دوست عزیز
من جایزه بهترین بازی سال از نظر معتبر ترین رسانه بازی های کامپیو تری یعنی gamespot رو گفتم
همون جوایز
gamespot gaming awards
که انتهای هر سال بر گزار میشه و بهترین و بدترین یا همون the best و the worst انتخاب میشن
دوست عزیز
من جایزه بهترین بازی سال از نظر معتبر ترین رسانه بازی های کامپیو تری یعنی gamespot رو گفتم
همون جوایز
gamespot gaming awards
که انتهای هر سال بر گزار میشه و بهترین و بدترین یا همون the best و the worst انتخاب میشن
باکس شات بازی
شمال امریکا
![]()
هنوز سیستم مورد نیاز بازی اعلام نشده ؟
سیستم مورد نیاز تقریبا همون سیستمیه که cod 4 رو اجرا میکنههنوز سیستم مورد نیاز بازی اعلام نشده ؟
با گرافیک 8500 و 512 و رم 2 گیگ و cpu2.8 میتونم بازی کنم؟
مطمئنی؟؟!!
چون توی این یکی گرافیک پیشرفت کرده
مراحل و لوکیشن ها هم وسیع تر شدن
تقریبا مطمئنممطمئنی؟؟!!
چون توی این یکی گرافیک پیشرفت کرده
مراحل و لوکیشن ها هم وسیع تر شدن
خب ببین کلا موتور بازی قدری آپدیت شده و امکانات جدیدی بهش اضافه شده ولی دلیل نمیشه که خیلی سنگین تر از cod 4 باشه
همون موقعی که cod4 اومد و یا داشت ساخته میشد cod 5 یعنی همین بازی هم داشت با این موتور ساخته میشد
اگه می خواید ببینید سیستمتون می تونه این بازی رو اجرا کنه یا نه !!! به لینک زیر برید ! ترجیحا از IE استفاده کنید و JAVA هم فعال باشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گرافیک های سری 8 100% اجرا می نه گرافیک 7600 هم اجرا می کنه ولی پایین ترو نمی دونم!!!!!!!
شاید 7300 هم اجرا کنه ولی باید گرافیکشو بکشی پایین
یه سایتی اینو زده واسه سیستم »
* CPU: AMD 64 3200+ / Intel Pentium 4 3.0GHz +
* Memory: 512MB (XP) or 1GB (Vista)
* HD Space: 8GB
* Graphical Card: Nvidia 6600GT/ATI Radeon 1600XT or higher (Shader 3.0 or better) with 256MB memory
اینم لینک سایت »
حالا نمیدونم درست باشه یا نه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)