این هم یه برنامه ی جالب برای تغییر دادن منوی بازی که مثلا منوی اصلی رو می کنه مثل Customization Shop !
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یه برنامه ی جالب برای تغییر دادن منوی بازی که مثلا منوی اصلی رو می کنه مثل Customization Shop !
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها راهی سراغ ندارین که بشه انلاین هم بازی کرد؟!؟
بچه ها یه مشکل اساسی گیر کردم وقتی با جناب razor مسابقه میدیم یه دفعه ماشین از کار می افته و بعدش ماشین از دست می دم اینجا باید چه کار کرنم اصلا روال بازی هستش که ماشنیم اینجا از دست بدم یا نه باید اگه ماشینم دوست دارم شکستش بدم و بگین چه طور؟!!!!!!! آخه ماشنیم یه جای به خصوص که می رسه مثل اینکه انجینش از کار می افته و........ لطفا کمک کنید مرسی
یا علی
ترنادو جان این جزء روال بازی هست.نوشته شده توسط tornado2800
چرخ ماشینت پنچر میشه. اول بازی razor اینجوری با نامردی ماشینت رو صاحب میشه و با اون تو لیست اول میشه و همه رو شکست میده. حالا تو باید با همه افراد تو لیست(blacklist 15) مسابقه بدی تا برسی به razor و ماشینت رو پس بگیری.
بچه ها این سیو هایی که گذاشتین کجا و چه طوری اونو توی بازی فراخوانی کنیم؟
توی My Documents فولدر NFS Most Wanted کپی کنید . توی بازی هم فکر کنم از توی آپشن بازی بشه لود کرد .
البته نه . نیاز به لود نداره ! چون خودش اول بازی لود میکنه . ( اگه خودت از بازی سیو داری از اون ها رو بک آپ بگیر )
من کنار سیو خودم در همین پوشه می زارم این سیو و می رم توی منو load می زنم ولی فقط سیو گیم خودم هستش
فقط یک فایل سیو بازی . یکی خودت رو از اونجا بر دار . یک جای دیگه کات کن . باید درست بشه .
کسی که سیو های BlackList 2 رو داره؟
من کامپیوترم ویروسی شده بود و فایل های سیوم از دست رفت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)