VA - XPLICIT BOOTLEGS VOL.1 - [2007] - METAL\01-stone_sour-30-30-150_(nurburg_germany_060207)-xb.mp3
VA - XPLICIT BOOTLEGS VOL.1 - [2007] - METAL\01-stone_sour-30-30-150_(nurburg_germany_060207)-xb.mp3
به یش نهاد یکی از دوستان گفتم این تاپیکو از زیر خاک بکشم بیرون
بهترین ترک متالی که شنیدم : Devildriver : Die & Die now
اینا رم جدیدا گوش می دم خیلی توپن از دست ندین
rasmus : black roses + ghost of love
apocalyptica : i dont care
هه هه هه!
آخه تاریخ مصرفش گزشته
دیگه بچه های قدیم نیستن هیچ کدوم
کجان؟ پرشین تولز
دیده بودمت اونجا هم
راستی از w3 چه خبر بلاخره گرفتیش![]()
![]()
موودت منو کشته : )))))))
Last edited by neo_345; 01-03-2009 at 17:30.
اهنگ تو امضام....البته درست نمیدونم متال هست یا نه!!به نظر شما متال هست؟!
هه هه ههکجان؟ پرشین تولز
دیده بودمت اونجا هم
راستی از w3 چه خبر بلاخره گرفتیش![]()
![]()
موودت منو کشته : )))))))
نه پخش و پلا و مفقود الاثر شدن اکثرا
ما نیز هی داریم زور میزنیم بلکه تا میشه جمشون کنیم
قابل شما رو نداره برادر
اینا هم برای خالی نبودنه عریضه الان دارم گوش میکنم میزارم اینجا:
In Flames\1999 - Colony\03___SCORN.MP3
Ancient\2004 - Night Visit\06 - Night Of The Stygian Souls.mp3
GRAVEWORM\COLLATERAL DEFECT - [2007] - BLACK METAL\08 - GRAVEWORM - OUT OF CLOUDS.MP3
Download Link
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه آهنگ قاطیه آهنگهای مرلین منسونام داشتم به اسم Surrended to the decadence که اولاش فکر میکردم واسه خود مرلین باشه ولی دیدم واسه یه گروه شیلیایی به اسم Uaral . از آلبوم Sounds of pain . در ضمن Instrumental و فقط یه خورده زمزمه توش میشه. خلاصه آهنکگ اروم و فوقالعاده ایه . آخر آهنگ هم یه داااااد خوشگل میزنه که همه ی احساس اسم آهنگ رو بهت منتقل میکنه.
Artist : Uaral
Album: sounds of pain
Track: surrended to the decadence
Ozzy Osbourne - Dreamer
واقا زیباست !
من باب توضیح عرض کنم که گروه Uaral که اتفاقا گروه بسیار گمنامی هم هست(متاسفانه) گروه فوقالعاده قدرتمندی در سبک doom metal به شمار میره و همنطور که اشاره کردین اکثر کاراش بیکلام هست...شاهکارشون هم آلبوم کمنظیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.اگه کل آلبومش رو دارید توصیه مینم به آهنگ Sounds Of Pain... هم گوش کنید که 19 دقیقه فضاسازی کمنظیر رو براتون به ارمغان میاره.من یه آهنگ قاطیه آهنگهای مرلین منسونام داشتم به اسم Surrended to the decadence که اولاش فکر میکردم واسه خود مرلین باشه ولی دیدم واسه یه گروه شیلیایی به اسم Uaral . از آلبوم Sounds of pain . در ضمن Instrumental و فقط یه خورده زمزمه توش میشه. خلاصه آهنکگ اروم و فوقالعاده ایه . آخر آهنگ هم یه داااااد خوشگل میزنه که همه ی احساس اسم آهنگ رو بهت منتقل میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)