منه تفلي هم گيره اين دائميا افتادم...
اون اولش گرفتم گفتم عجب اپراتوريه با اين امكانات سري بگيرم كه قيمتش ميليوني ميشهولي رنده هركي خواست بگه
منه تفلي هم گيره اين دائميا افتادم...
اون اولش گرفتم گفتم عجب اپراتوريه با اين امكانات سري بگيرم كه قيمتش ميليوني ميشهولي رنده هركي خواست بگه
سلام دوستان کسی در مورد کد شناسه در ایران سل می دونه؟اگه کسی این کد را بلده چطور میشه شماره طرفی که کد را می ده در اورد؟
كد شناسه بيشتر به درد سيم هاي دائمي ميخوره و جهت پرداخت قبض كاربرد داره
هر دو روز يک شهر به محدوده آنتن دهي ايرانسل افزوده مي شود
موبنا- اپراتور ايراني خارجي ام تي ان ايرانسل اعلام کرد که هر دو روز يک شهر به محدوده آنتن دهي اين شبکه افزوده مي شود.
به گزارش خبرنگار موبنا، اپراتور دوم تلفن همراه تاکنون 580 شهر از 1067شهر کشور را تحت پوشش قرار داده ولي از ميان 53هزار روستاي کشور اين اپراتور تنها 140روستاي کشور را تحت پوشش شبکه خود دارد.
همچنين شش هزارکيلومتر از جاده هاي کشور زير پوشش ايرانسل قرار دارد و اين اپراتور 63درصد پوشش جمعيتي دارد.
براساس اين اعلام ، پروژه اپراتور دوم تلفن همراه کشور با سرمايه گذاري خارجي 2/1ميليارد دلار، براي بيش از 25هزارنفر اشتغال ايجاد کرده است.
طبق پروانه فعاليت اپراتوردوم، ايرانسل طي 15 سال بايد 16ميليون مشترک جذب و سرويس هاي نسل 5/2 و 75/2 تلفن همراه را ارائه کند.
در زمان حاضر اين اپراتور بيش از 5/12ميليون مشترک دارد.
Last edited by S@nti@go_s&k; 12-02-2009 at 05:48.
ایرانسل در روز 22 بهمن در کل کشور در راهپیمایی بند و مداد رایگان با مارک ایرانسل توزیع کرد ...کار جالبی بود
می خواستم بپرسم که سیستم انتقال وجه از یک ایرانسل به ایرانسل دیگر چی شد؟
من هر کاری می کنم انتقال وجه نمی ده...
شاید بخاطر سو استفاده هایی که ازش شده دارن یه فکر جدید براش میکنن ... یه مدت صبر کنی راه میوفته...![]()
سلام کد های مخصوص گوشی ها را میخوام.با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)