخته شده عرصه فيلم كوتاه ،نخستين تله فيلم خود را با عنوان «قفل يعني كليد» به تهيه‌كنندگي «رسول صدرعاملي» كارگرداني كرد.

به نقل از روابط عمومي پروژه «قفل يعني كليد»، تصويربرداري تله فيلم «قفل يعني كليد» در تهران و چند شهرستان از جمله ساوه و شهرهاي اطراف از تاريخ 5/5/87 شروع شده است و همزمان تدوين و صداگذاري آن نيز آماده شده كه تا قبل از پايان ماه شعبان از شبكه اول سيما پخش شود.

بنا بر اين گزارش، «قفل يعني كليد» داستان سارا فيلمساز جواني است كه در زندگي كاري و خانوادگي‌اش دچار بحران است. او در جستجوي بازيگري مناسب براي كليپي كه مي‌خواهد بسازد، ناخواسته راهي شهرستان مي‌شود و در اين مسير تلاش مي‌كند تا او را بيابد.

در اين تله‌فيلم كه محصول گروه فيلم و سريال شبكه اول است،عسل بديعي، هاله گرجي، سينا رازاني، توماج دانش بهزادي ايفاي نقش مي‌كنند.

عوامل سازنده «قفل يعني كليد» عبارتند از:

كارگردان: مرجان اشرفي زاده،
    تهيه كننده: رسول صدرعاملي،
    مدير تصويربرداري: مسعود اميني تيراني،
    صدابردار: حسين بشاش،
    طراح صحنه و لباس: سينا گنجوي،
    طراح گريم: محمد قومي،
    دستيار كارگردان و برنامه‌ريز: بهداد آوند اميني،
    منشي صحنه: نائله شريفي،
    عكاس: مهدي دلخواسته،
    مدير توليد: طاهر اماني،
    دستيار كارگردان: الهه خادمي،
    دستياران صحنه: محمدرضا امين‌زاده، سيامك حميديان،
    دستيار لباس: سعيده ابطحي،
    مجري گريم: سعيد رحيمي، شيرين زواري،
    آهنگساز: ميلاد موحدي ،
    مدير تداركات: علي نديمي،
    دستياران تداركات: بهرام درنگ، جواد كمالي، حسن رحيمي كردخوري، هادي حسن كاويار
    بازيگران: عسل بديعي، هاله گرجي، سينا رازاني، توماج دانش بهزادي، مريم راسخ، معصومه آقاجاني، صفا آقاجاني، پونه عبدالكريم‌زاده و ...

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض سريال‌ها و فيلم‌هاي داستاني مراكز استان‌ها؛ «بازارچه عامو» در آبادان و «ارثيه» در سمنان

بازارچه عامو در آبادان

«بازارچه عامو» مجموعه‌اي تلويزيوني است كه در 26قسمت در قالب داستان‌هاي کوتاه براي کودکان و نوجوانان آبادان، با حضور دو شخصيت عروسكي عامو و ماشو وهشت شخصيت زندة نمايشي ـ داستاني شكل مي‌گيرد.

در هر قسمت نيز مسائل اخلاقي، تربيتي و اجتماعي با گويش محلي و فضاي نمايشي ـ بومي، در قالبي جذاب به کودکان و نوجوانان آموزش داده مي‌شود.

تهيه‌كننده و كارگردان: منصور امامي؛
    كارگردان تلويزيوني: عباس جعفر پور؛
    نويسندگان: ايمان افشاريان وسوده شرهي؛
    صدا بردار: محمود قاسمي؛
    مونتور: علي شهابي.

ارثيه در سمنان

مجموعه تلويزيوني «ارثيه» در 26قسمت به زندگي زوج جواني به نام خسرو و طلعت ‏ و عوامل مختلفي که موجب بيکاري خسرو شده است، مي‌پردازد.

گروه ‏تهيه‌کنندگي: حسين سنگسري و احمد خراساني؛
    کارگردان:اسد الله نصيري؛
    نويسنده : بهاره حقيقي

تصميم برتر

فيلم داستاني كوتاه«تصميم برتر»درسيماي مرکز استان‌ها توليد شده است. اين فيلم، داستان نوجواني به نام سعيد است كه علاقه شديدي به فوتبال دارد و براي انتخاب در تيم مدرسه و خريد يك جفت كفش مناسب تلاش مي‌كند.او تصميم مي‌گيرد كه خودش پول كفش‌هايش را تهيه كند. از همين رو به دنبال كار نيمه‌وقت مي‌رود تا بتواند پول موردنيازش را به دست آورد،اما در گيرودار به دست آوردن پول اتفاقاتي پيش مي‌آيد.

مجري طرح وكارگردان:اميرآقاخاني؛
    تصويربردار: مرتضي بيگدلي؛
    صدابردار: وحيد حاجي‌لويي؛
    نويسنده:مريم دوستي

خارهاي غلتان در آذربايجان شرقي

«خارهاي غلتان» تله فيلمي تلويزيوني است که ماجراي اهالي يكي از روستاي آذربايجان را در زمان برداشت محصول (پنبه) روايت مي‌كند. در اين ميان يكي از روستاييان مجبور مي‌شود مادر پيرش را به دليل كهولت سن در روستا تنها بگذارد و به همراه بقيه اهالي راهي صحرا شود؛ از طرفي كدخداي روستا به خاطر خصومتي كه با او دارد، فردي را براي كشتن مادرش اجير مي‌كند.

تهيه‌كننده و نويسنده: يدالله نوعصري؛
    کارگردان: يدالله نوعصري

شب سرباز در مركز تبريز

تله فيلم « شب سرباز » با محوريت فرهنگ بومي ـ مذهبي منطقه آذربايجان توليد مي‌شود.

به گزارش ايسنا، اين فيلم تلويزيوني که با همكاري استانداري و فرمانداري شهرستان‌هاي شبستر و مرند و فرماندهي انتظامي استان و شهرستان‌هاي ياد شده توليد مي شود، به نقش پليس در جامعه مي‌پردازد.

تهيه كننده و كارگردان: سالار حيدرنژاد؛
    نويسنده: اكبر شريعت؛
    صدابردار: هادي سليمانزاده منفرد

گفتني است، فيلمنامه «شب سرباز» پيش از اين در جشنواره سراسري فيلم پليس از طرف نيروي انتظامي مورد قدرداني قرار گرفته بود.

من هم مي تونم در مركز تبريز

« من هم مي‌تونم »، عنوان انيميشني 15قسمتي است كه به آموزش مهارت‌هايي مي‌پردازد كه اغلب كودكان در زمان تنهايي قادر به انجام آن نيستند.

طراح، نويسنده و كارگردان: صادق قاسمي؛
    انيماتور: فرزين مؤيد.
    Last edited by دل تنگم; 23-08-2008 at 01:47.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض محمدحسين لطيفي: دعا كنيد به زمين نخورم / از سر بدشانسي تيمورلنگ«نردبامي بر آسمان» شدم / هنرمند اگر سياسي باشد بايد بيمارستان بخوابد تا ترك

محمدحسين لطيفي كه چند روزي است فاز نخست سريال «نردبامي بر آسمان» را پايان يافته مي‌بيند، قرار است در فاز دو خود علاوه بر كارگرداني، بازيگري را هم بر عهده بگيرد و در نقش «تيمور لنگ» ظاهر شود.

او خود درباره‌ي دلايل پذيرش اين نقش گفت: از سر بدشانسي يا هردليل ديگري، پس از گريمي كه آقاي بابايي انجام دادند، تنها شخصيتي كه بيشترين شباهت را به «تيمور‌لنگ» داشت خود من بودم.

با اين حال لطيفي تنها در نزديك به 3 تا 4 دقيقه از فيلم حضور دارد و به اعتقاد او ايفاي نقش در سريال «نردبامي بر آسمان» لطمه‌اي به كارگرداني‌اش وارد نخواهد كرد.

اين كارگردان توضيح داد كه پرداختن به اين موضوع كه او در سريال «نردبامي بر آسمان» بازي دارد، نوعي كاركرد رسانه‌اي داشته‌است وگرنه او در «نردبامي بر آسمان» نقش چنداني را بازي نمي‌كند و هنوز هم مقابل دوربين نرفته‌است.

محمدحسين لطيفي در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه آيا در نخستين سريال تاريخي‌اش نگاهي جديد را از وي شاهد خواهيم بود، گفت: سعي كردم خودم را دراين كار حفظ كنم و از جنس كارهاي قبلي‌ام سريالي تاريخي را بسازم. سعي كردم بيننده ارتباطش را با من قطع نكند و درعين حال از تاريخ هم دور نشوم. رسيدن به ويژگي‌ حدميانه‌اي را طلب مي‌كند كه نگه‌داشتن اين تعادل كار سختي است؛ دعا كنيد به زمين نخورم.

محمدحسين لطيفي در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه آيا فشارهاي بيروني برسازمان صدا‌وسيما و بالطبع آن سريال‌هاي تلويزيوني، وي را به عنوان كارگرداني كه قصد دارد سريالي تاريخي را آماده‌ي پخش كند، نگران نمي‌كند؟گفت: از آن جا كه من توجهي به حال‌وهواي سياسي و جناح‌هاي سياسي ندارم، آن‌ها نيز الحمدالله من را نمي‌شناسند. بنابراين هيچ فشار حداقل روي من نيست. حرف خودم را مي‌زنم و آن چه احساس مي‌كنم و به آن اعتقاد دارم را مي‌گويم. هركس مي‌خواهد خوشش بيايد و هركس مي‌خواهد بدش بيايد. اما من تمام تلاشم را مي‌كنم كه جلوه‌هاي انساني، مردمي و اجتماعي و هم‌چنين احترام به ايرانيان دراين سريال را حفظ كنم.

اين كارگردان معتقد است: هنرمند نبايد سياسي باشد و اگر سياسي هست بايد بيمارستان بخوابد و ترك كند.

هنرمند سياسي بعدا سياستمدار مي‌شود و بهتر است از همان ابتدا در مدرسه سياست درس بخواند و نه مدرسه‌ي هنر.

محمدحسين لطيفي خاطرنشان كرد: اين مساله كه هنرمند فردي سياسي باشد و در ذهنش جناح‌بندي داشته باشد براي عوام‌فريبي است. بنابراين هركس حرف درست بگويد آن حرف درست را مي‌پذيرم.

اين كارگردان سينما و تلويزيون يادآور شد: ملاك براي قضاوت خودم نيستم، بلكه يك تاريخ حداقل 30ساله پس از انقلاب و يك تاريخ بالاي 2 هزار ساله ايراني‌بودن ما است. بنابراين براي من مسائل سياسي و خصوصا مسائل روزمره سياسي اصلا ملاك نيست.

لطيفي تاكيد كرد: ياد بگيريم كه مردم ما نياز به آموزش‌هاي فرهنگي دارند. براي اين‌كه يك ملت قوي باشيم چه شما رييس‌جمهور من باشيد و چه من رييس‌جمهور شما و چه شما رييس مجلس من باشيد و چه من رييس‌ مجلس شما، مهم اين است كه مملكت جلو برود. اگر از من كمكي برمي‌آيد هركه برسر كار آمد به او كمك مي‌كنم تنها دراين مسير كه مردم ايران درآرامش و رفاه باشند و گذشته‌شان را بشناسند.

محمدحسين لطيفي در پايان در پاسخ به پرسشي درباره‌ي ساخت فيلمي سينمايي درخلال ساخت «نردبامي بر آسمان» و اين‌كه آيا اين مساله لطمه‌اي به كار وارد نكرد؟ گفت: من يك قرار قبلي از يك سال‌ونيم پيش يعني قبل از «صاحبدلان» و«وفا» داشتم. بالبع من بعد از اين دو سريال بايد اين قرار را انجام مي‌دادم. «توفيق اجباري» از يك‌سال و نيم قبل طبق قراري كه با تهيه‌كننده‌ي خوب اين كار داشتم بايد ساخته مي‌شد، بنابراين عدم تعهد به اين قول به حساب بدقولي من گذاشته مي‌شد، ضمن اين‌كه تهيه‌كننده‌ هم بايد ضررهاي مالي را كه متحمل شده بود، جبران مي‌كرد. ضمن اين‌كه من همواره قراري با خود دارم و آن اين‌كه بعد از هرسريالي بايد يك سينمايي بسازم. بنابراين از آن جا كه دو سريال ساخته بودم حق داشتم دو فيلم سينمايي هم بسازم. پس از مسوولان تلويزيون درخواست كردم كه اجازه دهند من آن كار را تمام كنم و سپس به سراغ «نردبامي بر آسمان» بيايم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض ضیاالدین دری در انتظار جمع شدن بازیگران کلاه پهلوی

تصويربرداري سريال «كلاه پهلوي» مدتي است كه به دليل بازنويسي دوباره فيلمنامه متوقف شده است كه با پايان بازنويسي، كار تصويربرداري دوباره آغاز خواهد شد.

بنابراين گزارش، بازيگران سريال «كلاه پهلوي»َ، در وقفه‌ چندماهه كه ايجاد شده، پراكنده شده‌اند و آغاز دوباره تصويربرداري كه به زودي شروع خواهد شد مستلزم گردهمايي دوباره اين بازيگران است.

سريال «كلاه پهلوي» به تهيه كنندگي «محمدرضا تخت‌كشيان» در 30 قسمت 50 دقيقه‌اي براي گروه فيلم و سريال شبكه اول سيما تهيه مي‌شود و در صورت فراهم شدن شرايط، براي پخش در سال 88 آماده خواهد شد.

داستان جواني به نام«فرخ» است كه پس از ادامه تحصيل در فرانسه به ايران مي‌آيد و در شهري كوچك فرماندار مي‌شود. در همين زمان فرمان كشف حجاب از سوي رضاخان صادر مي‌شود و او موظف به اجراي اين فرمان است اما...

سريال كلاه پهلوي از پروژه‌هاي عظيم و تاريخي شبكه اول سيماست و بازيگراني چون «داريوش كاردان»، «داريوش فرهنگ»، «كاظم افرندنيا»،«شقايق فراهاني»، «امين حيايي»، «اميرعلي دانايي»، «صالح ميرزا آقايي»، «رضا فياضي»، «جمشيد شاه محمدي»، «ماه چهره خليلي»، «بهاره افشار»، «گوهر خيرانديش»، «نگين محسني»و «آناهيتا همتي» در آن بازي كرده‌اند.

ضياءالدين دري آخرين بار با سريال كيف انگليسي به شبكه اول سيما آمده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض بابويهي: برخي صحنه‌هاي تله‌فيلم «پل» دوباره فيلمبرداري شد

كارگردان تله‌فيلم «پل» گفت: متأسفانه به علت خرابي برخي از تصاوير اين تله‌فيلم، مجبور شديم دوباره تعدادي از سكانس ها را با حضور بازيگران اصلي و در همان لوكيشن‌هاي قبلي تصويربرداري كنيم.

به نقل از سايت خبري سيما فيلم، عباس بابويهي، كارگردان «پل» در تشريح علت طولاني شدن زمان توليد اين تله‌فيلم و وضعيت تصاويري كه با تصويربردار قبلي اين پروژه گرفته شده بود، اظهار داشت:« تصاويري كه بلااستفاده شده به علت اشكالات فني از قبيل عدم فوكوس در حركت و لغزش به خاطر عدم استفاده صحيح از دوربين است كه برخي از اين تصاوير داراي گره‌هاي تصويري (گين) بودند و متاسفانه نتوانستيم از آنها استفاده بكنيم.

وي در ادامه افزود: در اين مرحله از آقاي حسن سلطاني به عنوان تصويربردار دعوت به همكاري كرديم.
    بابويهي با اعلام وضعيت پيش آمده، گفت: براي جبران تصاويري كه خراب شده است، مجبور شديم با تشكيل گروه توليد، حدود ده روز، پيش توليد داشته باشيم تا سه روز تصويربرداري را تكرار كنيم.

تله فيلم «پل» به كارگرداني عباس بابويهي به مرحله ساخت موسيقي و صداگذاري رسيده است.

اين تله فيلم چندي قبل در مركز سيما فيلم جلوي دوربين رفت و پس از آن نيز توسط سهراب ميرسپاسي به مرحله تدوين رسيد.

در تله فيلم «پل» با فراخواندن گروه بازيگران (حبيب اسماعيلي، اكبر سنگي، پاشا رستمي، نرگس محمدي، شهره نيكنام وتعدادي ديگر)، برخي از فصل هاي اين تله فيلم دوباره جلوي دوربين رفته است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض در شوراي قرآني مركز سيمافيلم؛ «علاءالدين رحيمي» با محوريت مذهبي «آلاله‌اي در برهوت» را نوشت

فيلمنامه «آلاله اي در برهوت» با محوريت مذهبي توسط «علاءالدين رحيمي» در شوراي قرآني مركز سيما فيلم به رشته تحرير در آمده است.

به نقل از سايت خبري سيما فيلم، بنابراعلام علاءالدين رحيمي نويسنده اين فيلمنامه، «آلاله اي در برهوت» براساس پژوهش هاي تورات و منابع ايراني درباره ميلاد و بعثت رسول اكرم (ص) نوشته شده است.

بنا بر اين گزارش، اين فيلمنامه پس از پايان تحقيقات و نگارش جهت بررسي و تصويب نهايي به مركز سيما فيلم ارائه شده است.

علاءالدين رحيمي پيش از اين در مقام نويسنده، فيلمنامه سينمايي «چاووش» را در سال 1369 براي ساموئل خاچيكيان نوشته بود. اين اثر سينمايي كه با محوريت مذهبي جلوي دوربين رفت، از اين نظر تنها فيلم كارگرداني بود كه طي سال ها فعاليتش در سينما با سبك دلهره، جنايي و ترس شناخته مي‌شد.

ساموئل خاچيكيان فيلمنامه «چاووش» را با موضوع داستان يك شكارچي كه قصد فروش شكارش را دارد تا به زيارت امام رضا(ع) برود، جلوي دوربين برده بود.

فيلمنامه تله فيلم «آلاله اي در برهوت» از طرف شوراي قرآني جهت بررسي به شوراي تخصصي سيما فيلم ارائه شده است.

اين فيلمنامه نويس فيلمنامه تله فيلم «اصحاب اخدود» را نيز در شوراي قرآني سيما فيلم در مرحله بررسي و تصويب دارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض نادر مقدس «دست عشق» را در احمدآباد مستوفي كليد مي‌زند

فيلم تلويزيوني «دست عشق» به كارگرداني نادر مقدس در احمدآباد مستوفي كليد مي‌خورد.

فيلم تلويزيوني «دست عشق» در حال حاضر مراحل پيش توليد خود را سپري مي‌كند و به زودي در احمدآباد مستوفي كه لوكيشن اصلي كار محسوب مي‌شود، كليد خواهد خورد.

بنابراين گزارش، داستان تله‌فيلم «دست عشق» درباره خواهر و برادري است كه پدرشان به دليل اتفاق ناخواسته‌اي كه برايش رخ داده در زندان است و آزادي او مستلزم پرداخت ديه است. آنها تلاش مي‌كنند او را آزاد كنند. در اين راه مردم ده، همه با هم همراه مي‌شوند اما ...

تله فيلم «دست عشق» را «نادر مقدس» بر اساس فيلمنامه‌ايي كه خود او با همكاري «افسانه منادي» و «داريوش ياري» نگاشته است كارگرداني مي‌كند.

اين تله‌فيلم براي پخش از شبكه اول سيما ساخته مي‌شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض محمود صائمين انيميشن «نذر ناب» را آماده نمايش كرد

«نذر ناب» عنوان انيميشن سينمايي است كه به كارگرداني «محمود صائمين» و تهيه كنندگي مركز صبا آماده نمايش شده است.

به نقل از روابط عمومي مركز صبا، مبناي داستان اين انيميشن بر اساس نوشته نويسنده هنرمندي بنام مرتضي گلياري از كرمانشاه خلق و نگارش شده است.

بنا بر اين گزارش، اين فيلم داستاني انيميشني ظرف مدت يك سال با تكنيك تركيبي دوبعدي و سه بعدي ساخته شده است و طراحي اول پروژه توسط علي پور مرادي شكل گرفت. سوپروايزر انيماتورها رسول شيري بود كه امين ساكي، سعيد حسني، علي پور مرادي، حميد طالع امجد، ياسر عابدي، سارا كاظمي نژاد، فاطمه زندي، سهيلا عتيقيان، امين فرجادي كوشا، جواد رهبر، مليحه محققي و بسياري از هنرمندان خوب همداني او را ياري دادند.

امور فني اين پروژه، در زمينه فضاسازي سه بعدي سعيد خليلي و دستيارش جواد سهرابي، در بخش كامپيوتر، مصطفي صائمين ، مسعود هادئي، اميد رضايي، علي كاظمي نژاد، در بخش صدا نادر عليمرداني و در بخش دوبله،با مديريت شوكت حجت شكل گرفته است و موسيقي متن فيلم توسط كمال مدني ساخته شده است

دستيار كارگردان اين پروژه علي پورمرادي و الناز كاظمي و تهيه كننده وكارگردان آن محمود صائمين بوده‌اند.

در داستان «نذر ناب» آمده است: جوان ايراني مي‌خواست نذر مادرش را استجابت نمايد راهي سرزمين اعراب مي‌شود، هرچند در ابتداي سفرش از ترس مردم ناشناس و خطرات سفر به سرزميني ناآشنا بر اندامش لرزه‌اي افتاده بود اما نمي‌دانست كه اين راه چراغي فروزان خواهد شد كه ترس‌هاي بزرگ‌تر و مهيب‌تر را در دل خويش حل كند و ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •