متراژ زوم اپتیک فکر کنم هرX حدود 1 متر هست
بستگی به نوع استفاده دوربین داره ولی اندازه زوم اپتیک یکی از مزایای دوربین محسوب میشه![]()
متراژ زوم اپتیک فکر کنم هرX حدود 1 متر هست
بستگی به نوع استفاده دوربین داره ولی اندازه زوم اپتیک یکی از مزایای دوربین محسوب میشه![]()
سلام
حتما تغییر کیفیت وجود داره اما الزاما با کاهش همراه نیست ممکن هست در بعضی فواصل کانونی
کیفیت بهبود هم پیدا کند
حتی در لنزهای سری Lکنون هم این تغییر کیفیت در فواصل کانونی مختلف وجود داره
سلام
زوم اپتیکال نسبتیه.
به این صورت که هرچی فاصله دورتر باشه تصویر رو نزدیکتر میکنه!
بهتر بگم که یه جورایی اساس کارش باید فشرده سازی پرسپکتیو باشه!
البته اگه اشتباه نکنم
تا اونجایی که من میدونم X به معنی متر نیست بلکه به معنی برابره.
20X یعنی 20 برابر.
درست X به معنای متر نیست منم براساس تجربه ای که داشتم عرض کردم حدود 1 متر
البته منم هیچ جا ندیدم زوم اپتیک رو با متر بسنجند ولی خودم که با دوربین تست کردم
با هر 1 ایکس زوم تقریبآ 1 متر به سوژه نزدیکتر میشید![]()
آره دوستمون درست میگه ... به معنی برابره ... در حالت عادی دوربین روی 1x هستش ... یعنی یک برابر (که معادل فاصله ی واقعیه) از جسم فاصله داری ... حالا مثلا وقتی از یه جسم 2 متر فاصله داری 2x زوم کنی یک متر بهش نزدیکتر میشی ... ولی هیچ وقت با 3x زوم به جسم نمی چسبی! ... بلکه با 3x زوم 1.5 متر بهش نزدیکتر میشی ... و با 4x زوم 1.75 متر ، و به همین صورت تا آخر ... اگه توجه کرده باشید توی زوم های اول ( 2x ، 3x ، 4x و ... ) زوم آهسته هستش ... ولی هر چی زوم بیشتر میشه فاصله ی زمانیه xقبلی با xبعدی کمتر میشه ! ...
x زوم هیچ وقت به معنیه متر نیست ! ... مثلا وقتی ما روی یه ساختمون که چند کیلومتر از ما دوره زوم میکنیم کاملا میتونیم ساختمون رو ببینیم و جزئیاتش رو تشخیص بدیم ... حالا مثلا وقتی من با دوربینم (که FZ45 هستش و 24x زوم داره) اون ساختمون رو تو اون فاصله کاملا واضح میبینم منطقیه که بگم فقط 24 متر بهش نزدیکتر شدم ؟!! ... قطعا این حرف اشتباهه .
پست قبلی فقط واسه فهم مطلب بود ... وگر نه این نسبتی که گفتم واقعیت نداره (الان حساب کردم و فهمیدم) ... راستش وقتی حساب کردم دیدم اگه اونطور باشه دیگه دوربین نیست ، تلسکوپه ! ...
ولی اینکه هر x زوم به معنی برابره احتمالا درسته ... فقط مقدارشو دقیقا نمیدونم ... ولی این جور که حساب کردم فکر کنم با هر x زوم 1/5 یا 1/6 کل فاصله تا جسم ، به جسم نزدیک تر میشیم ...
Last edited by H@di Soft; 08-11-2010 at 14:58.
واحد سنجش زوم .متر نیست برای همینه که هیجا صحبت از متر نشده
X زوم رو با برابر میسنجن به طور مثال زوم 10X رو یک شیئ یعنی اون جسم 10 برابر بزرکتر نشون داده میشه
اون متر هم بدلیل اسرار دوستمون بر حسب تجربه یا بهتر بگه بر حسب گمان گفته شد که در کل اصلآ این جور محاسباتی صحیح نیست![]()
حرف شمادر زوم دیجیتال تا حدودی درسته اما در زوم اپتیکال در واقع از توانایی لنز استفاده میشه
در زوم دیجیتال آخرین حدی که در زوم اپتیکال و جود داره رو دوربین مبنا قرار میده و همون رو در اصطلاح خودمون به صورت نرم افزاری زوم میکنه
ولی من کلا در مورد زوم اپتیکال گفتم.
اصلا به زوم دیجیتال کاری نداریم و ماهیت کاملا مشخصه!
الان شما روی یک جسم در حدود 10 سانتی دوربین فکوس انجام بدین و بعد زوم کنید میبینید صحنه دور نزدیک میشه ولی جسم یا سوژه نزدیک فقط حدود 1-2 سانت نزدیک میشه.
نمیدونم منظورم درست رسوندم یانه.
منظورم اینه که اساس کارش بیشتر فشرده سازی پرسپکتیو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)