آقا چک کنین اگه رو دایموند درست کار کرد پیش من شیرینی دارین !![]()
آقا چک کنین اگه رو دایموند درست کار کرد پیش من شیرینی دارین !![]()
سلام دوست عزیز
1 - از ترجمه کاملی که برای نصب FJE Diamond انجام دادی بسیار ممنونم
2- بجای جادو جمبلهای مورد اشاره ، صرفا میتونی نسخه VGA FJE (فایل شماره 2) را مثل آقا نصب کنی و بعد با کمک برنامه و دستور لینک زیر اونو و هر FJE که دلت خواست رو رجیستر کنی(البته هميشه براي همه FJE ها درست كار نميكنه:
fje crack:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته بايد اول عضو سايتش بشيد)
3- روش مورد اشاره شما چند مشکل زیر رو داره:
الف- exclude درست کار نمیکنه
ب- به دلیل الف ، بسیاری از برنامه های QVGA با این عربایزر مشکل دارند (مثل مث تبلت، رگ ادیتور ...)
پ- بدتر از همه اینکه در برخی از برنامه ها موقع انجام تنظیمات و باز کردن منو و مشابه اون فونت های لاتین به هم میریزه
ت- و بلاخره اینکه اگه می خواهی فقط اس ام اس بازی کنی ، روش پیشنهادی شما (البته با توجه به نکته 2) بهترین عربایزر رو میده
ث - در انتها در حال حاضر امن ترین عربایز، نسخه Version_6.1_Build_26.03.08 است که دقیقا بر عکس بند 3 عمل می کنه و با وجود جداجدا بودن اس ام اس در تاچ فلو (خلاصه اس ام اس ها) ولی پیام را که باز میکنی همه چیز از جمله تایپ کاملا درست میشه
ث - اگه نسخه کامل FJE برای دیاموند پیدا کردی ما رو هم ندا بده
باز هم از زحمتت ممنونم
Last edited by tutunchi; 26-07-2008 at 17:38.
آحه من فایل هاش و ندارم امتحان کنم
لینک مشکل دراه یه بار امتحان کن
راستی از کد استفاده کن که لینک اینقدر شلوغ نشه
دقت شود که دقیقا طبق مراحلی که در فایل راهنما ذکر شده ، نرم افزارها را نصب نمایید.
مجموع حجم فایل های دریافتی : 3.5 مگا بایت
پسورد فایل ها : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی نوشتی نرم افزار های اختصاصی دایموند کلیک کنید به نظرت کجا باید کلیک کنیم:-؟
سلام
ببخشید من بجای اینکه اول fje w6.0 و نصب کنم اول jfe w.61 رو نصب کردم ا[ه فکر کردم منظور از w6.1 برای ویندوز موبایل .1 ععع.
الان چیکار کنم. خودشم تو خود گوشی نصب کردم نمی تونم uninstall کنم
حاجي من شرمندم هرچي آدرس هاي كه دادي رو باز ميكنم سايت پرشين گيگباز ميشه ميشه جاي ديگه up كوني كه بشه دان كرد مرسي.
Last edited by senator_k810; 27-07-2008 at 17:16.
دوست عزیز فقط روی آدرس های داخل کروشه کلیک کن مثلا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددیگه همشو یه بار گذاشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
عزیزم فکر کردم شاید تبلیغ بشه
اما در حد یه کمک دوستانه :
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)