سمفونی فقر
برای دیدن سایز اصلی ، روی تصویر کلیک کنید
سمفونی فقر
برای دیدن سایز اصلی ، روی تصویر کلیک کنید
فكرش قشنگه اما خوب درسته كه ميخواي كار رو خاكستري نشون بدي اما از تاصيرگذاريش كم كردي به نظرم . يكم كار بيش از حد معمول كدره و نماي طرحت رو كرده .
ضمنا يه پيشنهاد !
معمولا همه زير خطر فقر هستند ! اهالي اين شهر روي خط فقر هستن !البته يه نگاه شخصي و ريز به كاره ها ! ايرادي نيست !
![]()
در مورد تیره و مات بودنش ، خواستم کدر بودن فقر رو نشون بدم ، و الا من اصولا سبک کارام تضاد رنگی و استفاده از رنگهای روشنه
در مورد فرمایش دومتونم ، شاید از نظر بیننده که شما باشید، کار نامفهوم جلوه کنه و عدم تناسب فلسفهی خط فقر در صورتی که شهر بالای اونه یه تضاد ایجاد کنه
در حالی که من نشون دادم ، شهر و آسمون خراشهاش بالای خط و پوچی زیر خط فقره ، در حالی که سمفونی تو اون پوچی نواخته میشه
گفتم عزيز . خودم هم جواب خودم رو دادم كه هدف خاكستري و كدر نشون دادن فقر بوده . اما از نظر بيننده و تو چشم بودن كار گفتم نظرم رو .
گمان نكنم گفتم كار نا مفهوم جلوه ميكنه ... اون رو هم تا كيد كردم كه هر كس برداشت خودش رو از كارها داره .
در كل اينكه فكر توي طرح هست ارزشمنده
اوه ! راستي دوست عزيز ، هومن جان ،
فقر نميتونه دليل پوچي باشه ...![]()
بازم به نظر من فقر پوچی شخصیت اجتماعی فرد رو به ارمغان میاره
چي بگم . نظرته خوب !
يه نگاهي به سرگذشت اديسون يا انيشتين بنداز . (بقيه رو حالا نميخواد ! همين 2 تا ! )
فقر .................................................. ........... پوچي ... فاصله ش خليي زياده !
![]()
این جهانم از نیستی ، هستی شده
هر کس به فراخور قدرت خودش میتونه از نیستی به هستی بره
اوهوم . قبوله .
هر كس به فراخور قدرت خودش . پس فقر اين وسط مسئله نيست . خود فرد باعث انواع فقره !![]()
ها بازم کارات قشنگه هوتی
خوبی ؟
غافل گیر شدی منو دیدیا !
فدات شم کمتر کار کن بشین درست بخون
ولی هوتی چرا این دفعه اینقده ساده کار کردی
سلام مموتی
جنگولک بازی گاهی وختا طرح رو از مسیر اصلی خودش دور میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)