تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 59 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 583

نام تاپيک: تمامی سوالات و مباحث در مورد Nintendo Wii (فقط در اینجا)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بزرگترین خاصیت Wii قیمت ارزونش هست، طوری که قیمت خیابونی Wii تقریباً 150-100$ هست؛ ولی تو ایران با این قیمت های فضایی، به نظر من اصلاً ارزش خرید نداره.
    Last edited by milky way; 07-07-2009 at 13:03.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اره دوست عزیز قیمتش من نمیدونم چرا اینجا اینجوری هست کسی دلیلش رو میدونه ؟
    ولی مثل اینکه قیمت های ریجن جی خیلی ارزون تر از ریجن های دیگه هست !!! و اینکه خوب سال 2009 بازی های عالی برای وی اومد که نمیشه ازش گذشت دیگه(من نمیدونم چرا محصولاتی که همیشه پرفروش ترینا هستند تو ایران اینقدر گرون هستند مثلا تمام
    محصولات اپل یا همین وی و ...)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

تولید کننده و تهیه کننده ارشد عنوان Assassin’s Creed خانم Jade Raymond اعلام کرد عنوان Assassin’s Creed با تغییرات کلی در گیم پلی اجرا این بازی بر روی Wii شدنی میشود.

دقیقا همانند نسخه بازی..

و کاملا مشخص که : the Wii hasn’t got the same power as the 360

او اشاره داشت به اینکه پس از انتشار این عنوان بر روی IP کار خواهد کرد!
    یعنی بازی رو در وی خواهیم دید ؟ باید منتظر بود و دید چون سال 2009 و سال 2010 سال بازی برای وی هست!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه artoor32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض درخواست كمك و راهنمايي در بازي RESIDENT EVIL THE UMBRELLA CHONICLES

سلام.دوستان من بازي RESIDENT EVIL THE UMBRELLA CHONICLES رو با شبيه ساز روي PC بازي مي كنم , الان در مرحله اي هستم كه جيل و كرس جلوي يك دستگاه كنترل ميرن , ولي همينطوري جلوي دستگاه واي ميسن!! دوستاني كه با كنسول ويي بازي كردن لطفا راهنمايي كنن كه ببينم ايا مشكل از شبيه ساز هست يا بايد اونجا كاري انجام بدم؟؟

در شبيه ساز هم با استفاده از سيو زير دوستان اگه بازي مي كنن يه تست بزنن.مرسي.

اين از لينك دانلود شبيه ساز Dolphin Gamecube/Wii Emulator

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اينم از سيو ها كه بايد در پوشه USER و بعد پوشه WII كپي بشه.

کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

سلام دوستان الان زنگ زدم نکست جن
    می گفت wii ریجن j داشتن که مولتی شده بوده با منوی انگلیسی که می گفت قیمتش 310000 تومنه
    می گفت خودشون تست نکرده بودن ولی یه سری از مشتری ها گفته بودن که بازیهای pal و uc رو هم می تونه اجرا کنه
    می گفت الان مشکل اصلی wii بازیهاشه که کمیابه
    حالا یه سوال
    ایکس باکس 360 بهترین ریجنش ریجن پاله چون که بازیهاش بیشتره
    الان wii بازی های کدوم ریجنش بیشتره؟
    در کل توی این تهران بزرگ این چندتا عناوین اختصاصی wii که ما می خوایم جایی پیدا نمی شه که بفروشه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام.دوستان من بازي RESIDENT EVIL THE UMBRELLA CHONICLES رو با شبيه ساز روي PC بازي مي كنم , الان در مرحله اي هستم كه جيل و كرس جلوي يك دستگاه كنترل ميرن , ولي همينطوري جلوي دستگاه واي ميسن!! دوستاني كه با كنسول ويي بازي كردن لطفا راهنمايي كنن كه ببينم ايا مشكل از شبيه ساز هست يا بايد اونجا كاري انجام بدم؟؟

در شبيه ساز هم با استفاده از سيو زير دوستان اگه بازي مي كنن يه تست بزنن.مرسي.

اين از لينك دانلود شبيه ساز Dolphin Gamecube/Wii Emulator

کد:
    اينم از سيو ها كه بايد در پوشه USER و بعد پوشه WII كپي بشه.

کد:

ارتور جان این شبیه ساز چه جوریاست بدون مشکل ایجاد میکنه بعد همه بازی هارو اجرا میکننه ؟ و اینکه گرافیکم همون گرافیک وی هست دیگه ؟ راستی شبیه سازی چیزی برا 360 نیست ؟ این باشه که عالی میشه !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه artoor32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

12

ارتور جان این شبیه ساز چه جوریاست بدون مشکل ایجاد میکنه بعد همه بازی هارو اجرا میکننه ؟ و اینکه گرافیکم همون گرافیک وی هست دیگه ؟ راستی شبیه سازی چیزی برا 360 نیست ؟ این باشه که عالی میشه !!!
    بدون مشكل كه نه هنوز اولاشه.ولي بد نيست.داره حسابي روش كار ميشه و پيشرفت خوبي داشته.تا چند وقت ديگه (شايد 1سال) تكميله.گرافيكشم اره همون گرافيك ويي هست.ولي سيستمت بايد قوي باشه.الان با اين سيستم من (در امضا) خوب جواب ميده.پيشنهاد ميكنم كه دوستان با اين حساب ديگه ويي نخرن.
    اينم ليست يه تعداد از بازي هايي كه فعلا ميتونه اجرا كنه:

کد:
    ولي بازي هاي بيشتري رو هم اجرا ميكنه كه همشون در ليست بالا قيد نشده.

اينم تاپيكش :
    کد:
    همين ويي رو هم يتونن كامل كنن از سرشون زياده.هنوز برا xbox1 هم شبيه ساز كاملي نيومده.ولي ويي چون سيستمش شبيه گيم كيوب بود و فقط گرافيك بازي هاش بهتر شده بود به راحتي هك شد.

كسي اينجا RESIDENT EVIL THE UMBRELLA CHONICLES رو بازي نكرده و نبرده آخر كه به من كمك كنه؟؟؟
    Last edited by artoor32; 11-07-2009 at 21:42.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

والا سیستم من پایین تر 8600 2 گیگ رم پردازشگر 2.14 گیگاهرتز !!! باید عوض کنم ولی حالا نه !!!

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

بدون مشكل كه نه هنوز اولاشه.ولي بد نيست.داره حسابي روش كار ميشه و پيشرفت خوبي داشته.تا چند وقت ديگه (شايد 1سال) تكميله.گرافيكشم اره همون گرافيك ويي هست.ولي سيستمت بايد قوي باشه.الان با اين سيستم من (در امضا) خوب جواب ميده.پيشنهاد ميكنم كه دوستان با اين حساب ديگه ويي نخرن.
    مطمئنا شبيه ساز هيچ وقت نمي تونه مثل كنسول اصلي عمل كنه ، هيچ وقت اون لذتي كه كنترل وي بهتون مي ده يه شبيه ساز بهتون نمي ده همچنين يه سري چيزاي گرافيكي هست كه نيازمند سخت افزار خاصيه ! كه فقط تو كنسول تعبيه شده در نتيجه از نظر گرافيكي هم مطمئنا بين اون چيزي كه تو شبيه سازها مي بينيد با اون چيزي كه كنسول بهتون مي ده فرق هايي وجود داره ...

رو هوا اين حرف رو نزدم يكي دو تا بازي كه شبيه ساز مي تونست اجرا كنه رو با خود كنسول مقايسه كردم ! اين مطالبي كه بالا گفتم در مورد شبيه ساز همه كنسول هاي بالاي پلي استيشن صدق مي كنه !

10. 2 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

مطمئنا شبيه ساز هيچ وقت نمي تونه مثل كنسول اصلي عمل كنه ، هيچ وقت اون لذتي كه كنترل وي بهتون مي ده يه شبيه ساز بهتون نمي ده همچنين يه سري چيزاي گرافيكي هست كه نيازمند سخت افزار خاصيه ! كه فقط تو كنسول تعبيه شده در نتيجه از نظر گرافيكي هم مطمئنا بين اون چيزي كه تو شبيه سازها مي بينيد با اون چيزي كه كنسول بهتون مي ده فرق هايي وجود داره ...

رو هوا اين حرف رو نزدم يكي دو تا بازي كه شبيه ساز مي تونست اجرا كنه رو با خود كنسول مقايسه كردم ! اين مطالبي كه بالا گفتم در مورد شبيه ساز همه كنسول هاي بالاي پلي استيشن صدق مي كنه !
    100 درصد و بدون شک تایید میشه
    لذتی رو که آدم از بازی کردن با یه کنسول می بره هیچ وقت قابل مقایسه با یه شبیه ساز نیست
    شک نکنید!

12. این کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •