بايد فونتي رو پيدا كني كه فارسي داشته باشه و تاثيري روي فونت انگليسي نذاره !!!
انگليسي همون اورجينال باقي بمونه به درصــد زياد هستش اگه سرچ كنـــي
موفق باشيد!![]()
بايد فونتي رو پيدا كني كه فارسي داشته باشه و تاثيري روي فونت انگليسي نذاره !!!
انگليسي همون اورجينال باقي بمونه به درصــد زياد هستش اگه سرچ كنـــي
موفق باشيد!![]()
فکر نکنم باشه
میشه توضیح بدی
شما قبلا دیدی؟
من تو يه سايتي توضيحي خوندم كه نوشته بود اين فونت فقط فونت فارسي رو تغيير ميده انگليسي تغيير نميكنه و ميتوني سايزش رو هم بالا ببري براي اونايي كه با فونت ريز مشكل دارن همينو نوشته بود دقيقا ولي يادمم نمياد كدوم سايـــت بـــود
هيچ چيــــز ناممكن نيســـت دوســـت من
موفق باشيد!![]()
mamnon barname jalebi hastesh ama nemidonam chera ro nokia2120 nasb nemishee?
سلام دوستان من با یه مشکلی رو به رو شدم یه فونتی ریختم هر کاری می کنم پاک نمی شه لطفا راهنمایی کنید
اقا من وقتی فونت ریختم
بعضی از بازیام فونتشون فوق العاده کوچیک شدنو
اصلا معلوم نیستن
لطفا راهنمایی کنید؟
ببخشید که این تاپیک نسبتا قدیمی رو دوباره بالا میارم،ولی جای بهتری برای پرسیدن این سوال پیدا نکردم:
اگه من بخوام برای گوشیم یه فونت بسازم که ترکیب دو تا فونت دیگه(مثلا Comic Sans انگلیسی و Andalus فارسی) باشه چطور میتونم این کارو بکنم؟
به نام حق
دوستان مشکل این برنامه با 8 گیگ ها خیلی وقته حل شده! ولی من دیدم که توی پست اول به این موضوع اشاره نشده . من ورژن جدید و اصلاح شده این برنامه رو به نقل ازSadeghi عزیز از سایت موبایلستان اینجا میذارم. خودم با N95 8GB تست کردم و به خوبی کار میکنه:
FontRouter LT Build 2007/11/09 Mod 2008/10/17 By ParsPDA برنامه اي براي تغيير فونت گوشي
آيا تابحال شده كه از ظاهر گوشي خودتون خسته شده باشيد؟ چيكار كرديد؟ حتما اولين چيزي كه انجام داديد تم گوشي رو عوض كرديد ولي يه كار ديگه هم در چنين مواردي ميشه انجام داد اونم عوض كردن فونت گوشي
به اين تصاوير نگاه كنيد
![]()
به نظرتون با تغيير فونت گوشي ظاهر گوشي خيلي دلنشين تر نميشه؟
خوب اين برنامه اي كه تو اين تاپيك هست يه برنامه قديمي هست كه ورژن اولشو من تو سايت گذاشتم و بعد از مدتي فريد عزيز زحمت كشيدند و ورژن جديدش رو كه اشكالات قبلي رو حل كرده بود گذاشتند ولي همانطور كه ميدونيد مشكل اصلي اين برنامه اين بود كه اگه برنامه تو يه گوشي نصب ميشد ديگه اون گوشي به حالت Data Transfer يا Mass Storage نميرفت كه اين عيب باعث ميشد بعضي از دوستان از نصب اين برنامه منصرف بشن مخصوصا كاربراني كه گوشيشون مموري كارت نداشت مثل N95 هشت گيگ يا N81 هشت گيگ
حالا كاري كه من انجام دادم اين بود
# رفع مشكل نرفتن گوشي به حالت Data Transfer يا Mass Storage
# نصب اتوماتيك برنامه بدون نياز به انتخاب محل نصب برنامه
نحوه استفاده از برنامه و تغيير فونت گوشي:
اگه از روش هك استفاده نميكنيد اول برنامه رو ساين كنيد.بعد برنامه رو نصب كنيد كه از شما محل نصب برنامه سوال نخواهد كرد.يه فونت پيش فرض بنابه سليقه خودم تو برنامه گذاشتم
بعد از نصب برنامه كافيه گوشي رو خاموش روشن كنيد و .... بقيش رو خودتون ميبينيد
نحوه تغيير فونت:(آموزش با برنامه Xplore انجام گرفته است)
هر وقت خواستيد فونت رو عوض كنيد و فونت ديگري تو گوشي داشته باشيد بايد اين كار رو انجام بديد.
فايل ضميمه دوم رو دانلود كنيد.تو كامپيوتر بعد از خارج كردن فايل از حالت زيپ اونو باز كنيد.به حالت متني براتون باز خواهد شد .
يه چيزي شبيه اين خواهيد ديد
اين به اين معني هست كه برنامه غير فعال است.خوب براي اينكه ما بتونيم فونت جديدي رو جايگزين كنيم بايد اول برنامه FontRouter رو غير فعال كنيم.پس فايل FontRouter.ini رو كه همين الان تو كامپيوترتون بازش كرديد رو كپي كنيد و بريزيد تو گوشي و تو مسيرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اين عبارت توجه كنيد
Enable=0
ون قبلا يه فايل با اين نام تو گوشي بود به شما اين رو گوشزد ميكنه كه شما بايد فايل رو رونويسي كنيد(OverWrite).C:\Data\Fonts\
حالا گوشي رو خاموش روشن كنيد.خواهيد ديد كه گوشي با فونت خودش بالا اومده.حالا با Xplore باز بريد مسير
و فونتي با نام iman22.ttf هست كه بايد اونو حذف كنيد و فونت خودتون رو جاگزينش بكنيد.لازم به ذكر است فونتي كه جايگزين ميكنيد ميتونه هر نامي داشته باشه.حالا بايد دوباره برنامه رو فعال كنيد.گزينه Enable=0 كه يادتون هست؟!! فايل FontRouter.ini رو دوباره تو كامپيوتر باز كنيد و مقدار 0 رو در Enable=0 به 1 تغيير بديد.يعني بايد اينطوري بشه Enable=1C:\Data\Fonts\
حالا اين فايل رو ذخيره كنيد و اونو منتقل كنيد تو گوشي و در مسير
و گوشي رو خاموش روشن كنيد.C:\Data\Fonts\
هر بار كه خواستيد فونت رو عوض كنيد بايد فايل FontRouter.ini رو تو كامپيوتر باز كنيد و مقدار Enable رو برابر صفر قرار بديد و فايل رو بعد از ذخيره كردن منتقل كنيد در مسير مربوطه و گوشي رو خاموش روشن كنيد و بعد فونت خودتون رو در محل ياد شده كپي كنيد و بعد دوباره فايل FontRouter.ini رو تو كامپيوتر باز كنيد و مقدار Enable رو به يك تغيير بديد و كپي كنيد تو مسير مربوطه و گوشي رو خاموش روشن كنيد.
اين برنامه يه كاره ديگه هم ميكنه كه خيلي ميتونه مفيد باشه براي بعضي دوستان.با اين برنامه ميتونيد اندازه فونت گوشي رو تا هر اندازه اي كه خواستيد بزرگ كنيد.اگه يكي چشمش خداي ناكرده ضعيف باشه ميتونه فونت رو بزرگ كنه تا نوشته ها رو بهتر ببينه
روش كار:
فايل FontRouter.ini رو تو كامپيوتر باز كنيد.مقدار ZoomRatio=100 رو پيدا كنيد.اگه مقدار رو از 100 بيشتر كنيد فونت بزرگتر ميشه.يادتون باشه مقدار رو 5 تا 5 تا بيشتر كنيد.مثلا 115 يا 120 يا بيشتر(يه وقت بيش از 150 نكنيد كه خيلي خنده دار ميشه).هر مقداري رو كه انتخاب كرديد فايل رو ذخيره كنيد و منتقل كنيد به محل مربوطه در گوشي و بعد گوشي رو خاموش روشن كنيد
نكته خيلي مهم :
اين برنامه با برخي گوشي ها ناسازگاري داره و دلايلش هم ممكنه برنامه هاي نصب شده در گوشي و يا جديد بودن خود گوشي باشه.ناسازگاري به اين نحو است كه برنامه رو نصب ميكنيد و بعد از خاموش روشن كردن گوشي بالا نمياد و ممكنه شما مجبور بشيد حافظه داخلي گوشي رو فرمت كنيد تا گوشي بالا بياد.البته اگه برنامه با گوشيتون مشكل داشت اول مموري كارت رو خارج كنيد و گوشي رو روشن كنيد اگه باز بالا نيومد مجبور هستيد حافظه داخلي گوشي رو فرمت كنيد.اينو گفتم تا دوستان خداي ناكرده از من دلخور نشن
اين برنامه در گوشي هاي مختلفي تست شده ولي اين ورژني رو كه من اينجا گذاشتم در گوشي هاي 6120 و N82 توسط خودم و در گوشي N95 هشت گيگ توسط جناب pgghamkhar تست شده است.
از فريد عزيز و سام و ايمان و pgghamkhar و ساير دوستان كه خيلي زيادند بابت كمكشون ممنونم
و به نقل از Symbianعزیز:
توضیحات که ماشاا... کامل و مفید بود. اما با اجازه من یه نکته رو که از سبحان شنیدم اضافه کنم.
اکثر ما N95 8gb دارها به بالا نیومدن گوشی بعد از نصب این برنامه، چه پس از ریختن و چه پیش از ریختم فونت عادت داریم. نمونه اش گوشی خودم که یه بار نشد بعد از نصب این برنامه بالا بیاد.
و مسلما نمی ارزه تمام برنامه ها با یه فرمت ساده و برای یه فونت پاک بشن.
برای اینکه این موضوع حل بشه، مخصوصا 8gb داران گوشی را به کامپیوتر فقط و فقط در حالت PC Suite وصل کنید. سپس فونت مورد نظر و فایل ini مربوطه را همونطوری که صادقی جان گفتن ، در مسیر زیر Copy-Paste کنید :
Data\Fonts
از نظر علمی نمی دونم چرا این روش مشکلی ایجاد نمی کنه و ریختن فونت با xplore یا حتی در حالت Data transfer ، باعث بالا نیومدن گوشی میشه. اما من همیشه با این روش فونت ها رو بدون مشکل تغییر میدم.
و دوباره به نقل از Sadeghi عزیز :
خوب لازم به ذكر هست چون خودم يك هفته الاف همين موضوع بودم خدمتتون عرض كنم كه اگه فونت گوشيتون عوض نشد احتمالا هنوز گوشي داره از يه فونتي تو فون مموري استفاده ميكنه.تو گوشي من تو مسير C:\resource\fonts چند تا فونت ناقلا بودند كه بايد دستي پاكشون ميكردم ولي چون گوشي داره ازش استفاده ميكنه نميتوني حذف كني.پس بايد اسم همون پوشه رو از fonts به مثلا font تغيير بدي بعد فونت ها رو پاك كني و بعد دوباره اسم پوشه رو درست كني.بعد بدون اينكه از Xplore خارج بشي گوشي رو خاموش روشن كني
امیدوارم تکراری نباشه!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
قصه حسين كرد شبستري تعريف مي كني ؟
من ان 95 8 گيگ دارم و از اين برنامه استفاده مي كنم
فريمورم هم آپديت شده است
فقط يه فايل پچ داره كه بايد در كنارش نصب بشه و به راحتي كار ميكنه
آقا هیچ کدوم از این برنامه ها واسه من جواب نداد لطفا کمک کنید.Nokia N79
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)