الان متوجه شدم ، حد اكثر 40 سال به طور متوسط 30 سال.
اگه از فدراسيون مجوز داشته باشي ميذارند بري
الان متوجه شدم ، حد اكثر 40 سال به طور متوسط 30 سال.
اگه از فدراسيون مجوز داشته باشي ميذارند بري
موتور سيكلت تركيبي از حفظ تعدل و فرماندهي دوچرخه و تعويض دنده و كلاج ماشين هست. اگه دوچرخه سواري بلد باشيد و از ماسين روندن هم سر در بياريد حتما" ميتونيد موتور برونيد.
من پيشنهاد ميكنم هر كسي يه عكس از موتورش بذاره و يه توضيحي بده. مخصوصا" Orginal Titan عزيز (درست نوشتم؟)
من موتورم
خوشكل نيست
يعني بهش نرسيدم(از لحاظ ظاهري)
ولي از لحاظ موتوري بهش رسيدم
مثلا يه راهنماش رو كه دزدزدن ديگه نرفتم بخرم
چون خيلي هم سوار نمي شم
حالا اگه مي گيد بذارم مي ذارم
به صورت کاملا تئوریسلام به همه .
می خواستم اگه امکانش هست بصورت تئوری موتورسواریو آموزش بدین.
این که ابتدا برای حرکت چیکار باید کرد؟چه جوری میشه دنده عوض کرد ؟ چه وقت رو دندس چه وقت خلاصه؟واسه رفتن از یک به دو یا معکوس کشیدن اون اهرم زیر پای چپ رو چند بار باید بدیم عقب و جلو ؟
مرسی.
1- اول از ایمنی موتور مطمئن شوید
2- هندل - نه سوئیچ - خودم هم بعضی وقتها اول هندل می زنم بعد می بینم سوئیچ بسته است
3- بعد از اینکه روشن شد کلاچ را گرفته و دنده را می زنید روی یک و کلاچ را رها نمی کنید
4- برای شروع حرکت هنگامی که پاها روی زمین است ابتدا گاز را 1 الی 2 درجه چرخانده (کلا 15 درجه می چرخه) سپس اندکی کلاچ را رها می کنید تا احساس کنید موتور می خواهد پاهای شما را به جلو هل دهد و فشار می آورد. در این حالت پاها را از روی زمین برداشته اندکی گاز را زیاد می کنید و حرکت آغاز می شود.
5- عوض کردن دنده که کلاچ را می گیرید و می زنید روی اون یاروی دنده (جلو زیاد می کنه و عقب کم می کنه)
6- اگه موتور خلاص باشه راحت حرکت می کنه ولی اگه رو دنده باشه اگه هلش بدی جلو نمی ره در حال حرکت هم اگه روی دنده باشه و گاز ندی متوجه کاهش سرعت می شوی.
7- واسه هر دنده کشید یک بار باید بزنی (!!!) جلو زیاد می کنه و عقب کم
خدا کنه سرکار نباشیم!
بابت توضیحاتت یک دنیا ممنون ایشالاه عروسیت.
چند تا سوال :
وقتی که موتور رو دندس چطور میشه خلاصش کرد؟
در حین حرکت از کجا میشه فهمید رو دو هستیم یا چهار؟
باور کن سر کار نیستی ... مرسی از راهنماییت.
با گرفتن كلاچ (اوني كه مثل ترمزه دست چپ موتوره) دنده را يكي پس از ديگري به عقب بر مي گردوني تا اينكه ديگه چيزي براي برگشتن نباشه(دنده كه ديگه مي دوني كجاس؟)وقتی که موتور رو دندس چطور میشه خلاصش کرد؟
با توجه به سرعتي كه داري و ومهارتي با تمرين زياد به دست مياري حضور ذهن پيدا مي كني (يعني هر بار كه دنده را زياد مي كني يا كم مي كني حسابش هم دستته...)در حین حرکت از کجا میشه فهمید رو دو هستیم یا چهار؟
حالا اگه ميخواستي موتور 200 پنج دنده را بروني چيكار ميكردي؟ دنده يكش ميخوره پايين ( عادي) بقيه دنده هاش ميخوره بالا ! يكي پايين چهار تا بالا. بعد تا مياي خلصش كني پدرت در مياد ( چهار تا پايين يكي بالا !!!!)
سري قبل که کارت سوختم شارژ شد 140 ليتر ريختن ولي ايندفعه106 ليتر قضيه چيه ؟ سهميه ها کم شده؟
مال من كه درسته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)