نه بابا برنامه ی دیگه ای نیست
فقط با client ip که خود ویندوز داره بازی میکنیم.
نه بابا برنامه ی دیگه ای نیست
فقط با client ip که خود ویندوز داره بازی میکنیم.
پس اگه خواستید بازی کنید به من هم یک ندایی بدید که .......
یه ندا=آی دی من توی یاهو رو اد کن بیشتر مواقع آن هستم در ضمن حتما Adsl لازمه بدون اون لاگ میزنه اساسی
من حالیم نیست (آی دی من توی یاهو رو اد کن) یعنی چی
مگه خودت نمیگی ندا بده اینم ندا مگه نمیخوای یه دست بزنیم؟بیا یاهو من آن هستم الآن.
دوستان سلام
من خوره این بازی هستم و از اولین روزی که وارد بازار شد تا الان 24 ساعته دارم بازی می کنم !!!
البته جدیدا کار طراحی نقشه های جدید رو انجام می دم به خصوص نقشه های مخصوص بازی آنلاین و در مورد استراتژیک های بازی هم تکنیک هایی بلدم که بعد از 3 سال بازی کردن فهمیدم
اگه کسی در مورد بازی سوالی داره در خدمتش هستم و در ضمن لینک تاپیک طراحی نقشه رو هم توی امضا گذاشتم
خداییش نقشه هام حرف ندارن مخصوصا نقشه های تکنفره اینقدر طبیعی طراحی میشن که نظر همه رو جلب کردن بد نیست شما هم یه نگاهی به این تاپیک بندازین
هر کی خواست بازی کنه به ای دی من پی ام بده
.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } .wysiwyg a:link, .wysiwyg_alink { text-decoration: none } .wysiwyg a:visited, .wysiwyg_avisited { text-decoration: none } .wysiwyg a:hover, .wysiwyg a:active, .wysiwyg_ahover { text-decoration: none } p { margin: 0px; } .inlineimg { vertical-align: middle; }من كه ديشب دعوتنامه هم فرستادم شما چرا جواب ندادي؟خلاصه اگه خواستي من پايه اين بازيم.ادعايي هم ندارم ولي بازيم بد نيست .
آقا من هم میخوام بازی کنم این هم ایدی من
Gladiature_Roma
asdl ham daram
بچه هاااااااااااااا ... بچه هاااااااااااااااااااااااا اا
بابا من هر وقت وارد سرورهای Hamachi میشم کسی آنلاین نیست ... منم میخوام بازی فکولم چیکار کنم ؟ کسی نیست ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)