سلام
من شاغل هستم ( از شنبه تا چهارشنبه ) !!!
میخواستم یه آموزشگاه خوب معرفی کنید که آخر هفته ها کلاس داشته باشد
سلام
من شاغل هستم ( از شنبه تا چهارشنبه ) !!!
میخواستم یه آموزشگاه خوب معرفی کنید که آخر هفته ها کلاس داشته باشد
سلام بچه ها
من سفیر میرم و راضی هستم اما میخوام بدونم کار موسساتی چون کیش و کانون زبان چجوریه؟؟؟ممنون
البته یادمون باشه برای یادگیری زبان مهم تر از آموزشگاه تمرین های زیادی اسن که زبان آموز باید انجام بده و آموزشگاه به تنهایی معجزه نمی کنه!
در مورد آموزشگاه ها زیاد تبادل نظر شده...
به قطعیت و یقین نمیشه بهترین آموزشگاه را نام برد...
موسسات، سفیر، کیش، کانون زبان، و در کنارشون هرمس، موسسات به نام تری هستند.
و فکر میکنم هر چهار آموزشگاهی که نام بردم، برای آخر هفته های کلاس خاص خودشون را دارن...
از طرفی در هر اموزشگاهی، اساتید خوب و بد ، و آنهایی که با سلیقه ی ما جور در میان و گاه جور در نمیان هستند...
بنابراین برای آموزشگاه ها زیاد وسواس به خرج ندید...
به شخصه پیشنهاد میکنم، مسیر و مسافت را در نظر بگیرید و یکی از این آموزشگاه ها را انتخاب کنید...
من از ابتدا میخوام شروع کنم در کانون زبان از کدام درس باید شروع کنم ؟
شهریه ها چقدر است ؟
دوستان من زبانم رو تا سطح Upper Intermediate به پایان رسوندم ( کتاب Total ) آموزشگاه کیش
اما واسه سطح Advance خود استادا هم این کتاب رو پیشنهاد نمی کنن
می خواستم نظر شما رو بدونم و این که چه کتابی رو پیشنهاد می کنید
خودم شنیدم کتاب Land mark خوب هستش
از کتاب های CAE هم اگه باشه موردی نداره
ممنون
سلام
من خودم بعد از upper کتابهای FCE , CAE را خوندم.. البته حدود 10 سال پیش... ولی الان نظرم اینه که وقتی زبان را به سطح خوبی میرسید مثل upper، نباید دوباره به شیوه آکادمیک از روی کتاب ادامه بدید. باید مهارت های زبان را به صورت تکی تقویت کنید. چون مسلما شما در زمینه لغات و گرامر بسیار قوی هستید. بهتره کلاسهای writing و speaking را به صورت جداگانه برید. بیشتر هم روی writing تاکید می کنم.
اگه تهران هستید من یه کلاس لغت را پیشنهاد میکنم. که لغات را به روش etymology یاد میده.. و خب در کنارش گرامر و ترجمه هم کار میکنه. راستش این کلاسها برای من خیلی خیلی مفید بود. اول فکر میکرم من که این همه خوندم خیلی بلدم چه جوری برم بشینم ترم 1 کلاس ترجمه، ولی الان میتونم بگم هرچی بلدم از اون کلاس بوده. کلاسش حدود30 ترم 2 ماهه بود (البته اینم زمانش برای سال 85 هست) الان باید بپرسم که هنوز این کلاسها هست یا نه. موسسه ترجمه همزمان تقاطع نیایش و ولیعصر
امیدوارم موفق باشید![]()
با تشکر از پاسخ کاملتون
اما خب من علاقه دارم حداقل دوره CAE رو به اتمام برسونم
حالا شاید در آینده به CPE هم فکر کردم ( Kidding ) !
درود دوست گرامی
شما باید تست بشین. خودشون این کار رو به بهترین نحو انجام میدن.
شهریه هم باید الان شصت تومن باشه دست کم.
سلام نظرتون درباره ی کلاس های مجتمع فنی چیه ؟
باتشکر
سلام....
دوستان جایی هست که بشه انلاین تعیین سطح کنم؟! من در مرحلهی اول خوندن، بعد مکالمه و بعد نوشتن(مثل فارسی!!) خوب بلدم...
ولی خوب اخرین بار همون اینترچینج زرد(اینترو؟!) رو خوندم و حوصلهام سر رفت چون سطح پایین بود....(5-6 سال پیش!)....
هیچ راهی نیست؟! اخه من یه خورده هم با حافظه ام مشکل دارم... ممکنه برم سر جلسهی تعیین سطح بعد حافظه باز تخلیه باشه اون لحظه همه چی یادم بره!
و در نهایت، میشه بگید تو زبان چه سطح هایی داریم و برای اینکه بشه راحت انگلیسی رو بلد بود(مثلا به جای فهمیدن 80 درصد یه فیلم، 100 درصدش رو فهمید(چیز یکه الان شامل من میشه و معمولا 80 درصدشون رو میفهمم!!)<دایره لغت پایین متاسفانه در حد 3000 کلمه و اینا!>) باید تو چه سطحی باشیم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)