با تشکر از شما دوست عزیز من با این روش جواب گرفتم
آسان ترین راه هک با هر فیرمور و مدل (متد HelloCarbide):
Drakkarious 3.01 FP2 & FP1 & PreFP1 Install unsigned Files
با تشکر از شما دوست عزیز من با این روش جواب گرفتم
سلام اتفاقا من قبل از نصب یه بار از طریقه گوشی فرمت کردم
N95 8GIG
پسرم مگه انگيج براي خودش بخش نداره؟ پس چرا اينجا مطرح ميكني؟
ارور میده گوشیم 5500 و با روش binpda هکش کردم همه مراحل رو هم درست رفتم ولی بازم ارور expired certificate میده
لگند جان من قبلا انگیج رو نصب کردم ولی به یه علتی گوشیمو ریست کردم و به جای سیک من از روش هالو رفتم ولی وقتی که میخوام انگیج رو نصب کنم حدود یکی دو ساعت طول میکشه و بعد گوشیم بالا نمیاد حالا میخوام بپرسم که چی کار کنم حالا سیک من رو نصب کردم باید چی کار کنم ؟ من معتادم به انگیج دارم میمیرم ...
![]()
با روش
برو.
جوابشو بده.
خب عزيزم هر گوشي روش خودشو داره....با Hellocarbide هم ميشه...ولي سكمن خيلي كار باهاش راحت تره...
من فایل مربوطه برای ساین کردنو دانلود کردم ( SignSIS-GUI، فایل cert و key رو وارد کردم و input و output رو مشخص کردم که یه برنامه ساین شد اما موقع نصب تو موبایل بازم همون ارورو میده که نمی تونم نصب کنم ، به غیر از اون دیگه هیچ برنامه دیگه ای نتونستم ساین کنم چون موقع ساین ارور میده
در ضمن 2 تا فایلی که تو فایل ---- هست (برای ساین روی موبایل و تو کامپیوتر) ، اون فایلی که برای سای کردن برنامه روی موبایه تو موبایل نصب نمیشه چون همون ارورو میده و فایل دومی که مربوط به کامپیوتر هست (rootsign.exe) هیچ برنامه ایو ساین نمی کنه و ارور میده ، مشکل چیه ازتون می خوام راهنماییم کنید.
برای ساین کردن لازمه که برنامه Binpda Security Manager رو نصب کنم؟؟؟؟
شما از روش جدید:
هک کنید و ادامه ماجرا.
تو پست اول کامل توضیح داده شده.
مشکلی بود من در خدمتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)